28.3.2024 | Svátek má Soňa


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Procházka 26.4.2010 15:43

Čiň čertu dobrem,odmění se ti peklem.

Pane Altner,proboha takový fikaný advokát a nyní pláčete jako bába nad rozlitým mlékem.Co jste čekal,že vám dají Řád rudé zástavy?

R. John 26.4.2010 16:49

Re: Čiň čertu dobrem,odmění se ti peklem.

Jo, to mu nabídli, ale Altner chtěl ještě  foto před vejtřaskou, nastartovanou.

R. John 26.4.2010 11:42

Nojo, zas tu brečíte jak profesionální plačka.

Již posledně jsem Vám tu psal, že jste měl plakat, když jste kroutili zákon, jen aby soudruzi mohli "liháč" dostat zpět, ale to né, to byl pan advokát na koni, to se rval za soudruhy až zákon lítal na cucky ve vzduchu. Znáte to pane, kdo s čím zachází, tím také schází. Jak hluboce pravdivé.

A. Bocek 26.4.2010 9:17

Babička pravili :

Nikdy nevěř bohatému obchodníkovi a chudému právníkovi, neb bohatý obchodník bohatne na tobě  a chudý právník je chudý proto, že často prohrává.

D. Streit 26.4.2010 8:47

Kdo s čím zachází, tím také schází

Bohužel jste to byl vy, kdo pomohl ČSSD na nohy. Jedna protiprávnost, že ČSSD dostala Lidový dům, byla vystřídána protiprávním jednáním proti vám.  Po volbách to hrozí nám všem.

S těmi šibaly máte pravdi:

http://streit.blog.idnes.cz/c/134832/Od-kakaoveho-Krause-pres-bordeltatu-Mrstinu-az-k-pytlikovi-Vlckovi.html

V. Kain 26.4.2010 9:05

Re: Kdo s čím zachází, tím také schází

On se pan Altner naivně domníval,že s nástupem spolupracovníka s STB do nejvyšší funkce se domůže práva.To co nás čeká pokud se Paroubek dostane k moci nechci ani domyslet.

Co udělá jako první bude cenzura a ostrá.S Pecinou bude ovládat vnitro,policistům zvýší platy a hoši budou připraveni kohokoliv a kdykoliv seřezat.Tak jako v každé diktatůře.Stále ještě doufám,že se tento poživačný lhář nestane premiérem.

T. Kočí 26.4.2010 7:31

Čiň ďáblu dobře, peklem se ti odmění

Já toto nazývám pozdní lítost.Je poměrně častá.Očekávám ji po volbách.

P. Sulc 26.4.2010 4:00

Nevim jestli advokati neco delaji v dobre vire,

vetsinou delaji veci pro penize, a jejich nenazranost je povestna. Byt advokatem, to skutecne vyzaduje hrosi kuzi.Jestli jsou v mozku centra pro moralku, u advokatu jsou zcela znicena. Z lidi doluji penize bez milosti, drou je z kuze. Rozvody protahuji a zenou jednu stranu proti druhe jen proto , ze vice vydoluji z lidske bidy penez. Ovsem, mozna existuji vzacne vyjimky. Nekdo ma srdce na prave strane, nekdo sest prstu na ruce, nekdo je slusny advokat.

P. Jirka 26.4.2010 7:50

Re: Nevim jestli advokati neco delaji v dobre vire,

Nojo advokáti pracují pro peníze, a to jsou teda darebáci, že? Nicméně mohu Vás ubezpečit, že pro peníze pracují například i zedníci, traktoristi, nástrojaři, lékaři, policisté, hasiči, učitelé atd. Pokládáte taky všechny tyto profese za nenažrané?! A dokonce se určitě najde traktorista, co krade naftu, zedník co se v práci ulejvá a staví křivé zdi, lákař či policista, který bere úplatky.... A nebo docházíte k tomu krásnému bolševickému vývodu, že pracující inteligenci a tudíž i advokát vlastně nepracuje rukama a tudíž je tak nějak méněcenný? Tohle jsou vážně neskutečný hemzy....

Opravdu by mě hodně zajímalo, zda zrovna Vy pracujete pro něco jiného než pro peníze. A pokud ano, tak byste to měl říci Vašemu zaměstnavateli. On Vám měsíčně vyplácí plat a přitom Vy ho vlastně ani nechcete.

M. Krátký 26.4.2010 8:36

Re: Nevim jestli advokati neco delaji v dobre vire,

naprostý souhlas - hezký den

D. Streit 26.4.2010 8:48

Re: Nevim jestli advokati neco delaji v dobre vire,

Rozumná reakce.

R. John 26.4.2010 12:32

Myslím, že jste nepochopil co pan Sulc píše.

V jeho příspěvku není nic o normální mzdě za práci. Přečtěte si to ještě jednou. Odpovídáte na něco, co v tom příspěvku není zmíněno.