16.4.2024 | Svátek má Irena


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Fafa 7.2.2010 22:21

Gregory a Minute

Minute a Gregory, ale vzdyt mate pravdu oba. Dane jsou proste poplatek za povoleni pobytu na uzemi statu a neda se za ne spolehlive ocekavat VUBEC NIC. Jediny rozdil je v tom, ze Calvera v oranzovem tricku chce o trochu vic penez nez Calvera v modrem tricku.

Smutne je spis to, ze vesnicani v Sedmi statecnych aspon drzeli pri sobe. Naopak obcane Ceske republiky snazive Calverum navrhuji, koho je treba vice okrast, pripadne banditum udavaji sousedy, kterym se podarilo cast majetku schovat. 

tosek 7.2.2010 20:48

???

Mimochodem proč se karta, určená pro Pražany jmenuje Open Card (odhlédněme teď od toho, že nic neotvírá)? Já myslel, že žijeme v České republice a ne někde na prérii. Zvláště, když ODS se přece vždy tzv. bila za českou svébytnost. I když někdy dost podivuhodným způsobem. Tak třeba díky Igoru Němcovi (to je ten primátor, co tvrdil při povodních, že lidé mají jezdit metrem, protože v metru nic nehrozí) máme v centru Prahy orientační systém s ukazateli na nejrůznější pamětihodnosti. Bohužel jenom v češtině. Takže pro cizince je dost problém poznat, co to je "Starý židovský hřbitov". Zkrátka mělo by to být přesně naopak. Informační systém v češtině a angličtině a karta Pražana by se měla jmenovat Karta Pražana.

Konche 7.2.2010 19:26

Smyslena satira

Žil, byl radní Splašek. Podnikání reálného postsocialismu správně pochopil, že propojení veřejného majetku v zádech a vlastních čorek je ten správný recept k úspěchu. Tak založil milici na převádění dětí přes přechody (chválihodné) a na regulování parkování v metropoli. Regulovat parkovaní se dá různě. Potože šel z dobou, zařídil i PR v podobě rádia v objektu již zmíněných milicí.

V ranných dobách to bylo ta správná echa, kam zrovna přijel cizinec nebo prostě pěkné / nedostakový model nebo v autě něco zůstalo (přetrvává).

Později to bylo kladení botiček a světe div se - odvoz špatně parkujících aut na zadržovací parkoviště svěřené jak jinak než soukromým firmám.

To byli kontrakty, že se nějaké "Open credit cash 2700.- per citizen" nemůžete divit. Jde o organický přirozený podnikatelský růst.

Autor příspěvku garantuje, že uvedené právnické i fyzické agegáty jsou zcela smyšlené.

Rams 7.2.2010 12:31

Co řekl Bém

Stenozápis z 33. zasedání Zastupitelstva hl. m. Prahy ze dne 28. 1. 2010

Ke stažení ve formátu RTF na stránkách magistrátu:

magistrat.praha-mesto.cz/zdroj.aspx?typ=4&Id=70611&sh=1033589217

cechoamik 7.2.2010 5:20

Rusti zlodeji na Ruzyni

Na Ruzyni je uschovna zavazadel kterou maji rusti mafiani.

Vse je v rustine.

Jejich finta je ze uctuji lididem kteri podaji zavazadlo i jen na nekolik hodin ...priklad 10 vecer prilet a 7 rano. odlet 2 dny.

Asi jako by hotel chtel uctovat  dva dny od vecera do rana,ci pujcene auto na par hodin dvoudenni sazbu.

Pozor na ty ruske svine...

figura 7.2.2010 9:28

Re: Rusti zlodeji na Ruzyni

Co to sem furt cpeš? Tak si tam kufr nedávej a je to.

Z. vintr 7.2.2010 11:45

Re: Rusti zlodeji na Ruzyni

My Vás tady chráníme, co pořád křičíte, je to tady samej mouřenín a kapesní zloděj a nebo

taxikář. He!

eertz 7.2.2010 15:30

Re: Rusti zlodeji na Ruzyni

Tento příspěvek je cílená propaganda Mafry a redakce NP - má za úkol znechutit lidem svobodnou diskusi.

Čtenář 6.2.2010 20:57

Proč pan Bém chce být poslancem? Potřebuje imunitu,

ale ne tu proti prasečí chřipce. Jedno dvě volební období stačí a hledači černých koček se ztratí ve tmě. Ostatně o té tmě už v minulém desetiletí v období vydařené privatizace vzletně zahovořil jeden poslanec, řka, že by bylo potřeba zhasnout. Mnohým by se to líbilo i dnes. Může tomu poslancování někdo zabránit?

