20.4.2024 | Svátek má Marcela


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Lumy 23.3.2008 12:32

Dotaz

Zajímavé pro mne je, proč právě na ministerstvu pro místní rozvoj málokdo obstojí před přísným zrakem medií. A po časovém odstupu se ukáže, že to bývají bývají lidé, kteří prohlédnou špinavé triky tunelářů, kteří mají zájem rychle zbohatnout. Páni a paní reportéři, dávejte si větší pozor na to, komu věnujete svou přízeň

Lipa 15.3.2008 18:28

Kdepak pan Urban přišel na to, že J.Č. věděl o tom, že ho jeho podřízení

Kdepak pan Urban přišel na to, že J.Č. věděl o tom, že ho jeho podřízení obelstili, aby zakryli zásadní pochybení Martínka a Parouba?

Čunek vůbec nemusel lhát - lež je vědomé tvrzení nepravdivých skutečností, ale ministr si materiály do vlády nepřipravuje sám. . . Spíš by si měl ministerstvo vyčistit od socanských myší, kterým nahrává pan Urban. K tomu ale potřebuje být ve vládě, k čemuž má řádný mandát.

Co kdybychom trochu respektovali, že mandát pro místo ve vládě vzniká ve volbách a nikoliv u Paroubků na pavlači.

Richard III. 14.3.2008 22:20

Rozdíl mezi novinářskou odvahou a novinářským populismem

Nevím, zda je pravda, co autor píše, ale nehodlám to zkoumat. Urban ztratil důvěryhodnost ve chvílích postupného rozpadu OF, kdy bylo jasné, že se ze Špalíčku ztrácely a ztrácejí miliony, ale svou pozornost tomu věnovalo jen pár novinářských odvážlivců. Čunkem se dnes zabývá kdejaký póvl ne proto, aby se zjevila pravda, ale jen proto, že je to v módě.

Budíš 14.3.2008 18:11

Pokud je to pravda,

pane Urbane, pak to může náš stát díky politikům zabalit.

Skybird 14.3.2008 18:06

Úpadek české politické reprezentace je evidentní

Věrohodnost, minimální kulturnost, zbytky noblesnosti našich vrcholových politiků vzaly za své. Lži, podvody, podrazy, nestoudné chování jsou na denním pořádku.

Starosta New Yorku použil služeb luxusních prostitutek a musel rezignovat. Náš pan premiér žije na hromádce s místopředsedkyní sněmovny, předseda strany Zelených se šéfkou poslaneckého klubu, prezident údajně tráví noci s jistou blondýnkou ač má plná ústa konzervativního lpění na rodině, předseda strany křesťanské se zmítáním v kauzách ani nedostane k pořádné práci.......

Všichni svorně se snad již jako jediní na světě hrbí před prezidentem zaoceánské velmoci, na jehož odchod do propadliště dějin se těší asi 80% jeho vlastních spoluobčanů.

Co více k tomu říci, snad jen:  STYDÍM SE za naše nejvyšší představitele ! Koho jiného si však takové splachovací občanstvo, jakým jsme my zaslouží ? Jsem zde pár dnů a je mi z toh všeho smutno - už se těším, jak zase na nějaký týden zmizím za Šumavou.

paolo 14.3.2008 20:42

Re: Úpadek české politické reprezentace je evidentní

nebeský ptáku!máte naprostou pravdu.rád bych Vás za šumavu doprovodil..

Francek 14.3.2008 21:40

Re: Úpadek české politické reprezentace je evidentní

Ach můj Bože,zdá se mi mnoho pravdivého na tomto konstatování stavu české politiky.

Šach 14.3.2008 17:01

Čunek do vlády ani do politiky nepatří, dělá již rok ostudu České republice

RvČunek již nejmíně rok mluví nepravdy, pokaždé jiné a je terčem kritiky, nejen  tisku, ale všech lidí, kteří už toho vysvětlování, pokaždé jinak, pomoci lobby Kučerů, Němců, Veseckých,ale i Vaškůje a křivých svědků, že někde byl, když tam nebyl. Nejsem původní, ale udělal by pro svou stranu i vládu nejlíp, kdyby si vzal obě občanky, tu ztracenou, na kterou zakládal účty, i tu pravou a odešel mimo českou politiku.Jeho působení v politice pomáhá vládě ke znemožňování se.

