19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Diskuse k článku

PRÁVO: Díky Vám, chlapíku statečný!

Bůh i čtenář mých občasných článků jsou mi svědky, že policajtům zas tak moc nestraním a občas si tu do nich rýpnu. Proto by mi mohla být přiznána jistá vyváženost, když se některých z nich chci zastat.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
I. Malypetr 11.7.2012 22:40

????

Proboha Franku,kde bereš tu sílu odpovídat slušně na ty zhovadilosti.Pokud tě to potěší,sdílím tvé svaté nadšení nad láskou k pravdě.Ale tady to nemá cenu.Chléb a hry.

M. Frank 11.7.2012 12:14

Abych svou účast v podnětné diskusi uzavřel

tak pro spolek Novák Linhart a Kosejk jenom poznámečku. Předmětná žádost o vydání se týká činu, který se stal za působení minulého parlamentu v době, kdy platila doživotní imunita. Vydání současným parlamentem je tedy retroaktivní. I kdyby se tehdy stal trestný čin (a on se nestal) jedná policie a i současný parlament protiústavně. A advokáti toho jistě využijí. Může být jiný lepší důkaz, že zde někdo jedná na politickou objednávku? Já tvrdím že nemůže.

M. Kosejk 11.7.2012 12:27

Re: Abych svou účast v podnětné diskusi uzavřel

Ah, tak teď jste i ústavním soudcem. :)))

P. Novák 11.7.2012 21:27

Re: Abych svou účast v podnětné diskusi uzavřel

Nesmysl.Je lhostejné, kdy se čin stal, pokud není promlčen.Doživotné imunitu by pěnice měla, kdyby minulý parlament byl požádán o její vydání a nevydal ji.To se nestalol. Kdyby pěnice nezískala další imunitu v novém volebním období, tak by ji mohli stíhat bez potíží.

D. Streit 11.7.2012 10:51

Škoda, že jste učinil podjatým

Rád bych viděl Kalouska se hájit před Vámi :)

D. Streit 11.7.2012 10:53

Oprava

Mělo být: Škoda, že jste se učinil podjatým

M. Frank 11.7.2012 7:50

Nyní je důležité, aby to dostal soudce bez vazeb na KSČSSD.

Kalousek není mým oblíbencem, ale pokud je pravdou co tvrdí o obvinění, pak máme opravdu policejní stát a celá ta smečka hyen má o požírání mršin postaráno. A tou mršinou se může stát úplně každý občan. Je potřeba si uvědomit, že 90% současných podplukovníků a plukovníků policie bylo členy KSČ a v pohotovostních plucích mlátili bezestudu občany pendreky. Tito lidé se neštítí ničeho. A politiky, kteří jim sáhli na platy si s chutí podají. Také soudci, jejichž členství v KSČ nařídila zveřejnit tato vláda nikomu nezůstanou nic dlužni, že autore příspěvku - soudče? No a pak přijdou na řadu další.

I. Schlägel 11.7.2012 8:01

Re: Nyní je důležité, aby to dostal soudce bez vazeb na KSČSSD.

Ještě že máme bezúhonné politiky, nekomunisty průkazkou i myšlením, kteří nás od té policejní svoloče uchrání. No vida, hned se mi ulevilo, mne vlastně chrání samotný ministr financí. Dobro došli...

M. Frank 11.7.2012 8:07

V každém národě

je poměr šmejdů a slušných lidí zhruba 1:1. Pokud se šmejdi šikují, je třeba, aby se dali dohromady slušní lidé a zabojovali za své svobody. Nikdy v historii ale slušní lidé nedělali švanice - podle toho se poznají - nejsou jako ONI - tedy ti šmejdi. Račte se zařadit.

M. Frank 11.7.2012 8:14

A co je soudce Kabelík za svini se dočtete zde:

http://www.christnet.cz/diskuse/archiv/tema_842.html

V. Linhart 11.7.2012 9:23

Kdo jiný, pane Frank?

Taky za ta obvinění můžou ČSSD a Svaz železničářů. Ta nevinná arizonská pěnice za nic nemůže. Totalita se plíží do našich domovů... Co je to za právní stát, kde si dovolují orgány činné v trestním řízení obvinit čestného pravicového politika ze zanedbání povinností? To je přeci možné jen na Ukrajině!

M. Frank 11.7.2012 9:34

Re: Kdo jiný, pane Frank?

