19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
A. Reček 4.10.2010 17:15

To, že kauza ožila je dobře.

Kdyby J.Čunek nebyl zvolen předsedou lidovců a zvolená by byla na sjezdu Parkanová, byl klid. On by byl běžným senátorem a sem tam,  ozývali by se proti němu pouze procikánští lobbisté.  Jenže ODS chtěla sestavit koaliční vládu s lidovci, tak Čunek jako předseda partaje samozřejmě by v ní byl zastoupen a obvykle na postu místopředsedy vlády. Jenže on se skupině okolo Kalouska tam vůbec nehodil a ještě některým podobným. Proto se rozehrála ta kauza k jeho odstranění.  Jenže Čunek neuhnul a sám chtěl dokázat, že ničeho s úplatkem se nedopustil. Jenže neznal poměry v Praze a ve "velké politice".  Pak byla snaha těch, co kauzu zorganizovali, udělat s tím konec a vyjevily se tím hrubé nedostatky u justice i vyšetřující policie.  Pan Hartman opomenul připomenout také špinavou roli médií v očerňování Čunka.

V. Běhal 4.10.2010 8:15

Pan Hartman neříká celou pravdu

Pan Hartman lže, když říká, že případ byl předán do Jihlavy těsně předpodáním obvinění. Žádné obvinění nebylo připravené. Pan Hartman cituje jen část toho s čím Čunek přišel. Teprve v poslední době přišla expertiza dělaná VŠE na cenu bytů, které Vsetín prodával. Ta potvrdila, že expertiza objednaná přerovskou policíí byla záměrně nadhodnocená, aby mohlo být zahájeno stíhání Čunka. Bližší si moho čtenáři přečíst na www.legendacunek.cz.

Pane Harman poloviční pravda není pravda, ale lež!

V. Michl 4.10.2010 2:20

Nevím a ani nemohu

vědět, zda je Čunek vinen, či nikoliv. Pokud je vinen, je škoda, že nebyl souzen a odsouzen. Pokud vinen není, tak by měli být hodně potrestáni ti, co mu život velmi znepříjemnili. Umí si někdo z nás představit, co si Čunek a jeho nejbližší museli prožít v případě jeho neviny? Jediný klad na celé této situaci je dle mého názoru likvidace jeho politické strany. Chování téměř všech jejich poslanců si nic jiného nezasloužilo. Jmenovat je není třeba. Mají, co si zasloužili. Je jen škoda, že to trvalo tak dlouho.

B. Michal 4.10.2010 6:19

Re: Nevím a ani nemohu

V Čunkově případu existuje rozsudek - oznamovatelka Urbanová dle soudu lhala, takže ta kampaň od samého počátku stojí na lži.

No a jak to probíhá teď můžeme sledovat v přímém přenosu - V. Bárta je v nápadně podobné situaci. Tak uvidíme, jestli bude úspěšnější.