23.4.2024 | Svátek má Vojtěch


Diskuse k článku

PRÁVO: Kdy se Ivo Ištvan zastřelí?

Vlastně bych k tomu už nemusel vůbec nic připisovat, protože prakticky všechno jsem – na rozdíl od většiny ostatních – napsal už před dvěma lety.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
15.4.2015 11:25

:o)) pane Štěpánku...

o které bezúhonné ženské se to ve vašem pojetí zmiňujete?

R. Kluzák 14.4.2015 22:45

Petr Štěpánek je gauner

Blábol pana Petra Štěpánka a jeho zběsilé napadání žalobce Ištvána má jediný cíl: Pošpinit snahu žalobce v jeho boji proti korupci, vždyť pan Štěpánek si volnost v konání korupcí zřetelně přeje -měly by se prověřit aktivity tohoto pana Štěpánka, zda to nezapáchá korupcí.

P. Vaňura 14.4.2015 22:49

Pokud by pan žalobce dokázal rozkrýt 236 MILIONŮ,

vydaných v rámci projektu Opencard na "právní služby," mohl byste mít pravdu. Jeho kauza ale nemá moc daleko ke "korupci," v rozsahu, když někdo dá úředníkovi balíček kafe!

J. Vintr 14.4.2015 21:55

Politické trafiky

rozdával i tatíček T.G.Masaryk. Nerozpakoval se přidělit svému nepříliš povedenému synkovi velmi výhodnou trafiku v podobě velvyslaneckého postu v Londýně ....

J. Kyselková 14.4.2015 21:22

Konečně !

Dík za článek. Dovolím si dodat podstatné - ti tři pravicoví poslanci se vzdali svého mandátu proto, že z mravního principu nemohli volit balíček zvýšení daní, ale hlavně proto - že tento zákon byl spojen s  d ů v ě r o u  vládě !!! Nechtěli vládu potopit a raději se vzdali svého poslaneckého mandátu. Bylo to čestné jednání, u  nás nevídané a mnoho lidí to nikdy nepochopí. Dva z těchto poslanců vzhledem k jejich odborným předpokladům dostali nabídku ve státních podnicích. Šlo stejně o karierní sešup protože poslanecký mandát je mnohem výhodnější.

Dosud i mnohé pomazané soudní hlavy by rády pokračovaly v lynči, který s velkou parádou zahájil Ištván.

Je to surové a pitomé.

P. Vaňura 14.4.2015 22:43

Uvědomte si, že "novinářský hnůj, spojený s Pravdou a láskou

NIKDY nenechá na politicích ODS nitku suchou. Např., sám jsem slyšel v rozhlase Václava Klause, jak vzpomíná, že v květnu 1945, coby čtyřletý, ještě vůbec nechápal, co se děje a jako klučina také začal nosit dlažební kostky, jako lidé kolem. No a jeho nepřátelé to interpretovali tak, že Klaus se chlubí, jak už ve 4 letech stavěl barikádu! Podobně byl překroucen jeho výrok o špinavých penězích, bylo to v úplně jiném kontextu, také jsem to slyšel.

Jinak, "úplatek," který spočívá v tom, že se za 35000 Kč měsíčně vzdám postu za 75000 Kč měsíčně, o ztrátě poslaneckých náhrad nemluvě, si opravdu dokáží vymyslet jenom Ištván a Šlachta!

J. Krásenský 14.4.2015 20:56

Pokud bychom stejným metrem,

který uplatnil Ištván na tři poslance, měřili Obamu a jeho "velvyslance" v České republice, museli bychom je nejen odmítnout, ale také podat mezinárodní zatykač na známé pachatele korupce: Obamu a jeho lidi.

Č. Punčochář 14.4.2015 20:22

Jakkoli vás nemusím

v tomhle máte pravdu. Například Šnajdr by beze sporu patřil za katr - ale za dlouholetý cílený rozvrat ve zdravotnictví, kde hrabe nezřízeně od doby, co se tam pohyboval na ministerstvu v nejvyšších sférách. Na to však nikdy nedojde.

J. Kulheim 14.4.2015 21:40

Re: Jakkoli vás nemusím

Pane Punčocháři nepřeji vám ani nikomu jinému nic zlého. Lidé podobného smýšlení jako vy, by možná vystřízlivěli, kdyby je odvedli v klepetech do kriminálu, nechali je tam pořádně "vyměknout" a potom je vláčeli několik let po soudech. Ono by se určitě něco našlo.

J. Černý 14.4.2015 20:21

Vzpomínám si

když jsem za hlubokého totáče poslouchal Svobodnou Evropu, tak v jednom pořadu o fungování demokracie v Západním Německu a vyrovnání se s fašistickou minulostí, zazněla informace o tom, jak se fašouni po 2. válce na dlouhou dobu uchytili v justici a bránili tak rozvoji právního státu.

U nás je to v této oblasti podobné, bolševická pakáž a její plody dělají dusno.

B. Rybák 14.4.2015 19:20

Zcela pravdivý článek!

Státní zástupci (Ištvan, Bradáčová, Zeman), kteří provedli úspěšný protiústavní puč, kterým sestřelili Nečasovu vládu a pak kriminalizováním paralyzovali politiku tak, že vznikly obrovské škody z neřešení nezbytných problémů, trvale pronásledovali politicky účelově vybrané politiky policejně, soudně i masmediálně (pomocí nezákonných úniků jednostranných informací), budou bohužel vytvářet "jádro" nového, mocného, po pádu ministryně Válkové nečekaně opět vytvářeného, mocného nikomu (u nás) se nezodpovídajícího "protikorupčního" orgánu!!!

