29.3.2024 | Svátek má Taťána


Diskuse k článku

PRÁVO: Odborník žasne a laik se diví

Odborník žasne a laik se diví. Tak jsme (v mé generaci) komentovali něco, co svou neuvěřitelností nebo absurditou přesahovalo normální chápání.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Pavlovský 21.6.2012 4:08

O nekompetentnosti Parkanové jako minstryně obrany

nemůže být pochyb, to se obecně vědělo už v okamžiku jejího delegování stranou, která tento post v koaličním jednání získala, tedy KDU-ČSL. (Odpovědnost zato má tedy tehdejší vedení této strany, která teď mlčí jako hrob a nechává svého odběhlíka Kalouska, aby se historicky znemožňovalmísto ní.)

Je ale v demokratrických státech zcela běžné, že ministr není odborník v daném resortu - jinak by nebyla možná běžná  praxe, že týž člověk v ministerské funkci resorty (úspěšně) střídá. Stačí podívat se do politické praxe na západ od nás.

Když něčemu nerozumím, pozvu si odborníky. Co už ale musím být schpen posoudit sám, to je kvalifikovanost a důvěryhodnost těch přizvaných odborníků. Budete-li chtít koupit či prodat dům nebo ojetý automobil, také si nencháte radit od kohokoli.

V. P, si radit od darebáků nechala, souhlasila a odnesla to na vládu. V tom spočívá její potenciální vina.

P. Lenc 21.6.2012 8:48

Re: O nekompetentnosti Parkanové jako minstryně obrany

Naprostý souhlas.Jinak s autorem souhlasím v tom, že by měla být vydána.Ovšem pokud by byla odsouzena k vůli nekompetentnosti, tak v tom případě by policie měla jít do nikterak vzdálené minulisti a pokračovat B.Sobotkem a dalšími.

K. Luboš 21.6.2012 10:29

Re: O nekompetentnosti Parkanové jako minstryně obrany

O Parkanové se obecně ví, že je to trubka. Ale právě takového člověka, který vše podepíše a na nic se neptá, potřebovali  na MO. Např.  podle úplně stejného principu jmenovali ředitelkou MS v lyžování v Liberci další trubku Katku Neumannovou. Jsou to prostě politici ve funkci bílých koní.