25.4.2024 | Svátek má Marek


Diskuse k článku

PRÁVO: Stále dál ve stylu Nagygate

Zprošťující rozsudek samosoudkyně Heleny Králové, předlistopadové soudkyně a bývalé členky KSČ, ve prospěch obžalovaných Jany Nečasové, dř. Nagyové, & spol. vyvolal rozruch zcela nepřiměřený.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
L. Novák 2.6.2015 17:22

Souhlas s obsahem článku

Zásah Policie ČR proti Nečasově vládě a následná tiskovka Šlachty a Ištvana byla nejspíš od začátku zralá na stíhání hlavních aktérů pro zneužití policie a státního zastupitelství k politickým cílům. Vývoj a výsledky soudních procesů s tím souvisejících vedených proti konkrétním osobám jasně ukazují, že šlo jen o záměrný humbuk, který měl vyvolat pád vlády a nástup socialistů k moci.

A. Richter 1.6.2015 23:38

Re: Ištván a Šlachta jsou jen loutky, ale kdo je loutkař?

Já jsem spíš pro KGB.

Jak řikali četka Relka: od vychodu k nam nepřišlo nic dobrého, ani pohoda. A to měla manžela, komunistu, 2 roky v gestapácké mučírně na náměstí Slezského odboje v Opavě, nyní ZŠ. Proto jsou ty naše děti tak levicové (nic nerobit, studovat a poté na pracák).

Bydlel jsem 124 m od té mučírny (dětí).

.... *8-D

B. Rybák 1.6.2015 21:22

Re: A je to opravdu náhoda, že ...

Souhlasím s Vámi!

B. Rybák 1.6.2015 21:16

Re: Ale pokud se na to podíváte jako čestný člověk,

Nejprve se paní Nagyová stala dobře placenou (úspěšnou) státní úřednici a pak teprve (utajovanou) milenkou pana premiéra Nečase! Najděte si informace o protežování milenek současným francouzským prezidentem (na obdobné čtení o slavném americkém prezidentovi J.Kennedy, je potřeba opravdu silný žaludek).

F. Navrátil 1.6.2015 17:48

Re: A je to opravdu náhoda, že ...

Pane Řezák, ona ta paní soudkyně snad zamlčela něco z té celé frašky, kterou poskládal z odposlechů pan Ištván? To co bylo občanům předloženo v médiích není nic jiného než pavlačové drby. Kdyby jednoho každého z nás nahráli při osobních střetech se svými bližními, to by bylo sousto pro ty, které zatím nikdo nenahrál. To jak se vyjadřujete o Nečasovi a jeho nynější manželce svědčí pouze o tom, že váš smysl pro právo a spravedlnost by právě vyhovoval bývalým komunistickým soudcům. Rozhodujícím přece musí být doržování a respektování platných zákonů a nikoliv emoce, které kolem celé kauzy vyvolávají media. Já se domnívám, že hlavním hodnocením vrcholných politiků by mělo být jak funguje a kam směřuje jimi řízený stát a nikoliv nenávist, která je rafinovaně vyvolávána těmi, kteří nám předvedli protivládní puč v přímém přenosu. Je mně úzko, když si představím kolik je asi lidí, kteří jsou schopni se nechat zfanatizovat a přestanou používat rozum smysl pro logiku a tolik omílaná lidská práva. Jinak pro vaši informaci předseda Ústavního soudu byl také členem KSČ.

J. Krásenský 1.6.2015 16:30

Re: Ištván a Šlachta jsou jen loutky, ale kdo je loutkař?

NSA.

J. Marešová 1.6.2015 15:52

Už je to kuriózní

Když si dáváme dohromady všechny akce policie a justice - začalo to monstrózní policejní akcí 400 těžkooděnců na Úřadu vlády - zatýkání a vodění "na medvěda" - vyšetřovací vazby - byla nalezena při domovních prohlídkách kila zlata a miliony v hotovosti - dodnes veřejnost neví, čí to všechno bylo - mluvilo se tehdy údajně, že se vyšetřování týká Rittiga a dalších - do už skončilo, teď už z celé akce zbývaá nezaplacená daň s předmětů které údajně dostala paní Nagyová darem - jestlipak někdo vyčíslí, co to všechno daňové poplatníky stálo? Zatím jen odškodné bývalým poslancům a  policejní manévry mohly stát desítky milionů + předčasné volby a platby stranám za poslance.

