28.3.2024 | Svátek má Soňa


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
pepa 24.8.2009 0:05

prožraný stát mizerných politiků,paraziti zničili hostitele a utečou na Floridu!

Zanechají zdevastovanou českou kotlinu a pozveme švédské rytíře k záchraně!  Na nic jiného se nezmůžem, policie odkládá kauzy jako o závod, není žalobce není soudce! Prokorumpovali jsme  se k záhubě, několik gaunerů se zajistilo Floridou či Toskánskem! Na fotkách z jachtění byla vidět vřelá radost Topola ze setkání s gaunerem Řebíčkem! Budou rozkrádat společný majetek, Tunelů je zahájeno několik!

honza 23.8.2009 23:35

Česká politika je špíny kotel, nemáme šanci do médií prosadit snahu o šetření pol. ztločinů přímo spojených §179 tr.ř.

Vlády přímo naplnily skutk.podstatu závažných tr.činů, když nezmírnily Obecné Ohrožení hrozící z povodní,.....! To je horší prohřešek,než ukrást milióny, to stálo letos v ČR 13 lidských životů! Není mám znám příklad zmírnění Obecného ohrožení!  Politici na tyto hrozby kašlou, maskují své finanční machinace akciemi, dělají z národa hlupáky, max. jim sehrají scénku s kamínky! v kampani všichni slíbí, po zvolení zapomenou!

 Rozvrat ČR jimi zahájen!! Tak se zahladí stopy po jejich zločinech!

Libor 22.8.2009 5:10

Věcy veřejné

slíbily, že když se dostanou do parlamentu, že se na to podívají.!!

Monte Christo 21.8.2009 20:31

Karibik aneb zeme snu a pohadek....

Nu v CR,kde jiz obycejni lide napadaji exministry a dalsi politiky neni se cemu divit...Lez a pretvarka v CR je skoro stejna i v Karibiku...Misto panenske prirody kde bohati si jeste nedavno podavaly ruce a snazily se uzavrit ty nejvyhodnejsi ksefty na svete...Chytri cesi se to domakly a chteji take kus kolace s mezinarodniho bohatsvi...Nu a nekdo komu tito mladi spekulanti lezly do kseftu je udal a ted si hreje polivcicku na jejich postech...Hold takovy je svet tvrde reality sveta...Monte Christo Praha legallity Ma zeme Me srdce

Mistr Jan Hus 21.8.2009 19:04

To bysme museli právním státem býti! A ne havlostánem.

:-)

Libor 22.8.2009 6:01

Re: To bysme museli právním státem býti! A ne havlostánem.

Co by jsme chtěli od vlády, která neumí zatočit ani se šmejdy co pančují benzín a naftu a lidem ničí auta. Těch se bojí a natož lobbystů a mafiánů, co jsou jedna ruka s nima.!!

Sem tam 21.8.2009 17:42

Urban je jen placený pomlouvač a rozesírač.

Nelze ho brát vážně. Je to taková veš v kožichu.

Frank 21.8.2009 21:04

Re: Urban je jen placený pomlouvač a rozesírač.

 A kohopak pomlouvá? On je veš v kožichu a vy jste ťululum na entou.

RosPerot jr 21.8.2009 13:09

kdo na jejich mista

Pane Urban, dneska by se mozna spis hodilo napsat neco o 21. srpnu. Vy ale ve svem rausi, byste zase jen odvolavaln a zatykal. Koho na jejich mista, ani jeden neni cisty. Treba vy? Neni prece jen nektery mene zavrzenihodny nez jiny, kdyz uz nikdo neni upne panna? Treba se Mirek paktuje s J&T a CEZ, ale co kdyz ne?? Nevadilo by vam, kdyby vas nekdo nakopl do zadku ze tady fabulujete? Vy o tom neco vite? Treba taky kradete v samoobsluze, kdo vi? Ze bychme vas za to vyloucili z disentu? Pro jistotu!

