16.4.2024 | Svátek má Irena


Diskuse k článku

PRAHA: Stejskal pokuty nežádal

„Zaměřte se na kola a koloběžky. Strážníci v Praze málo trestají, mají to napravit.“ „Jděte i po koloběžkách, vybíráte málo pokut!“ „Řešíte málo přestupků, zaměřte se na koloběžky!“ Titulky různých masmediálních titulů nám ve čtvrtek 27. 7. 2017 oznamovaly totéž.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
B. Hančl 3.8.2017 11:04

Zrušit MP

Zrušit MP, ti co na to mají, ať jdou posílit policii ČR. MP neustále pouze buzeruje a vyhledává situace kde může vydělat, protže jí peníze vybrané na pokutách zůstanou, kdežto policie ČR to odvádí do rozpočtu.

K. Krejčů 3.8.2017 10:25

Jsem svéprávný

občan-důchodce. Někdy jedu na kole po chodníku - je to bezpečnější, než se motat mezi auty - stejně nejedu o moc rychleji, než je chůze - a dávám pozor, abych nikoho ani neomezil, natož ohrozil. K takové samozřejmosti policajta nepotřebuji. Pokud je na chodníku více lidí, sjedu na vozovku.

V. Student 3.8.2017 10:05

I kdyby pokuty žádal!

Jako ředitel snad má právo upozorňovat podřízené, kde polevili, kde je třeba přidat, ubrat atd. Jestli se někde pokuty vybírat mají,a nevybírají, tak je snad namístě, aby to požadoval, ne? Co je na tom divného?

P. Dvořák 3.8.2017 3:30

Nejlepší věty z celého článku zní:

"Přečtěte si kritiku těch politiků. Jako kvalifikační hodnotu má ta kritika? Na základě toho určitě ne. To by mohli odcházet lidi pořád. Ať se ti politici zamyslí nad svojí prací a odcházejí. Já vím, kdy mám odejít. Určitě." Tuším, bude odejít.

Celý článek VIZ

https://www.novinky.cz/domaci/445146-buzerace-ocekaval-bych-spis-potlesk-kontruje-sef-strazniku-prahy-1-stejskal.html