20.4.2024 | Svátek má Marcela


Diskuse k článku

PRÁVO: Nechte kmotry na pokoji…

Co se děje v Institutu Václava Klause? Nic není slyšet, oteplování pokračuje, olympiáda se koná na vrcholu hory stojící na tajícím ledovci. Myslím, že taje i kult pana exprezidenta.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
B. Rybák 22.2.2014 18:12

Kmotříček Hulík

V potu tváře "pracuje" (lže) ve službách kmotra Babiše a především "kmotrovského" "Bruselu". Neztrácejme s ním čas!

Š. Hašek 20.2.2014 17:06

Zatím jsem si povšiml,

že živou vodou pokropená prokuratura podává trestní obvinění "že politik se zpronevěřil vůli pracujícího lidu".

Píše se 20. 2. 1949?????????

J. Kraus 20.2.2014 16:39

Tu na první pohled

sebevražednou větu o důležité roli kmotrů mám v paměti a časti si na ni vzpomenu. Kdyby to tak nebylo, těžko by VK něco takového řekl. Neumím si dost dobře představit, jak to technicky funguje. Kdyby autor místo nesouvislých narážek načrtl v krátkosti technické postupy, které uvádějí v život vysokou politiku, jistě by se mnozí čtenáři rádi nechali poučit.

P. Vaněk 20.2.2014 15:40

Pane Hulíku,

proč se nezabýváte také kauzami socanů a jejich kmotrů? Tam byste našel mnohem více materiálu pro Vaše fantasmagorické skládačky Vy máte s těmi svými rudooranžovými bratry úmluvu, že je nebudete týrat?

J. Kanioková 20.2.2014 15:35

Carl Gustav Jung

„Skutečná existence nepřítele, na něhož je možno svést veškeré zlo, znamená pro svědomí člověka nesmírnou úlevu. Můžeme alespoň bez zábran říci, kdo je ten ďábel, a je nám pak jasné, že příčina našeho neštěstí se nachází vně, a nikoli snad v našem postoji.“

"Šťastní" to lidé, kteří veškeré zlo na politickém poli naší republiky za celých 24 let dokáží nacpat do jedné osoby a případně do jedné demokratické politické strany. Přeji jim rychlé až zřejmě bleskurychlé řešení všech problémů budoucnosti "po jejich".

V. Váňa 20.2.2014 13:44

Vážený pane Hulíku,

možná, že skutečně žijete v domnění, že se okolo Vás točí svět. Mám pro Vás smutnou zprávu, není tomu tak vždycky a za všech okolností. Pravděpodobně jen občas, tak se s tím smiřte.

Jak jste proboha přišel na to, že Vámi zastupovaný spor u evr. soudu byl tím, co použil Hrad jako argument pro lhůtu šesti, resp. osmi let? Samozřejmě, že ne. Šlo o spor Riccardi Pizzami v. Itálie a několik dalších italských TRESTNÍCH řízení, ve kterých bylo konstatováno, že přílišné protahování řízení není sice důvod k jeho zastavení, ale že skutečně vlekoucí se řízení je nepřiměřeným zásahem do lidských práv, které je třeba ODŠKODNIT. Kdybyste chtěl sáhnout do našich vod, najedete třeba TRESTNÍ řízení Nemeth v. ČR. Nešlo tedy v žádném případě o Vaši kauzu bří Hartmanů.

A pak: nezdá se Vám, že tu zmiňovanou šuškandu v daném případě nejen podporujete, ale přímo zakládáte a vytváříte?

F. Lesniak 20.2.2014 12:50

Výborný článek.

Akorát jsem nepochopil, proč jste volil v minulosti ODS? Dávno přece bylo jasné, co je to za stranu a lidi, kteří jsou v jejím čele. Oni přece nejednou dokázali, že to dokáží.

Z. Švrček 20.2.2014 11:54

No tak!

Výživně jste pane Hulíku ohulil Klause a ODS, nakladl slova líp, než spisovatel scifi. Zdejší Klausofobové tleskají a je vám společně asi jedno, že povstaly nové větší a bizardnější karavany, jenž kráčí v poklidu cestou dál, aniž by se musely nějak více zajímat o psy, kteří se ještě zabývají štěkotem po karavanách včerejších ... Ono ve stáří bývá potíž udržet moč i myšlenku, ale horší bývá neschopnost myšlenku opustit.

M. Kosejk 20.2.2014 11:40

:) Hulíkův pamflet

Podstatu tohoto Hulíkůva pamfletu nejlépe vystihují jeho vlastní věty, cituji: "V médiích se objevují dohady, zda s tím vším má něco dělat i exprezident. Přesně tak to v Česku chodí, nejdříve šuškanda, pak obvinění v novinách, poté šetření policie a pak se to obvykle odložilo."

Ano, tak to v ČR chodí, šuškanda a novinářská obvinění se považují za důkazy. A když se ukáže, že ta šuškanda a novinářská obvinění stála na vodě, tak to novináři zásadně nepřiznávají - a díví se, že nikdo nebyl odsouzen.

D. Šimáček 20.2.2014 10:50

nečas nic neukradl?

na to zareaguji takto , "slušní lidé si platí prostitutky ze svého"

J. Brunner 20.2.2014 15:50

Re: nečas nic neukradl?

Takže Vy si je určitě platíte sám. Výtečně.

P. Mareš 20.2.2014 10:39

Vý-bor-ně napsáno,

ač při čtení i úsměv sarkastický poněkud mrzne...

P. Vaníček 20.2.2014 10:15

Pane Hulíku,

sice vás za to psaní někdo chválí,ale Vám musela ODS a asi i p.prezident něco udělat,že se můžete pominout v tom očerňování. Dokonce to děláte lépe než socani s komančema dohromady.

M. Kopřiva 20.2.2014 2:18

Výborné pane autore.

Vynikající, slovo od slova. Nebylo by možné toto poslat panu Klausovi k zařazení do knihovny jeho Výzkumného ústavu ?

L. Krajíček 20.2.2014 2:32

Re: Nebylo by možné toto poslat panu Klausovi?

Nepochybně by to bylo možné poslat. Ale k doručení by došlo tím nejoblíbenějším způsobem, který milují zejména soudní (rozuměj - soukromí) exekutoři. To jest doručení fikcí.