19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
kosk 7.12.2008 2:35

Doufám, že Ti

ty palce upadnou.

petr 2.12.2008 11:47

chýlo..chýlo..

vadí Vám, že jde Klaus proti proudu? mě ne, protože nebýt (nejen) jeho , tak by nás ten proud zanesl až do pr.....;-)

cc 2.12.2008 0:02

Chýla jen potvrdil že Klaus má pravdu.

Tolik pindů o ničem a nic nevyvrátil.

gh 1.12.2008 23:48

chýlo ty prostitutko

díky za tvůj článek , alespoň je vidět jak se projevují z Bruselu placení patolízalové

pavel 1.12.2008 23:44

Re: Chýlo, ty debile

Vy jste se teda vybarvil.

bobo 1.12.2008 23:38

Re: Tatíček president vlastní stín nepřeskočí, v našich dějinách se to opakuje

Rv ;-€ ty těžko víš, co byl kádrovej posudek. Jinak bys tak nekecal

bobo 1.12.2008 23:36

Re: Tatíček president vlastní stín nepřeskočí, v našich dějinách se to opakuje

TAK, TAK R^R^R^. Pantáta  to zařídil a teď zase pomohli bejvalí kámošové. Eště je jich u lizu dost, tak se nic neprovalí. A kdyby chtěl někdo příliš šťourat, no nevím, nevím.

bobo 1.12.2008 23:05

Re: A on tu soudnost někdy měl?

Liško ! Kamjdu, Vogel Major a já jsme jednoznačně proti tobě a tobě podobným. 4:1. Já osobně považuji "Nejchytřejšího za škůdce národa již od vzniku SVATÉ  ODS. Jak se ten Nejvyšší mohl obklopit tolika dareby ? Buď o tom nevěděl (pak není NEJ) anebo věděl (pak je NEJ...) JEHO PARANOIA  o jediném správném názoru je fascinující.  V neděli mne ale napadla zajímavá fikce. Jestli jí Nejvyšší vymyslel sám, pak klobouk dolů. Řek´jsem si, co mu takhle navrhnout, aby byl prezidentem EU, byl by ještě proti ??? A pak  pan Moravec naťuk zajímavou věc. V Evropě se formuje jakási strana Libertas. No, svoboda, prostě odpůrci homogenní EU. A tam se Václav zviditelňuje . A chce být takto viděn všemi euroskeptiky v EU.  A těch je přece dost !  Takže by to mohla být budoucí hlavní opozice. A jak víme, nikdo u vlády nevdrží déle jak 2-3 období. Problém je jenom v tom, jestli pak už nebude opravdu, ale opravdu STÁR.

THX 1.12.2008 22:54

Chýlo, ty debile

Rozhovor s panem Presidentem byl skvělý, resp. skvělá byla každá odpověď nana Presidenta

Hombre 1.12.2008 22:20

Re: Tatíček president vlastní stín nepřeskočí, v našich dějinách se to opakuje

Mildo,děkuju

mueller 1.12.2008 22:17

Akorat ze Havel je typicky zvanivy nevzdelany liny intelektual,

ktery nema o realnem zivote potuchy - ostatne nikdy nepracoval a zil z majetku po stryckovi, ktery mu posilali nackove z Nemecka, udajne za jeho genialni hry, na ktere ovsem nikde na Zapade nikdo nechodil. Akorat se vyucil chemickym laborantem, ale prace mu nevonela. Klaus musel studovat a ohanet se sam. No a na rozdil od Havla i vystudoval a vlastni hlavou to nekam dotahl.

Magor Milda , Mgr. etc. 1.12.2008 22:07

Těžce nemocný president- jak z toho?

Pokud by nemusel zastupovat národ, není to problém, hospitalizovat, analyzovat, léčit. Jenomže na jeho pozici musí být člověk, kterému nedělá potíže myslet, cestovat, komunikovat a to s kýmkoliv, kdo je pro náš stát partnerem. S trucovitým, ukřivděným jelitem ovšem nikdo jednat nebude a to se musí brzo řešit.