Jo, když obvinili a soudili Miladu Horákovou, takových jako vy chtělo pro ni smrt stovky. Já jsem s tím srozuměn, mezi jakou svoločí žiji. Stejná rétorika, stejné argumenty, stejný druh lidí.

V. Novák 11.7.2012 10:04

Možná jste s toho nevšiml, ale teď nejde o vydání radarové pěnice

na mučidla mistru Hájovi (jak se snažil evokovat Kalous svým žvástem o Petrových kamenech), do vězení, ba ani na popravu - ale SPRAVEDLNOSTI. Stejné spravedlnosti, jaká si může podat každého z nás, bez umanutého žvanění financministranta s máslem na hlavě.

Vlastička bude mít všechna práva a všechny možnosti vyšetřovance, pravděpodobně dokonce vyšetřovance na svobodě. Advokátů kolik í bude libo, posudků dtto.

Ale jak čekat pochopení takového jevu, jako je rovnost lidí před zákonem, od pravicové svoloči vašeho typu?

M. Frank 11.7.2012 10:14

Svoloč je každý s jiným názorem

než máte vy? Měl byste se léčit.

V. Novák 11.7.2012 10:19

Prozatím jsem si nadužívání slov jako svoloč

a lúza pro každého s jiným než vaším názorem všiml hlavně u vás.

Možná byste si měl léčit to břevno v oku svém... Třeba se dá ještě vytáhnout.

M. Frank 11.7.2012 10:48

Re: Prozatím jsem si nadužívání slov jako svoloč

Viz dole. Já nejsem ten kdo je osobní. Také nejsem placeným žoldákem jako vy.

V. Novák 11.7.2012 11:38

Jo - hlavně že nejste osobní...

Máme halt různé představy o tom, co to je "osobní"...

Vy neplacený žoldáku...

M. Frank 11.7.2012 11:45

Re: Jo - hlavně že nejste osobní...

pokud vždy pracujete ve dvojici a někdy i ve trojici, stále stejní kamarádi, to asi nebude náhoda?

M. Kosejk 11.7.2012 10:04

Re: Kdo jiný, pane Frank?

To je demagogie jak sviň. Žijeme v trochu jiné právní společnosti, ne?  A jestli máte pocit, že je u nás totalita, tak nechápu, proč nepožadujete okamžité odstoupení všech vrcholných politiků ODS a všech vládních exlidovců - protože to jsou ti, kteří tady vládnou už od roku 2006 (včetně Kalouska, který vynechal pouze krátkou epizodu za doby tzv. úřednické vlády, ale nepochybuji, že i zde měl vliv - nehledě na to, že Kalousek by u moci už za socialistů). :))

M. Frank 11.7.2012 10:13

To si děláte prču? Jaká právní společnost?

70% soudců bylo v KSČ. Je známo že soudce se dá koupit za nevelké peníze. Kdo zaplatí víc, soud vyhraje. Jaký právní stát? A policie? Zatím všechny větší odhalené zločinecké gangy vedli vždy policisté! Policajti kontrolují obchod s drogami, prostituci, konkrursní rozkradačky a vydírání. Račte se probudit!

V. Novák 11.7.2012 10:18

Tak to přece musí mít bohatý pravičák

veškerá obviněné v paži, když se tak snadno vykoupí, no ne?

Zbývá pořád nezodpovězená otázka, jak k takovému stavu za převážně pravicových vlád (levice vládla dvě období - 8 let) došlo. A proč nekomunističtí presidenti, jeden přímo ODSácky pravicový, jmenovali tolik komunistů do soudcovských funkcí.

M. Kosejk 11.7.2012 11:14

Re: To si děláte prču? Jaká právní společnost?

:))) Takže mám věřit, že někdo uplatí vyšetřovatele, jeho kolegy, jeho nadřízené, státního zástupce, nadřízeného státního zástupce, soudce, odvolacího soudce...?!  Jestli v to věříte, tak jste paranoik.

A zároveň se vracím zpět k mé otázce: Proč tedy nevoláte po odvolání všech vrcholných politiků ODS a exlidovců, jestli žijete v tomhle dojmu, protože tito jsou u vlády od r. 2006?!!

M. Frank 11.7.2012 11:54

Re: To si děláte prču? Jaká právní společnost?

