25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Pavel 2.8.2010 7:43

Co lepšího učinit?

Proto, co autor v článku uvádí, jsem pro revizi soudního řízení s Pitrem, jak navrhuje ministr R. John! Co lepšího lze k této kauze učinit?

V. Kain 2.8.2010 7:24

Pitr zadržen

Právě ti co dneska nejvíce vykřikují o vydání Pitra mají největší hrůzu z jeho vydání.Pročpak takový Paroubek honem a na poslední chvíli tlačil na uzákonění přimýchávání více % biosložek do benzinu a nafty? Že by přitom myslel na ekologii i když se už ví,že pokud jde o spaliny tak tyto biosračky jsou mnohem škodlivější.A nebo takový Palas a další.Většinou to jsou lidé kteří kolaborovali s bývalým režimem.Těch komunistických chytráků je celá řada a nemá cenu je všechny vyjmenovávat.Tito výtěčníci nejen že by vůbec neměli být ve vysokých politických funkcích,ale měli by dávno koukat na svět přes zamřížované okno.Oni museli odejít z vysokých funkcí pro obrovské finanční machinace jako např.Kraus,Zgarba a další a dneska se s drzostí sobě vlastní opět cpou do vysokých funkcí,kde by opět působili jako škodná protože nic jiného ani neumějí

T. Kočí 2.8.2010 7:38

Re: Pitr zadržen

Přesné!

J. Stejskal 2.8.2010 0:12

Zřejmě bude pravda, že

"švýcarské zákony poněkud jinak posuzují daňové delikty než ty tuzemské." Zkuste tam mít malinký nedoplatek na daních. To něco uvidíte!