RPJ

Roy Boehm 21.8.2009 13:16

Re: kdo na jejich mista

Pane kolego, máte zjevný problém s pochopením psaného textu. Autor nevolá po zatýkání, ale po tom, aby policie, státní zastupitelství, ministerstvo financí a politická reprezentace začali dělat to, za co jsou placení. Slova jako ČEZ, Topolánek či Mirek se v textu nevyskytují vůbec. Ale je signifikantní, že i Vám, milovníku dnešních, prohnilých mravů, se takové spojení hned vybavilo!

Vlad 21.8.2009 17:46

Re: kdo na jejich mista

R^

Bezevlas 21.8.2009 23:28

Re: kdo na jejich mista

taktéžR^

janoryna 21.8.2009 12:57

článek je typicky levicové štvaní

proti úspěšným spoluobčanům. dokonce takové, že prý i pro socany nepřijatelné. zaplať pánbů, obě nejsilnější strany jsou a musí být proti.

hariet 21.8.2009 13:11

Re: článek je typicky levicové štvaní

Potrefená husa? O jakém štvaní mluvíte? Pravda o rozkrádán a podvodech je pro vás štvaní? Zdá se, že jste také polepen... (Y)

Pravda? 21.8.2009 14:57

Re: článek je typicky levicové štvaní

Jak vy víte,že je to pravda..aha?Napsal to novinář a tak to tak muí být;-P

Vlad 21.8.2009 17:48

Re: článek je typicky levicové štvaní

A jak vy víte, že to pravda není? Vzniklo podezření, příslušné orgány by to měly vyšetřit. Jenže ...a o to tu jde. :-)

ook 21.8.2009 14:16

Re: článek je typicky levicové štvaní

ano opet se kriminalizuji poctivi podnikatele.

A v cele tazeni je ona proflaknuta komunisticka strana Spojeneho kralovstvi, zakonspirovana pod obchodni znackou Labour Party.

Jura 21.8.2009 17:15

Re: článek je typicky levicové štvaní

Debile debilní...co je úspěšného na tom, že někdo jedná mimozákonně??????? a samozřejmě z toho má a chce mít prospěch?...V jiných zemích to je na kriminál.....tady je to úspěch????????

RosPerot jr 21.8.2009 12:24

o ci ti vlastne, Jene, jde. Ty zijes tady s nami?

Ty nas musis , Jene, vsechny desne nenavidet. Co jsme vlastne ti udelali nebo neudelali?

RH

JaS 21.8.2009 10:01

A co takhle žalovat vládu

za vydržování flákačů nesmyslnými "sociálními" dávkami? To nevoní, co?

RadekH 21.8.2009 12:00

Re: Jseš tupé hovado.

Na sociálních dávkách je u nác cca 3% populace v produktivním věku.  To je z cca 6 milionů 200 000 lidí.  Při výši dávek 3 000 měsíčně se za rok jedná o nějakých 7-8 miliard.  Jen na městském okruhu Blanka dojde ke zvýšení vysoutěžené ceny o 5 miliard a ta původní cena byla předražená o cca 6 milard (původní odhad projektanta).  Prakticky každá státní zakázka je díky korupci předražená o 10-30%.  Jen na dopravní infrastruktuře to ročně dělá cca 70 milard z rozpočtu státu.  Z rozpočů měst a krajů je to přibližně stejně.  U armádních zakázek je to ještě mnohem horší. Bankovní sektor u nás nabízí zdaleka nejhorší pomínky široko daleko a přesto byl dotovaný státem při oddlužení bank částko blížící se 300 milard korun.  Tohle všechno rozházeli a schválili naši politici a jimi dosazení úředníci na konta společností vlastnící Toskánské vily jako je J&T.  Sociální dávky opravdu nejsou náš problém.

ask 21.8.2009 15:00

Re: Jseš tupé hovado.

