28.3.2024 | Svátek má Soňa


Diskuse k článku

PRÁVO: Šplechty pana Šlachty

Václav Moravec přivedl do svého pořadu přímo "sólokapra". Samotného plukovníka čacké české policie, udatného velitele ředitele ÚOOZ SKPV, Roberta Šlachtu. Prý to byl výkon dostat dotyčného pana plukovníka do Otázek VM, ale, řeknu vám, stálo to za to.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Pokorný 25.6.2013 11:55

Re: Milý a drahý pane Rejžku

Mimochodem, když nebylo nic k sehnání, tak si nepamatujete Bromadryl F, Trifedrin, fenmetrazin či dex... Neměli tyto "hodnoty" přátelé Plastiků skoro vždy po ruce? Pouze že u Bromadrylu brom někdy udělal zkrat.... Ze mě pitomce neudáte. a nevím, co výpadem na pana Vlka sledujete.

M. Urban 25.6.2013 12:46

Re: Milý a drahý pane Rejžku

Hodně se mi nelíbí když někoho hodnotí podle toho jak vypadá. Každé hodnocení by mělo vycházet nejen z našich zkušeností ale především z faktú. Nikdo z vás pitomce nedělá.

P. Pokorný 25.6.2013 12:52

Re: Milý a drahý pane Rejžku

Ale ano, máte pravdu, toto se panu Vlkovi nepovedlo. Občas, když si za měsíc po sobě přečtu, co jsem napsal, najednou vidím, že to či ono jsem nedovysvětlil a pak mě to i někdy mrzí. Ale to podstatné je jasné.

V. Bok 25.6.2013 13:05

Re: Milý a drahý pane Rejžku

Víte, fandit se má fotbalu. Zarytý Baníkovec nebo Sprťan, trhají lavičky, jaká hrůza. Ale zarytý Ódeesák či socan nebo komouš, toť fakt hrůza.

Je to holt průser, pane Pokorný. Průser Odees. A koaly. Sami se utopili. No a přemejšlete, kdo je Váš největší nepřítel? Socani to nejsou. Šlachta taky ne. Napovím, tváří se přátelsky. A jim  se nefandí, většinou. Ty spojuje společná lumpárna.

P. Pokorný 25.6.2013 14:42

Re: Milý a drahý pane Rejžku

A co s tím mám společného? Já ji chci odkrýt zákonně, nikoliv gestapácky pod samopalem, kdy se každý přizná i k tomu, co neudělal...

J. Chaloupka 25.6.2013 10:26

Bohužel u nás hloupost není důvod k nepřijetí

do státních služeb a do služeb justice už teprve ne. No a pro povýšení bývá většinou předností.

R. Houška 25.6.2013 10:19

Myslím si, že kdyby se pan Nečas nezačal pomalu

měnit v Petra Nagye, nepřesunul své centrum myšlení poněkud nížeji, než by jej měl premiér mít, a neobklopoval se všelijakými zloději a hoštaplery ( tím se ale nijak nelišil od všech svých předchůdců, včetně Václava Největšího), chyběly by policajtům do té frašky kulisy. Pak by se vůbec nemusela hrát. Pan Vlk a jeho fans tady opět tepou následek. Příčina je, jako většinou, nechává v klidu. Ale počkal bych si na to, co z toho vyleze. To, že Nečas a větší část jeho vlády, stáli v případě dostavby Temelína na té "špatné" straně, a že smrt jejich vlády přišla bezprostředně po návratu z Ruska, silně připomíná Gottwaldův návrat ze Stalinova pohřbu.

M. Pechr 25.6.2013 9:38

...pán Vlků...

...pan Vlk se do Šlachty obul jak žárlivá manželka...zjevně poslední události dmýchají pod kotlem jeho zážitků z mládí, které dost ještě nevychladly... ...nakonec by se mohl článek jmenovat "Příběhy vlčí smečky"...

P. Lenc 25.6.2013 9:08

Děkuji pane Vlku.

Bohužel, popisujete naprosto přesně monulost, současnost i to, co nmůže lehce přijít.Mám naprosto stejnou zkušenost, kdy po odsouzení za "rozvracení socialistického zřízení" jsem dostal, zaplať pánbůh jenom rok podmíněně na tři roky.Popis jednání estebáků vůči vám odpovídá tomu, co jsem zažíval i já. A každý rok, v den mého odsouzení pro mne přišli dva policajti, slušně mne vyzvali, a odvedli ( bez pout a rozruchu) na místní služebnu VB, kde jsem musel vyslechnout, jak se má chovat občan socialistického státu.Je pravda, že jsem to měl usnadněné, protože jak sami zdůrazňovali, byl jsem dělník.To k té minulosti.To, co předvedla dnešní policie v režiji st. zástupce Ištvána mne doslova vyděsilo.A pitomečkům, kterým to imponuje, pouze jedno.Může dojít i na vás.

M. Šejna 25.6.2013 9:32

pane Lenci

když řidiče Smetanu, toho tykadlového rozvraceče naší kapitalistické společnosti, odváděli v klepetech, tak Vám to divné nepřipadalo. Když v klepetech odváděli Ratha a Pancovou, byl jste přímo nadšen. Teprve když dají klepeta a medvěda Nagyové a poslancům vaši milované ODS, tak vzpomínáte na zlaté časy estébáků.

O. Prochazka 25.6.2013 9:34

Re: pane Lenci

Porč tak očividně lžete. Smetanu nikdo v klepetech neodváděl.