J. Vávra 7.2.2010 9:15

Re: Proč pan Bém chce být poslancem? Potřebuje imunitu,

Jo, jo příklady táhnou. Bürgermeister si to už zařídil, teď je řada na Bémovi.

PROKOP BUBEN 7.2.2010 17:34

Re: Proč pan Bém chce být poslancem? Potřebuje imunitu,

Přesně tak i ten Koukal nebyl čistý a nyní je velvyslancem v Rakousku....Bém měl letět již za Olympiománii.....Takhle či podobně je to bohužel téměř všude zavedené v našem kLausabsurdistánu.....

Han 6.2.2010 19:28

Opencard se zaplatí až bude použita jako vstupenka...

...na báječně skvělé, neprodělečné Olympijské hry pořádané Prahou s primátorem Bémem v čele.

Agent 6.2.2010 16:06

Á, modrý hajzl se zase projevil. Asi nechce vyhrát volby....

Gardnes 6.2.2010 15:38

Opatrnost

matka moudrosti platí i v tomto případě. Řada tvrzení a kauz měla v zárodku snahu o diskredita politických rivalů aby sae vzápětí prokázalo, že šlo o umělé bublinky. To, že se z komńečného výsledku nevyvozují žádné následky impotencí, ale hlavně nezájmem médií nic na srioznosti nepřidá. Vzpomeňme Moravu(posl.)aféra končící konstatování"nic neshromažďoval, nikoho nevydíral. nebo Wolf, údajně příčina pádu vlády, dodnes za řadu let nebyl z ničeho obviněn, či Řápková se kterou pěkně po urválskovu cvičil moderátor Železný se s tvrzením o zjevném podvodu získání právnické vzdělání, aby po doložení všech podkladů nastal trapný klid po plané bouři. Atd.,atd. A Opencard? Nebude nakonec tento bič na ODS poosouzen jako přínosný proPražany i přespolní. Byl někdo korumpován? Jo, že něco bylo možno udělat hospodárněji je východiskem všech kontrol a auditů, ale pokud chybí záměr a zlý úmysl? Všechny dálnice jsou nehospodárné, všechna ministerstva, vláda, hrad atd., mají nějakou tu vatu, jak praví všechny kontroly NKÚ a dokonce i tento úřad, když se provádí cvičení s Dohnalem. Ale to vše paní zastupitelka ví, její úmysly jsou čisté, čistší, než ten nejčistčí křišťál, jak pravil Staník Grossů.

Ivan 6.2.2010 19:06

Re: Opatrnost

Morava, Wolf, Řápková - to všechno jsou zcela jasné případy nehorázného chování politiků. Není třeba k nim vůbec nic dodávat. (Mimochodem, kdy Řápková něco dokládala? Ta právnickou fakultu v Plzni ani neviděla, natož aby tam něco studovala.)

Gregory 6.2.2010 14:14

Trochu jinak .

Podíval bych se na to trochu jinak . Stát mně okrádá na daních . To je neoddiskutovatelný fakt . Co se s těmi takto ukradenými penězi děje dál už je mi celkem lhostejno . Je tam celý dlouhý zástup politiků a jejich známých , kteří na ně čekají . Takže , jestli je strčí do kapsy Petr nebo Pavel je celkem jedno . Stejně z nich nikdy nic mít nebudu . Takže všechny tyhle aféry většinou vyvolají lidé , kteří měli na ty peníze zálusk sami a někdo je předběhl .  Nemyslím to nijak adresně , ale ve většině případů to platí . Takhle to vždy bylo ( i za bolševika ) a taky bude . Jediná cesta jak se nevzrušovat jim dávat na hraní peněz minimum  a naprosto nic od nich nečekat . A hlavně neuvažovat směrem " co by za ty peníze mohlo být " . Nemohlo . Stát dokáže prošustrovat libovolné množství peněz bez jakéhokoli výsledku .

Landys 6.2.2010 15:02

A ještě trochu jinak !

Zejména obří korporace zas stát nekřesťansky okrádají na daních. Oni tomu tedy neříkají zlodějna, ale "optimalizace" svých daní (v daňových rájích). Ze svých zisků odevzdávají fakticky tak 10 %. Malí a střední podnikatelé naopak odevzdají 30 % ze svých zisků. Tito se pak rozhořčují a spílají "rozhazovačným socanům" a "sockám s nataženou dlaní" ! Takže uvedeno na pravou míru - nebýt těch veleokrádačů republiky, nemuseli by naši pravičáci recitovat ty své přiblblé balady o prožíračích budoucnosti a vyzpěvovat  své další duchaprosté protestsongy !