Pláčete na nesprávném hrobě,začněte u Zemana!!

mirek 21.8.2009 8:40

tak a kdo to rozsekne, já to neumím

takže se toho musí chopit ti, kteří to umějí ( a chodili do školy déle než já )a ví, kde začít - všechno ostatní jsou jenom KECY

M. Zima 21.8.2009 8:44

Jestli je Vám alespoň v náznaku jasné, jak prázdný, až blbý statement jste vypustil, jste na dobré cestě.

M. Zima 21.8.2009 8:38

Citát:

"České banky jsou zdravé" autoři: Kalousek, Tůma, kLaus, a spousta dalších blbečků. ( Jelikož žádná česká banka neexistuje, je pravdivý nejenom uvedený výrok, ale i jeho negace )

Pane Urban, Vaše představy o britských poměrech oplývají naivitou. Akcionismus, který Tomis předvádějí je účelový a má ukázat Amis, že britští šmelináři, kteří jsou co do objemu největšími šíbry v Evropě, touží po čistých poměrech. Jsou k té šaškárně donuceni proto, že Amis chytili pod krkem Švýcary, přičemž doma ukazují stejnou inkonsekvenci, jako Tomis.

RadekH 21.8.2009 12:12

Re: Citát:

Melete totální nesmysly.  KOntrola korupce a postihy za náznak korupce jsou v UK tak drastické, že neznám jinou zemi, kde by po ní tak šli.  Pracuji pro Britskou firmu a pohybuji se mimo jiné v regionu naftou bohatých post sovětských republik, kde vám bez provize nepřistaví ani taxi.  Je neskutečně obtížné tyhle provize prohnat účetnictvím, tak aby prošly účetnimi audity mateřské firmy.  Případ, kdy britský daňák dohledal 10 let starou provizi zaplacenou na zakázce na Barbadosu a jediná vada byla, že byla ve výši 15% a přestože nebyl žádný jiný důkaz o korupci, tak čistě na základě výše provize následně konzultační firma dostala pokutu 10 mil liber a zkrachovala, děsí všechny britské firmy od malých až po ty největší jako noční můra a řada velmi lukrativních zakázek již byla odmítnuta čistě proto, že byly obavy, že by přitáhly pozornost britského daňáku čistě jen neúměrnými provozními náklady na zakázku.

M. Zima 21.8.2009 13:26

Slyšel někdy o

British Financial Industry, o jejich vynálezech jako Upstream merger (popsal jsem tu), ..., o daňových specialitách na ostrově, v Kanále, ... o britských vazbách na Bahamy a ostatní ráje, ....? A když už začínáte o Východě, není Vám známo, jak blízko si jsou ruští miliardáři a britská smetánka? Věřím Vám, (i když těžko), že Vás honí berňák, ale kde byli tito ostří hoši, když šlo o Gripeny?

M. Zima 21.8.2009 13:29

A ještě maličkost, proč se Tomis tak báli zavedení Černé listiny? Spojili se dokonce s Topolánkem, kterým jinak pouze opovrhují.

Jara London 21.8.2009 8:17

Autore,

lidé v ČR potřebují v první řadě vyřešit problém lidských práv v Číně, ve druhé řadě zajistit rovnoprávnost homosexuálů, ve třetí řadě si musí vyplakat oči nad popálenouNatálkou a teprve poté se mohou zajímat o to, jaká že to zkorumpovaná sebranka, říkajici si "politická elita", jí vlastně vládne a kam že to tuto zemi, stále zřetelněji se zařazující mezi banánové republiky, vlastně vede? Tyto zcela nezásadní problémy se "lidu" doporučuje zajímat až večer, v oblíbené hospůdce u panáku Tuzemáku. To aby ráno zase mohl s čistou hlavou hájit ty Číňánky atd.

pepazdepa 21.8.2009 9:06

Re: Autore,

Souhlas.