23.4.2024 | Svátek má Vojtěch


Diskuse k článku

PRÁVO: Dvojprezidentství na policii?

Politickou i mediální scénou posledních dnů hýbe verdikt Městského soudu, který zrušil předchozí rozsudek ve věci propuštěného policejního exprezidenta Petra Lessyho. Na stůl je stále častěji kladena otázka, zda se Lessy vrátí nejen k policii, ale přímo do jeho čela, což je zjevně názor odcházejícího ministra vnitra Martina Peciny.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
B. Rybák 8.12.2013 17:47

Dvojprezidenství

Sotva co dokazuje lépe, jak žalostný je stav např. v naší policii než to, že vůbec může být byť jen na okamžik uvažována možnost dvou policejních prezidentů!

Toho, kdo chápe, že to bezprostředně souvisí s tvrdým bojem o EU-politické ovládnutí našich státních zastupitelství a soudů, tedy o kriminalizaci našim zájmům sloužícím politikům, to ale nemůže překvapit! Osvěžme si trochu paměť:

http://www.parlamentnilisty.cz/parlament/senat/Jiri-Cunek-drsne-k-afere-Nagyova-Je-to-bezpravi-trestejte-zalobce-Istvana-276444

B. Rybák 8.12.2013 17:18

Re: Je správné vybírat vedoucí funkcionáře

Jde Vám o orientaci "hetero", nebo spíš "homo"?

J. Kadeřábek 6.12.2013 17:06

Re: Ftip:

Tak to už platí jen pro měšťáky. Dnes se k policii bez min. střední a lépe Bc nedostanete, tedy pokud nejste multikulti.

M. Hoblík 6.12.2013 15:29

Je správné vybírat vedoucí funkcionáře

podle politické orientace. Na co by nám byl takový policejní prezident bez orientace? Kam by ta naše policie došla? Policejní prezident musí být loyální a musí šířit náladu 1A!

Z. Sohorova 6.12.2013 11:22

Re: Ftip:

Vas  vtip neni daleko od pravdy

Z. Sohorova 6.12.2013 11:21

Stat ma penize na vyhazovani

At udelaji  vzdy po 4 ministrech a 8 misto ministru ...

R. Langer 6.12.2013 11:14

Ftip:

Ministr Pecina kategoricky popřel, že by jeden policejní prezident měl velet policistům, kteří umí číst, a druhý těm, kteří umí psát.

A. Novák 6.12.2013 7:20

začarovaný kruh?

soud konstatoval, že Lessy byl už potrestán kázeňsky, tedy žádný další trest netřeba. Jenže: kázeňským potrestáním bylo odvolání z funkce. Teď, když je Lesy zpět ve funkci, tak vlastně původní kázeňský trest pominul...:o)

T. Pansky 6.12.2013 1:15

Jsme opet u stejneho problemu: vyjmahani prava ...

... v Ceske republice.  Za dvacet let se v ceskem pravu zmenilo velmi malo.  Zamerne nebo je to cileny program nekterych zajmovych skupin?

J. Vyhnalík 6.12.2013 0:51

Kubiceho zpráva

Kubiceho zpráva se zabývala snahami velkých zákulisních hráčů shromažďovat kompromitující materiály na aktivní politiky, z velké části právě ČSSD, která byla v té době u vlády.

Za únik informací z Kubiceho zprávy mohou poslanci, kterým byla tato zpráva prezentována, ale za dezinterpretaci těchto sebraných pomluv mohou částečně novináři a částečně politici ČSSD, kteří prezentovali předem připravené bulvární pomluvy jako skutečnost. Novináři proto, aby měli senzace a politici ČSSD proto, aby se představili v roli potenciální oběti.

Přitom většina uniklých pomluv byla v seriózních médiích prezentována jako pomluvy i s uvedením souvislostí.