M. Šejna 25.6.2013 9:38

pane Procházko

Vy jste neviděl, jak s ním policisté zacházeli, když se přišel sám přihlásit na policii poté, co po něm coby téměř mezinárodním teroristovi bylo vyhlášeno celostátní pátrání?

O. Prochazka 25.6.2013 9:41

Re: pane Procházko

Viděl jsem, že se neustále promenádoval v televizi, na shromážděních a že dokonce udělal zábavný rozhovor s premiérem Nečasem.

M. Šejna 25.6.2013 9:44

aha, pane Procházko

a dál jste už nic neviděl. Vy jste viděl jen jaksi selektivně.

P. Lenc 25.6.2013 10:01

Re: aha, pane Procházko

Pane Procházko, je to v případě s.Šejny zbytečné, neboť on, oproti nám má vidění jiné, "pokrokové".

M. Urban 25.6.2013 10:18

Re: aha, pane Procházko

Souhlasím s panem Lencem ! Navíc se tady srovnává nesrovnatelné.

J. Kadeřábek 25.6.2013 12:23

Re: pane Procházko

S tykadlovým exotem si madam Langerová naběhla a vyrobila socialistického mučedníka. Ovšem Rath přijal úplatek a byl chycen. Vím, že to jeho příznivcům nevoní, ale je to tak. O Tluchořovi si myslím, že je to politické prase (viz. akce likvidace Bárty), ale tato nesympatie jaksi k zatčení nestačí. Většina modrých zlodějů je daleko sofistikovanější než  oranžád, kteří koktají v přímém přenosu něco o strýčkovi Vikovi.

M. Prokop 25.6.2013 10:39

Re: pane Lenci

Protože je socanský agitátor. Realita ho nezajímá.

P. Vaněk 25.6.2013 11:08

Re: pane Lenci

Šejno, já vím, že za svou retardaci nemůžete, ale příroda si s vámi šeredně pohrála....

J. Urban 25.6.2013 8:58

Takže ještě jednou - zjednodušeně. Účelem

(tím hlavním) aní tak nebylo a není někoho zavřít. A už vůbec ne kmotry! A až to soud - zcela pochopitelně - shodí všechno ze stolu, bude to o něco jasnější. Hlavním - ne-li jediným - účelem bylo (evidentně jakožto "konečné řešení") sestřelení Nečase - a to se povedlo. Cui bono? Přemýšlejte, není to těžké.

F. Matousek 25.6.2013 9:32

Re: Takže ještě jednou - zjednodušeně. Účelem

no, máte nejspís pravdu. Ale ne, ze by me to príliz uklidnilo !

J. Boleslav 25.6.2013 13:06

Re: Takže ještě jednou - zjednodušeně. Účelem

Taky si to myslím, docela to do sebe zapadá.

O. Mayer 25.6.2013 8:58

nechci polemizovat o rozsahu a smyslu té akce, ...

která byla bezpochyby, alespoň když vezmeme v potaz doposud prezentovaný výsledek, zcela operetní.  Nevyčítal bych jim ale, že když jedou někoho sebrat, berou si sebou beranidlo - to by  měli stát před dveřmi a říkat: " Tak paní Nagyová, neblbněte, otevřete... " 

J. Vyhnalík 25.6.2013 13:21

Re: nechci polemizovat o rozsahu a smyslu té akce, ...

To, že mají sebou beranidlo je logické. Jenže to mají otevřeně vysvětlit a obhájit. Slovní kličkovaná typu, beranidla na úřadu vlády žádná nebyla a po chvíli vysvětlování, že beranidla jsou při každém zásahu a jsou součástí standardní "povinné" výbavy, nepůsobí příliš konzistentně.

Jinak souhlasím, že beranidlo na místě být má. Může se stát, že člověk pro kterého si přišli se rozhodne vyskočit z okna a pak jde opravdu o vteřiny.

M. Šejna 25.6.2013 8:32

panu Vlkovi rozkopali modré bábovičky

nechci hodnotit, zda postup policie byl přiměřený. Ale zaujalo mě rozhořčení pana Vlka v případě použítí "medvěda" a "klepet" pro politiky z ODS. Když zatýkali Ratha a Pancovou, tak panu Vlkovi "medvěd" a "klepeta" připadaly zcela přiměřené. To bude asi tím, že podle pana Vlka jsou socani vždy gangsteři, zatímco modráci jsou udatní funkcionáři se šlechetnými úmysly.

M. Vondráček 25.6.2013 9:02

Re: panu Vlkovi rozkopali modré bábovičky

No to co si myslí pan Vlk jste přišel sám, nebo jste to probírali na školení ??

M. Šejna 25.6.2013 9:26

pane Vondráčku

a tu vaši větu vám diktovali na politickém školení, nebo jste ji zplodil sám?

O. Prochazka 25.6.2013 9:31

Re: panu Vlkovi rozkopali modré bábovičky

Socani jsou gangsteři již od dob Lenina. Modráci nejsou šlechetní rytíři, to si nikdo nemyslí, ale mezi gangstery a normálními lidmi je velká mezera.

M. Šejna 25.6.2013 9:36

aha, už mi to došlo

Socani jsou gangsteři, takže je správné jim nasadit klepeta. Modráci jsou ale normální lidé, takže klepeta se jim dávat nesmějí.

O. Prochazka 25.6.2013 9:41

Re: aha, už mi to došlo

Kterým socanům se u nás nasadila klepeta?