29.3.2024 | Svátek má Taťána


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Lucina 25.6.2007 14:13

ať platí bohatí

No, oni si většinou taky ty dokory platí, ale mimo to platí i zdravotní pojištění, které využívají ostatní. Pokud se bohatí rozhodnou taky nebýt solidární (platit si jen svého doktora, neplatit si na penzi, když ji nebudou potřebovat) a ono už jich tak málo není, kdo platí daně jinde v daňových rájích, pak se můžeme jít klouzat, důchodci a cikáni to nevytrhnou.

Psí vrah Čumil 195 113 25.6.2007 12:57

Mimochodem, jakpak se má váš pan šéf, svatý grálista pan Venclík?

Ještě je mu šoufl? Nějak jsme tu jeho tiskovku pořád neslyšeli...;-(

Psí vrah Čumil 195 113 25.6.2007 12:53

No, zbývá jen dodat, že pan Dalík a spol. projeli soud s Rathem,

neboť jejich jednání s Melčákem a Pohankou opravdu lze bez skrupulí označit slovem korupce... Smůla.

tyro 25.6.2007 13:51

Re: No, zbývá jen dodat, že pan Dalík a spol. projeli soud s Rathem,

 Že to projeli je fakt. Jen, včera jsem v televizi poslouchal vysvětlování soudce a ten svůj postoj definoval z nepolitickým podtextem. Řekl, že nemůže tvrdit o jednání v případě přeběhlíků jako trestně postižitelném. Tudíž, že se nechali ovlivnit je fakt, že tak činili v zákonném rozmezí je taky fakt. Nikdo meporušil zákon a pan Rath to nazval korupcí, za což se nemusí omluvit.

 Z tohoto pohledu i pan Rath je zkorumpován před časem a to tím, že přijal post ministra zdravotnictví a členství ve ČSSD a zradil tak své kolegy, kteří mu původně s důvěrou svěřili vedení Lékařské Komory či jak se ten spolek jmenuje. Za příslib fleku a nepotřeby projít martiriem práce ve straně a před volbami přestal prosazovat zájmy lékařů a dokonce si nějaký čas chtěl pro jistotu původní flek udržet. Čistý to charakter!

 Doporučuji vám přes GOOGLE najít soudní spory dr. Ratha a tam s úžasem jako já zjistíte, kolik už sporů u soudu má za sebou a kolik jich dokázal prohrát. ;-P

hroch 25.6.2007 12:19

Stávka

je legitimní možnost jak vyjádřit svůj názor. Pokud nějaký "demokrat" toto právo zpochybňuje dostává se na úroveň totalitním režimům.

Nepatřím k příznivcům levicových stran, ale hrozně mi vadí pokusy různých politiků zpochybňovat a bránit různým způsobům vyjádření názoru. Žil jsem krátce ve Švýcarsku (2,5 roku), ohromě se mi líbila jejich referenda.... po návratu vidím různé pokusy o omezení svobody slova, schromažďování (zamlouvání si jediného vhodného náměstí ve městě na dobu dvou let a pod) či zpochybňování práva stávkovat

tyro 25.6.2007 12:58

Re: Stávka

 Pletete pojmy! Stávka je legitimní nátlak na zaměstnavatele při obhajobě práv zaměstnanců. Legitimní tehdy, až selže každá jiná možnost k dohodě. Generální stávka je politický krok, kdy legitimitu dává celorepubliková vůle naprosté většiny obyvatel.

 Odboráři chtějí vzít do svých rukou politiku celého státu. To znamená diktovat všem lidem této země svou vůli. Političnost odborů je nepřístupná a v Ústavě není zakotvena! Jednání odborů vyhlášením generální stávky by bylo protiústavní. Jako takové by mělo být trestné.

 Podivně si vysvětlujete demokracii! Demokracie není nátlak skupiny obyvatel. Demokracie je způsob vlády - nástroj, jakým se střídá u moci, tedy vládnutí, část obyvatel, bebo jejich zástupců. Vůle nynější vlády je vůlí skupiny obyvatel vyjádřené ve volbách. Odbory nemají žádné legitimní právo vnucovat svou vůli vládě!

 Doporučuji prostudovat Ústavu a zajít na Základní Školu pro vysvětlení co je to demokracie.

tyro 25.6.2007 13:08

Re: Re: Stávka

 překlep - Političnost odborů je nepřípustná...

honza 2.7.2007 13:43

Re: Re: Re: Stávka

Dovol, abych ti řekl, že jsi fašistická svině

honza 2.7.2007 13:39

Re: Re: Stávka

Političnost odborů je přípustná a v ústavě zakotvena je

každý smí činit, co zákon nezakazuje

Šerlok Homeless 25.6.2007 12:18

Jestli generální stávka bude stejný debakl, jako ta demonstrace

tak ať si ji klidně vyhlásí. ;-P

Karel 25.6.2007 14:10

Re: Jestli generální stávka bude stejný debakl, jako ta demonstrace

Jestli se stávka projeví tím, že nepojedou vlaky, tak si toho stejně cetující ani nevšimnou...

www racek 25.6.2007 11:00

velmi pěkný a slušný příspěvek

pane kadlec, dobrý.R^

i když se třeba neshodneme, ale máte to vyargumerntované dobře.

Hans. 25.6.2007 7:36

Jaderná energetika.

Politici neberou problém s budováním nových zdrojů elektrické energie zcela vážně. Bohužel. Tento problém by se měl řešit pomocí výstavby nových bloků JE, nebo přímo novou JE. Lokalit pro výstavbu na našem území je asi šest. Tyto nové bloky, nebo příímo nová JE budou muset být vyrobeny dle přísných předpisů a na světové úrovni. K tomu je ale také potřeba určité informační kampaně pro obyvatelstvo, že toto řešení je pro nás nejlepší.

EVa 25.6.2007 6:12

Jak patrno,

čím méně se u nás někdo objevuje na veřejnosti, tím je oblíbenější. Bém tady 2 měsíce nebyl - a hned je nejoblíbenější politik. Parkanová se na veřejnosti až do nedávna moc neprojevovala, tak byla oblíbená, teď o tu oblibu svým nesmyslným excesem přišla.

Olašský skin 25.6.2007 0:43

velice slabé

Kadlec, chlapisko dyt vám to politicky vůbec nemyslí - proč zpochybnujete Bemovu popularitu? To ste z jedné strany? To co Topol posral , Bém pracne zachranuje!

Jinak vas clanek hodnotim jako nemastny neslany, neprinasi zadne nove myslenky. Na funkcionare vladni strany velice ale velice slabé! 8-o