Jednou mu ubližují Amnesty International, pak ministerstvo zahraničí USA a vůbec snad všichni, kdo nechtějí "Šetřit s Čunkem". 

clay 14.3.2008 16:51

pan Urban

má zdroj svých informací jenom v tv, nebo má ještě nějaké jiné?8-o

pp 14.3.2008 16:10

Nemohu si pomoci,

ale stále se mi vnucuje vzpomínka na slova pana Paroubka v jednom z předvolebních projevů: "Když nebudeme ve vládě, budou nás vyšetřovat a zavírat." Asi dobře věděl, o čem mluví.

čtenář 14.3.2008 16:19

Re: Nemohu si pomoci,

Vypadá to teď velmi pravděpodobně. Čunkovi zřejmě podstrčili k podpisu papír, že dokumentaci o fondech FARE, s kterými "hospodařila" Paroubkova vláda, odnesla voda a pak sunuli pryč i Čunka, aby náhodou jako ministr nepřišel na to, že podepsal blbost a nezačal se v té dokumentaci hrabat. Nějaké náznaky, jak to za Paroubka s tím FARE vypadalo, už tady byly, ale Paroubek se z toho zatím vždycky nějak vylhal.

loula 14.3.2008 22:50

Re: Re: Nemohu si pomoci,

Já si také nemohu pomoci. Povoden byla v roce 2002, Paroubkova vláda byla někdy v roce 2005 a dále. Takže podle vás někdy v roce 2005 vznikly nějaké dokumenty, které v roce 2002 odnesla velká voda. Proboha,komu tohle chcete namluvit?

Aby bylo jasno, já se Paroubka nezastávám, at se prošetří, co a jak v Phare dělal, ale at proboha někdo netvrdí, že dokumenty z roku 2005 odnesla povoden z roku 2002. Takové blbce z lidí nedělejte.

loula 14.3.2008 23:20

Re: Nemohu si pomoci,

Ano, a tak se ptám,kde jsou výsledky kauz Kubiceho zprávy. Kubice napsal minimálně tucet zcela konkrétních podezření, s konkrétními jmény. Proboha, co chce soud více. Kde jsou výsledky těchto vyšetřování.

Malý Aston 14.3.2008 15:37

Zadara dělaná reklama KDU!

Nebýt Čunka,dávno by nikdo neznal že nějací Lidovci ještě jsou. Já se domnívám,že jedině takto lze dělat zadara reklamu nějaké politické straně.Kdo prosím Vás věděl o nějaké Šojdrové,většina občanů řadila Pitharta do ODS a o Kalouskovi se nepíše od doby,kdy chtěl vládnout s ČSSD+KSČM.Tak se na Čunka vyprdněme,oni ho lidovci propustí i bez našeho pomlouvání a nedělejme reklamu ani Plojharovi ani Čunkovi.:-D

Černobílý 14.3.2008 16:06

Re: Zadara dělaná reklama KDU!

Ježíšmarjá,co se to tu mele?Lidovci jsou přece nesmrtelní!Byli před Čunkem a budou i po něm! A vždy v každé vladě a vždy potřební!Průser na ministerstvu MR zavinil přece Martínek a Čunek jen mlčel,copak on ví jak bude foukat vítr za týden?Lidovečtí ministři dělají svou praci bezchybně,jim není vůbec třeba do práce mluvit,jak těm z ODS!Vemte si třeba toho troubu Julínka!Tomu už musí radit i Šejdrová s Hovorkou!A Čunek zatím to jen sleduje.;-O

mirwal 14.3.2008 15:03

Ruka ruku meje

Podle mne je v té nasší sametové vládě jedne zkorumpovanec větší než druhý. Slušný člověk se do vlády nepožene a Ti všichni bezpáteřní, kteří tam sedí se koryta jen tak nevzdají.