14 miliardová z hlediska mezinárodního práva naprosto bezprecedentní loupež, kterou na nás základě spolupráce s panem Ištvanem spáchal, činností našich občanů naprosto nepoškozený švýcarský stát, je zřejmě jedním z důvodů jeho beztrestnosti!

Pan Ištvan by spáchal sebevraždu, jedině když by v USA či v EU byla zcela poražena multikulturní, politicko-"korektní" politika a on by byl konečně spravedlivě odsouzen za vlastizradu!

P. Vaňura 14.4.2015 22:46

Re: Zcela pravdivý článek!

Třeba bude Ištván nakonec sežrán svými vlastními psy, jako soudce z kauzy "Vítkovských žhářů."

V. Kobetič 14.4.2015 18:48

Pane Štroble

to musela být fuška napsat tolik řádků hloupostí...

P. Selinger 14.4.2015 17:56

Ištván za to asi nemůže,

byl tam jako loutka řízená někým v pozadí. Šlo o zdiskreditování vlády, stejně jako dříve při aféře Čunek, které se mimochodem Ištván taky účastnil. Kdo stojí v pozadí, to se ale asi nedovíme. Odškodné "trafikantům" by le měl zaplatit on.

J. Boleslav 14.4.2015 18:57

Re: Ištván za to asi nemůže,

Přesně tak.

P. Vaňura 14.4.2015 22:51

Je naprosto jednoznačné, že Ištván by měl odškodné

"trafikantům" zaplatit ze svého. Nevím, kdo má v jeho případě oznamovací povinnost, ale měl by rozhodně konat!

L. Novák 14.4.2015 17:23

Ištvan i Štěpánek. Hurá na větve!

Co víc k těm žvástům profláknutého autora napsat?

J. Štrobl 14.4.2015 16:47

No, nevím, nevím.

Nevím, kdy se stala z ODS parta politických deviantů. Možná to ODS měla zakódované už od dob Klause, který se tvářil jako pravičák a přitom to byla jen karikatura pravicového politika. Klaus měl zbytnělé ego, Topolánek patrně penis, ale ani jeden z nich pro republiku nic neudělal, pouze se utápěli ve svých kšeftech a když přijel někdo z Ruska, tak se Klaus lámal v pase. Tak si tak ODSka pěkně hnila, až přišel Nečas, důsledek předchozího. Postpubertální šáša, který už jenom žvanil, bez invence, bez nápadu a místo chlapa břečka, která možná vědomě nechala špehovat svoji ženu. ODS byla, podle mého názoru, pouze trojským koněm, který tady převálcoval skutečnou pravici, která se zde za velkých porodních bolestí tvořila. Byl to už od začátku úmysl proruského Klause? Nikdo přece nemůže pochybovat o tom, že ODS pravicová nebyla ani náhodou. A páně Štěpánkova filipika? Omluvte se shnilému pařezu, do kterého jste náhodou kopl.

R. Tesařík 14.4.2015 16:55

Re: No, nevím, nevím.

mně se líběj hošani, kteří mluví o přebujelém egu a samotným jim to leze z nosu.. která pravice to tady byla, která se , jak říkte, rodila?

J. Kanioková 14.4.2015 18:11

:)))))

J. Kulheim 14.4.2015 17:51

Pane Jane Štroble

vy skutečně nevíte nic. K textu pana Štěpánka jste nenapsal vůbec nic.

J. Štrobl 14.4.2015 17:59

Re: Pane Jane Štroble

K textu pana Štěpánka jsem napsal všechno, ale nelíbí se vám to milánci, co? No mně také ne. Nuž, co dělat.

J. Kulheim 14.4.2015 18:04

Re: Pane Jane Štroble

Pane Štrole, k obsahu článku jste nenapsal nic. Pokud jste s tím co jste napsal spokojený, tak to jenom ukazuje co jste zač.

J. Štrobl 14.4.2015 18:15

Re: Pane Jane Štroble

A co jsem tedy zač?

J. Boleslav 14.4.2015 19:00

Re: Pane Jane Štroble

Co jste zač, nevím. Vaše příspěvky jsem četl většinou docela rád, ale o tom dnešním to nemůžu říct ani omylem. :-)

J. Kulheim 14.4.2015 21:32

Re: Pane Jane Štroble

Jste člověk, který osočuje lidi bez jakýchkoliv faktických důkazů. Pan B. Rybák to napsal dostatečně jasně.

B. Rybák 14.4.2015 18:20

Re: No, nevím, nevím.

Jenom blbec kope do shnilých pařezů (může v něm být třeba hnízdo sršňů). Jenom morální zrůda může protiprávní odsouzení nevinných spoluobčanů přirovnávat ke kopnutí do shnilého pařezu! Vaše ostatní "názory" ("ODS parta politických deviantů", " Topolánek patrně penis", "Postpubertální šáša"... jsou projevem této Vaší základní morální a znalostní charakteristiky !

15.4.2015 11:37

Re: No, nevím, nevím.

:o)

Pan Štrobl to napsal výstižně a v jádru pravdivě. U mě má hned plus **

Ale na vás, Rybáku, na vás narážím dnes podezřele často.

J. Kanioková 14.4.2015 16:03

Naprostý souhlas s článkem, a díky..

J. Kratochvíl 14.4.2015 14:52

Pane Štěpánku a kdy se zastřelíte vy?

Vaší slátanině může konkurovat pouze podobná ruská propaganda. Je vidět kde jste se učil. A jak bylo již zmíněno v nedělních OVM, kdy byla vyřčena otázka, kdy se omluví výše zmiňovaní pánové za své jednání občanům. Nevíte náhodou pane Štěpánku??