Gregory 6.2.2010 15:35

Re: A ještě trochu jinak !

Ale , ale . To jste se rozběsnil . Trochu si to spočítejte . No a potom se zamyslete nad mandatorními výdaji 80 % . A úplně nakonec si uvědomte , že občan a státní aparát stojí na opačné strany barikády . A mimochodem . Socky nestojí s napřaženou dlaní ?  Já myslím že ano .

Minutus 6.2.2010 18:25

Re: A ještě trochu jinak !

Možná vám je jedno, kdo, kolik a jak vaše daně rozkrade a pak začne vytrubovat něco o státním dluhu a mandatorních výdajích (které rozkrást nemůže), ale mi to jedno není. S psychologií zlodějů se odmítám ztotožňovat a cokoli jim odpouštět! Zloděj musí být odhalen a ideální je když vyfasuje ty erární tepláky. Na ty mu z daní rád přispěji.

Gregory 6.2.2010 19:45

Re: A ještě trochu jinak !

Proč odpouštět ? A že nemůže rozkrást mandatorní výdaje ? Ale může . Půjčí si na ně a rozkrade ten zbytek .  Jste naivní  a to tak , že HODNĚ . Já pouze říkám , že ty daně vždy někdo ukradne a je celkem jedno kdo . Pro mně to přestává být zajímavé v momentě kdy mi stát peníze sebere .  A je naprosto lhostejno jestli si ty peníze někdo strčí do kapsy a nebo se zbytečně vyhážou ve formě sociálních dávek a pod .

Minutus 6.2.2010 22:33

Re: A ještě trochu jinak !

Závidím vám váše jednoduchá řešení. A patrně i prostoduchou pevnou víru, že je tu síla, která vám ty daně nechce sebrat. Máte pravdu, stejně nás okradou, ať růžoví nebo modří. A sociální dávky budou jen plivancem v moři toho, co prošustrují a ukradnou, v účtu za škody, které nadělají. Možná mám ještě podstatně méně iluzí, než vy, milý Gregory.

cicero,jan 6.2.2010 11:44

Pan primátor dělá ostudu stejnojmennému výrobku, který je na rozdíl od něj užitečný a neškodí, já, být výrobcem bych ho žaloval.

F..A.Kekule 6.2.2010 10:56

Zbytečně se rozčilujete!

Pan Bém prohlásil, že pražská karta je nejlevnější na světě a že pražany nestála ani korunu! Tak proč ten povyk. Platil to určitě ze svého, lidumil.

drak 2 6.2.2010 5:19

Bém už objevil bílého koně........

Vlastníka firmy, která celý projekt připravila a které dluží Praha ještě 15O mil.kč. Je prý stoprocentním vlasníkem, ale akcie má v trezoru a nebude je nikomu ukazovat. Navíc ne několika místech!!!! Tď ještě tu o Červené Karkulce::::::::::::::::::::::::::::::

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 6.2.2010 3:47

technická

potrefená husa nejvíc kejhá

Hadí oči - bez registrace 6.2.2010 2:17

Primátor už viděl kus světa.

To přece nemůže zůstat bez  následků.

Připomínal vám v té chvíli spíše yettiho nebo ledního medvěda?

Wotan 6.2.2010 7:41

Re: Primátor už viděl kus světa.

 Nebojte se paní, ty syčáci půjdou od Válu a Bém vezme cepín a půjde hledat YETIHO,

 a TOPOLA vezme ssebou!!!

Klekýpetra 6.2.2010 8:38

Re: Primátor už viděl kus světa.

Co bude dál?Najdou mu něco teplého(třeba velvyslanectví v Hornídolní),ceny se zaplatí a majetek panu Béééémovi zůstane.Tak bude moci zdolávat další vrcholy-třeba ten peněžní na Volstrýtu

pp 6.2.2010 1:03

Hádám,

že paní zastupitelka už dlouho zastupitelkou nebude.

S.Š. 6.2.2010 0:56

O.K., paní autorko, a jak se to má s trestním oznámením ?

P.S.: Čekám na to jméno ... :-) Však víte, to jméno osoby, která projekt připravovala a postupně figurovala ve všech schvalovacích orgánech a v neposlední řadě i ve firmách, které měly z Opencard užitek. No, tak se nestyďte, policie jistě případ odloží, přece nepůjdou lidé rovnou z vysokých magistrátních funkcí rovnou do tepláků, to dá rozum, jsme přece v České republice ... :-)