A s tím lezením americe do pr... To je v podstatě ode zdi ke zdi. Nic nového pod sluncem. Asi jsme tak bezcharakterní, že potřebujeme být vždycky v něčím područí. Vždyť, kdy byl český národ samostatný? Už od doby Karla IV., tomu tak nebylo. To tehdy byli Němci. Před první světovou válkou to bylo Rakousko Uhersko, po druhé světové válce to bylo Jak se tehdy říkalo Sovětský svaz a dnes lezeme téměř zadním vchodem do pr... Americe. Kdo o to ale stojí?

Takže jedna lidová písnička "...My Prahu nedáme...", to je v podstatě výsměch českému národu, i když jsem si sám v minulosti myslel, že je to pravda. Ti naši papaláši by nejraději prodali co se dá. No, dnes už nemají co prodat, už nic nevlastní. Zajímalo by mě, kolik každému, kdo prodeje zajišťoval, kolik mu do kešeně spadlo za zdařený obchod...

Malý Aston 14.3.2008 15:27

Re: Ruka ruku meje

A to je na tom báječné,stát nic nevlastní jen naše daně. A tak si každý může porovnat,kolik platí a kolik mu stát poskytuje služeb. A proč by ve vládě nebo ve všech politických stranách měli být občané jiní než jsme my? My si je tam volíme,my si je kontrolujeme a my si je volit nemusíme a můžeme volit jiné.Vykašlete se na špatné počasí,bude i slunce svítit a holky odloží kabáty a i Vám se zlepší nálada.:-D

Budíš 14.3.2008 17:46

Re: Ruka ruku meje

Kdo u nás tento stav nastartoval ???

Malý Aston 14.3.2008 14:26

Proč disidenti fandí komančům,to opravdu nevím!

Vedoucí Pravdy a Lásky nějaký Veškrna,vede od roku 1989 neutuchající boj proti všem co jsou na pravici.Je pravdou že ho komouši zvolili jako jejich nejmilejšího disidenta ale nic se nemá přehánět.Napřed nastrčil Rumla,potom fandil Marvanové,potom zelenáčům,do boje proti Klausovi využil všechny disidenty vedené Pithartem a nic nepomáhá.Pan Urban se také tváří jako disident,kde byl když poslanci ČSSD+KSČM podepsali,že u nás nikdy žádná totalita nebyla,kde byl disidentík když ČSSD žádala u Ústavního soudu zrušení toho zákona?Proč se naváží do nějakého Čunka,copak nezná jak se dá všechno překroutit? Nemám rád pana Čunka a nemám rád disidenty plačící u Janečka v televizi jak je komouši pronásledovali a pak s nimi hlasují jako by se nechumelilo.:-D

Kecal. 14.3.2008 14:59

Re: Proč disidenti fandí komančům,to opravdu nevím!

Většina disidentů byli komunisti nebo nasazení estébáci.Jejich smýšlení se nemění.A o těch pár poctivců už není slyšet.

Černobílý 14.3.2008 16:23

Re: Proč disidenti fandí komančům,to opravdu nevím!

Tedy skoro si myslím,že nevím koho tady pisatel zmiňuje,ale já p.Veškrnu dobře znal,on byl sice s komouši tak i tak,ale protože byl prolhaný jak cikán,ze všeho se vykroutil.Do politiky se nepletl a vždy sledoval svůj prospěch,ale to není špatné!Jeho Dášenka na tom bude podobně,tak Vašík si to přízvisko nezaslouží.Disidenti jsou samožřejmě kašpaři,hřejí si svou polívčičku a když jsou lidi hloupí a potřebují nějaké modly,ať je mají!Za vším jsou jenom lidi,proto s námi opice nemluví!!

PROKOP BUBEN 14.3.2008 14:19

VYPADÁ TO

Že Čunek je jakási mičuda v postbolševickém chlívku a zdá se být se svojí rolí spokojen.....Konečně může vést diskuse i s mocnou Amerikou....Další současný NÁŠ VELIKÁN za Velkou Louží......

malstoka 14.3.2008 14:16

Musíte se ptát!

V prvé řadě se musíte zeptat kdo je Urban a za koho kope.  Mimo je jeden z hlavních poradců rádoby prezidenta Svejnara. To snad stačí.