Jediný výsledek byl pád Nečasovy vlády, Hradem jmenování úřednické, té ale nebyla PS projevena důvěra - musely přijít předčasné volby. Občana může napadnout, jestli to všechno nebylo promyšlené, aby se po případě změnila Ústava a republika se změnila z parlamentní na prezidentskou - to by při pravicové vládě neprošlo -

O. Horák 1.6.2015 14:57

Ale pokud se na to podíváte jako čestný člověk,

tak musíte uznat, že si pan Nečas vydržoval královsky štědrými odměnami (ze státního) na úřadu milenku.

A něco takového by politikům na západ od nás zlomilo vaz automaticky. A nebyl to jen on kdo v té vládě kýbl másla na hlavě. Takže v civilizované zemi by jim média a zbytky slušnosti nedovolily udržet ten svůj bordel na kolečkách stále u koryta.

P. Vaňura 1.6.2015 12:42

Potřebujeme nového Robespierra, který by

dokázal fotovoltaický tunel bez náhrady zrušit a osobz za něj odpovědné poslat pod guilottinu'

P. Selinger 1.6.2015 11:57

Ištván a Šlachta jsou jen loutky, ale kdo je loutkař?

Bílí koně vyvolali kauzu, která je z prstu vycucaná, a která svrhla Nečasovu vládu. Kdo stojí v pozadí a kdo byl v pozadí u vyvolání kauzy Čunek, která taky měla znevěrohodnit tehdejší vládu ? Je to někdo z ČR, nebo spíš KGB ?

H. Balzám 1.6.2015 10:56

Už je to kuriozní,

tohle předstírání, že šlo o normální soud s člověkem, který spáchal trestný čin. Každý normální člověk vidí, že jde od začátku o politickou hru, kdy bylo třeba odstranit legitimní a z voleb vzešlou vládu za každou cenu. Tak se našlo kompro a udělal se velkej humbuk, i když se předem vědělo, že vše vyzní do ztracena, především díky naprosto šílené kvalifikaci neexistujících trestných činů. To, že dneska plní tento případ hlavní stránky novin, v době, kdy nějaký Nečas a Nagyová už dávno nikoho nezajímá, je jenom důkazem, jak šikovně nám loutkaři umí házet písek do očí.

A. Alda 1.6.2015 10:51

To je tedy

obzvláště dobrý článek.

Děkuji pane.

J. Řezák 1.6.2015 10:28

A je to opravdu náhoda, že ...

... právě tato soudkyně stojí v pozadí osvobození Nečasovy metresy? Dokud budou soudit komunistky a stát "pojede" podle hormonálního cyklu premiérovy konkubíny, máme se na co těšit.

P. Schuster 1.6.2015 9:20

Re: Vítejte

Je to po 25 letech smutné i tragické.

Nejvyšší státní zástupce Olomouce JUDr. Ivo Ištván a prezident Miloš Zeman, systematicky a dokonale paralyzovali zákonodárnou moc. Bylo to povalení vlády na právních konstrukcích pana Ištvána a jmenování vlády prezidentem bez konzultace se sněmovnou a ještě bez důvěry. Nakonec obžalovaní byli propuštěni z nezákonné vazby a jsou všichni bez viny a údajně hrozí trest jenom ex premiérovi. To je veletoč, co? Co Janoušek a Rettig a kila zlata?

Nyní je tu poslední hřebíček do rakve Ivo Ištvána zproštění viny Nagyové a spol. Sice ještě nepravomocný, ale rozsudek nad ostatními aktéry monstrprocesu.

O kauze Lukáče Nečesaného nemusíme mluvit. Z ČR se stává policejní a prokurátorský stát a soudcokracie (jak to popisova KLaus)

P. Lenc 1.6.2015 8:15

Vítejte

v zemi nepostižitelných prokurátorů, pardon, st. zástupců a fízlů.Babišova šaškárna zvaná "boj proti korupci" po úspěšném puči proti Nečasově vládě beztrestně pokračuje.Do Babišova vítězného konce.

F. Doušek 1.6.2015 7:50

Je hrdinné zdůraznit předlistopadové členství

soudkyně v KSČ, musel byste však přidat seznam VŠECH takto postižených soudců a bývalých prokurátorů. Ti všichni už dávno v justici být neměli. A to se nezmiňuji o konfidentech STB mezi nimi.