Stále volám po odchodu B. Sobotky, Zaorálka, Nečase, Kalouska, Paroubka a dalších. Také volám po zákazu KSČM. Volám marně. Ale nebudu kmininalizovat kůli tomu ženskou, která se evidentně ničím neprovinila.

M. Kosejk 11.7.2012 11:59

Re: To si děláte prču? Jaká právní společnost?

Aha, tak pán je seznámem do detailu s policejními spisy...  Tak to fakt nepotřebujeme nezávislé soudy, policii, ani státní zástupce, když tady máme machra Franka, který ví, jak to přesně bylo, aniž by znal jediný řádek z předmětných spisů. :)))

M. Frank 11.7.2012 12:15

Re: To si děláte prču? Jaká právní společnost?

naopak, nepotřebujeme soudy a policii pracující na politickou objednávku.

M. Kosejk 11.7.2012 12:24

Re: To si děláte prču? Jaká právní společnost?

Že je to na politickou objednávku, je pouze vaše domněnka - a ve vší úctě, vy nejste určujícím pramenem práva. Respektivě o tomto mluví pouze 2 lidé - Kalousek  + teď vy.

I. Malypetr 11.7.2012 23:20

Re: To si děláte prču?

A já.Hele,už sme tři.Nejsme určujícím pramenem práva ale svého názoru.A nyní k věci.Pane Kosejk,dovedete si představit jak vyšetřovatel kauzy vlítne na obranu a bude tam chtít něco řešit?Tam se ani nedostane,jako já se nedostanu do fabriky bez ID.Nesmysl,přísně tajné.Z čeho vaří švarný vyšetřovatel?Z externích zdrojů.Chyba.Přeci si nemyslíte že sou to takový blbci aby to nebylo vošetřený.Přeci musíte cítit jak všichni mediální glosátoři pomalu otáčejí,že žádost asi nebude košér.Mám takový dojem že tady se lid krve nedočká.

M. Trhlík 11.7.2012 10:17

Re: Kdo jiný, pane Frank?

Pane Franku, mám dojem, že také jen kvákáte.Proč žijete mezi tou svoločí ? Kdo jsou ti, kteří ovládají justici z 90%, kde máte těch 25 lidí, kteří jsou v diskusích placení bolševiky ? Ono, když řeknete a, musíte říci i b. Jak můžete napsat o někom, že takových, jako je někdo, žádalo smrt pro Miladu Horákovou? Proč se vykrucují ti, co podepsali Antichartu? Pokud chcete něco napravovat, tak máte možnost proti těmto lidem vystoupit aktivně a s důkazy. A jestli jste s tím srozuměn  s jakou svoločí žijete, tak žijte, ale neobviňujte ty, kteří mají k Vašim názorům připomínky. To by bylo jak za doby těch, které tolik kritizujete.Pokud se nedají předložit důkazy, tak je to k ničemu.

V. Novák 11.7.2012 10:24

Pan Frank, jako správný pravičák,

uznává jen své právo - pokud se přihlásí i někdo jiným je označen za svoloč a lúzu, což je (pro pravičáka) naprosto legitimní označení kohokoli kromě Jeho Výtečnosti.

No - a žádat, aby byla pravicová exministryně podrobena stejnému právu jako svoloč a lúza - kam by s takovou pravice došla? To už je srovnatelné s bouráním Bastilly nebo ztečí Zimního...

M. Frank 11.7.2012 10:47

Pane Nováku

já na rozdíl od vás nenazývám svoločí diskutéra opačného názoru, jako to děláte vy. Svoločí nazývám obecně lidi, kteří bez důkazů odsuzují jiné a přejí si pro ně trest ne za to co údajně trestného provedli, ale za to, že ve volbách získali více hlasů pro svůj program. Svoloč je obecný název pro ty, kteří si myslí, že když prohráli volby, mají právo použít jakýchkoliv prostředků tento výsledek otočit. To, že ČSSD zakoupila mobilní internetová pojítka a vytvořila skupinu, která se zabývá výhradně ovlivňováním diskusí je známá věc, kterou prozradila jedna z bývalých poslankyň za ČSSD a která byla z tohoto důvodu odsunuta na nevolitelné místo.

Vy pane Nováku mne levičáka označujete za pravičáka ne proto, že mám pravicové názory, ale proto, že odmítám vaše totalitní manýry a odmítám být hnusákem.  Levice totiž neznamená jen býti komunistou.