PROKOP BUBEN 14.3.2008 14:20

Re: Musíte se ptát!

Stačí na co.....

Marie 14.3.2008 13:32

Dost bylo Čunkovin!

(Y)Dobrý den! Jsem naprosto obyčejná úřednice, sportovec a založením optimista. Nervozní se však stávám, pokud aspoň 5x denně nezazní neuveřitelné jméno ČUNEK. Osobně mi nic nezpůsobil, ale syndrom, že se nic jiného u nás neděje, než  ČUNEK s JULÍNKEM je ubíjející.Možná kdyby to byli NOVÁKOVI, utrpení posluchače by bylo menší!!! Vaše Máňa. 

Čunkovi to nedochází 14.3.2008 12:21

Ovšem pozor i na globálního antioteplovače Klause

http://climatejokeawards.blogspot.com/

ČR má hvězdného prezidenta 8-o

PetrM 14.3.2008 12:18

Mozaika

Fakta: Ministerstvo pro místní rozvoj (MMR) vedli Paroubek a Čunek. Na MMR se ztratilo několik set milionů, s největší pravděpodobností za vlády ČSSD. Po posledních volbách ztratila ČSSD kontrolu nad MMR. Byla rozpoutána "kauza" Čunek. Paroubek touží dostat se opět ke korytu.

Otázky: Proč byla "kauza" Čunek spuštěna a kým? Kdo z ní mohl mít prospěch? Proč Paroubek touží dostat se ke korytu? Žene ho touha po moci, nebo strach?

loula 14.3.2008 13:08

Re: Mozaika

Trestní oznámení na Cunka podával JUDr. Novák, jinal význačný člen ODS. Podával jej na základě informace od Urbanové, ovšem Urbanová tvrdí, že jej o to nežádala a že jej upozornovala, že víc než svoje tvrzení nemá. Samozřejmě, může kecat.  Salichov zastavil stíhání Cunka se závěrem, že se úplatek nestal ( ne, že se ho nepodařilo prokázat). Čili Salichov jednoznačně řekl, že Urbanová lhala policii a že si to vymyslela, a tím pádem byl Salichov povinen podat na Urbanovou trestní oznámení. Neudělal to. Proč. Kdyby stála Urbanová před soudem, tak by přišlo na přetřes i to podání na Cunka, role Nováka a velice pravděpodobně, kdo za tím stál. Proč toto už dávno neběží?

Hrad 14.3.2008 14:03

Re: Mozaika

Co jsou to za "kecy"?..... zpochybňující navrat čuněte do chléva. Má přece povinnost. Žádný učený z nebe nespadl - povídá se - a on se má ještě mnohému učit. Když se spočítají náklady za zvolení V.K. k velikosti HDP/ob. máme asi nejdražšího prezidenta na ploše 510 mil. kilometrů čtverečních. A že jich tam je. Kam se na nás berou USA se vým prezidentským show. Každá sranda něco stojí. A Čuněk to při volbě mohl díky přeběhlíkům zahrát skvěle, tím že nevolil V.K. umožnil některým prostoduchům, aby si mysleli, že je "svůj".  Ať jen čuník stoupá dolů. Místo si zřejmě vydobyl svým neutuchajícím snažením o blaho své a své "boha"? ...  ve které je vlastně straně? Koho chce Pánbu potrestat, vybaví jej mocí. Euromiliony? ... pch.  Nějak ty Boží mlýny melou pomalu, že ta cesta trvá tak dlouho. Mělo by se to Pánubohu připomenout. Život je přece tak krátký, a daleká cesta. Zbloudilý není ostudou strany, hanbou je nemyslet na sebe.        

Malý Aston 14.3.2008 14:14

Re: Re: Mozaika

Nějak to máte popletené,pan Klaus byl a je prezidentem i bez kampaně.To ten světlonoš Švejnar musel platit jen nevíme komu dal vyúčtování.Takže šou dělal Paroubek,Zelení,disidenti vedeni Pithartem a Šojdrová a ostatní jsme zaplatili za poplatky Janečkově televizi.:-D