Sobota 6. prosince 2025, svátek má Mikuláš
  • Premium

Získejte všechny články
    jen za 99 Kč/měsíc

• schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuse

PRÁVO: Další Ištvanovo fiasko?

Ivo Ištvan vystoupil 13.6.2013 na tiskové konferenci spolu se šéfem ÚOOZ Robertem Šlachtou a společně s dalšími dvěma lidmi a oznámili v rozjařené náladě, kterak se jim podařilo ulovit "velké ryby" a zatknout je za korupci. Tito zatčení byli označeni jako "vedlejší produkt" při sledování lobbisty Rittiga a dalších tzv. kmotrů.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

PV

10. 2. 2014 20:34
A jakou práci SMÍ vykonávat exposlanec???

A teď si představte, že za mnou přijde bývalý kolega "Nevěděl bys o mladém šikovném inženýrovi s PhD. Pokud se ve zkušební době 3 měsíců osvědčí, dali bychom mu 29000 měsíčně."

Jakého zločinu bych se dopustil, pokud bych někoho doporučil a on to vzal?

0 0
možnosti
JS

11. 2. 2014 1:26
Re: A jakou práci SMÍ vykonávat exposlanec???

Asi žádného, pane. Pokud on nebyl poslancem a nějaký premiér na něj netlačil, že musí něco odmávat a pokud byste tím premiérem nebyl Vy.

0 0
možnosti
JK

10. 2. 2014 21:30
Re: Pane Pavle Malečku

"Dobře pane Kulheime, jestli Vaše paměť sahá tak daleko, měl byste vědět, že se pan Ištvan o důkaz snažil."

Snažit se někoho očernit, nemít důkazy a shánět je ve vazbě, je čin, který by neměl zůstat nepotrestaný. Je dost možné, že dostal od někoho úkol očernit tyto lidi a destabilizovat politickou situaci v ČR. Uvidíme jaké argumenty dal dohromady.

"Ale určitě by to neměl být exposlanec, kterého mu dohodí jakýsi Kalousek."

Co když by ho dohodil třeba pan Hašek, Sobotka, Filip nebo Grebeníček, to by bylo možné takového poslance zaměstnat? Jak se pozná takový důvěryhodný člověk na kterého doporučení je možné se spolehnout?

0 0
možnosti
JS

11. 2. 2014 1:33
Re: Pane Pavle Malečku

Pane Kulheime, nechápu, o čem mluvíte. Řekněte rovnou, že jste Nečasův fanoušek a jinak nemůžete.

Nepsal jsem o důvěryhodném člověku, ale o Kalouskovi, který tyto lidi z titulu své funkce ministra financí umísťoval

0 0
možnosti
JK

10. 2. 2014 16:01
Pane Svoboda

Řebíček byl ministr za Topolánkovy vlády. To měl ten státní převrat trochu zpoždění, ne? Bém a Hulínský byli na magistrátu m. Prahy a ne ve vládě. Máte to trochu pomýlené.

0 0
možnosti
JS

10. 2. 2014 16:56
Re: Pane Svoboda

Jste na velkém omylu, pane Kadeřábku. Otázka, na kterou jsem reagoval zněla: O jaké krádeže šlo? Mne nezajímá, jako funkci zloděj zastává, stačí mi, že krade

0 0
možnosti
JH

J. Holič

10. 2. 2014 14:11
Re: Ištván zachránce demokracie a ODS

Nejen že policie by neměla ovlivňovat politiku, není-li si na 99,9 % jistá vinou podezřelých, ale také nechápu ten váš dík. Nečasova vláda sice nebyla zrovna kvalitní, ale i tak se bohužel řadí mezi ty nejprospěšnější, co jsme tu měli. Jakkoliv rozumím tomu, že to tak nevnímá každý, už si dost těžko dokážu představit, že někdo kvůli rozhořčení kolem "rozvratu" a korupce atd, nadšeně zatleská spoluautorům Rusnoko-Zemanovy vlády, která jen za krátkou dobu rozvrátila nejen parlament, ale i jednotlivé strany, státní kasu a dokonce i moje představy o tom, jaká svinstva si nevolený politik může dovolit. Zároveň obhajovat neoprávněný zásah do politiky znemožněním nástupu komunistů do vlády (což stejně mohla ČSSD umožnit tak jako tak, kdyby chtěla), jen na základě představy "co by, kdyby" - to už chce notnou dávku zabedněnosti, v případě občana dotčeného státu možná masochismu.

0 0
možnosti
JS

10. 2. 2014 16:22

U tohoto tvora či chcete-li soudruha je termín "zabedněnost" opravdu nezaslouženým eufemismem.

0 0
možnosti
JS

10. 2. 2014 17:21

Pane Holiči, uvažoval jste někdy o tom, že kdyby policie směla konat jen při 99.9% jistotě, k čemu by pak vůbec byla vazba?

0 0
možnosti
LN

L. Novák 475

10. 2. 2014 17:50

A k čemu je vlastně vazba? Víte to vůbec? :-)

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz