19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Diskuse k článku

POZOR IRONIE: Projev, který nebyl

Ano, inflace je jednoznačně vina vlády. Protože většina z nás nikdy nic v soukromém sektoru neřídila, ani housku jsme vlastně nikdy neupekli, myslela si jedna vláda za druhou, že se podniky dají zapínat a vypínat ze dne na den nebo že jsou drobní podnikatelé nezničitelní. Tak jsme zastavili ekonomiku a místo toho natiskli peníze, jak nám radili. Mysleli jsme si, že to projde. A ono ne!

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Brecík 25.9.2022 11:34

Kdesi jsme četl, že v Německu dělají politici politiku a odborníci průmysl. A Německo bylo dlouhou dobu č.1. !! Když ovšem VW a další přešli na "elektromobilitu", tak konce zažíváme v přímém přenosu. ;-( Také rovnice: EU technika/průmysl + Ruské suroviny a trh dělají EU velkým. No, kdosi EU přesvědčil, že Rusko je FUJ a že nás zachrání "molekuly svobody" 8-o A tak máme, co jsme chtěli Rv PS: Rád bych věděl, čím drží USA pod krkem všechny politiky rozhodujících zemí EU. Bojovou protiruskou čivavu tipu Lipavský nepočítám. To je jen omyl přírody ;-D

P. Diviš 25.9.2022 15:09

Nic proti ruským surovinám, dokud jimi Putin nevydíral, byla transakce oboustranně výhodná. Už není a zavinil to Putin a Rusko.

L. Novák 26.9.2022 6:52

Přesně! R^