Magor Milda , Mgr. etc. 1.12.2008 21:59

Re: Dějiny nedají V. Klausovi za pravdu, je demagog

Švýcarsko, poslední pevnost proti muslimákům, otvírá 12. prosince své hranice, vstoupilo do Schengenu. Švýcaři však mají dobře fungující policii, zejména cizineckou a každého, kdo tam bude moc dlouho nebo bude chtít vyžírat, bez pardonu vyrazí. U nás jsou desetitisíce ilegálních Cikánů, Ukrajinců, Mongolů nebo Moldavců, co s nimi? U těch Cikánů je to jasné, je jich už u nás na dávkách moc, ale co s těmi ostatními? Pokud nejsme nacisty, budeme hledat řešení, které je pro ty lidi snesitelné.

Magor Milda , Mgr. etc. 1.12.2008 21:52

Re: Tatíček president vlastní stín nepřeskočí, v našich dějinách se to opakuje

ne, o mně se takových posudků napsalo hafo, žádný ale nebyl v pořádku. O Klausovi se psalo dříve také dost, ale on se už o to postaral, aby žádná stopa nezůstala, liška podšitá. Ani jeho tak zvaná kandidástská práce není k vidění, diplomka také ne. Dokonce na Wikipedii záhadně zmizela stránka soudružky Livie Rosamundy Myštinové- Klausové. Předpokládám, že stejnou péči věnoval i archivům jiných bohunemilých organizací, takže je čistý, jako andělíček.

chk 1.12.2008 21:44

Re: Ono vlastně ani tak nejde o Klause.

Je vidět, že tu Moskvu již nepamatujete :-D

Liška 1.12.2008 21:24

Re: A on tu soudnost někdy měl?

Kamjdu,stydíte se příliš! Určitě by se měla mnohem více stydět Vaše máma,neboť jste se jí moc nepovedl a teď máte problém,jak všechny ty složitosti pochopit! Vůbec je tu otázka,zda něco pochopit chcete! Dnes je přece trendy projevovat emoce a ty mají i mentálně postižení,co?

fogl 1.12.2008 21:10

Re: všem euroskeptikům k potěše

(Y)

klaus 1.12.2008 21:08

Re: kuk

;-P

Niky 1.12.2008 20:32

Re: Dějiny dají V. Klausovi za pravdu

R^R^R^

yorik 1.12.2008 20:30

Re: Tatíček president vlastní stín nepřeskočí, v našich dějinách se to opakuje

To je názor, nebo kádrový posudek?

Queribus 1.12.2008 20:20

Ono vlastně ani tak nejde o Klause.

Proč vůbec ÚS strácel čas jednáním o Lisabonské smlouvě? Před započetím ratifikací se státy EU dohodly, že Lisabonská smlouva může platit jen tehdy, pokud ji příjmou všichni členové EU.Pokud tedy platí, co se v Únii dohodne, je po irském referendu úplně jedno co ona smlouva a naše ústava. Lisabonská smlouva je mrtvý dokument a ÚS jen marnil svůj čas a naše peníze. Pokud v EU dohody neplatí, je to také jedno, Lisabon, nelisabon, prostě to bude tak jak chtějí mocní. Zdá se, že se EU začíná podobat RVHP. To jsme se také vždy "dohodli" na tom, co Moskva nařídila.

modřín 1.12.2008 20:15

Re: zajímavé by bylo

Evropskou unií by nám mělo být garantováno, že pro někoho Pythagorova věta platí a pro někoho nikoliv, jak jsme v našem kvaziprávním státě zvyklí.

Emill XX 1.12.2008 20:13

Re: Dějiny dají V. Klausovi za pravdu

Víte co, projděte se po některých čtvrtích Paříže, Londýna nebo i Berlína. Pokud to přežijete, můžeme se bavit dál...

vogel 1.12.2008 20:13

Re: A on tu soudnost někdy měl?

Bohužel to v poslední době vypadá u Klause na středně těžkou schyzofrenií..Pod pojmem schizofrenie (množné číslo) rozumíme skupinu závažných duševních nemocí, jejichž společným znakem je výrazné narušení psychických funkcí. V důsledku toho nemocný odlišně vnímá svět kolem sebe i sebe sama a nedokáže přesně odlišit realitu od vlastních představ a fantazií. Postižení jedinci si mohou stěžovat na obtíže s myšlením nebo se soustředěním , slyšení hlasů, podivná nebo bizarní přesvědčení .

Emill XX 1.12.2008 20:11

Nebo se také Dělnická strana stane evropskou stranou

Takže tady bych se moc nesmál.

vogel 1.12.2008 20:06

Re: Dějiny dají V. Klausovi za pravdu

náprava je jeddnoduchá!! pokud by to bylo tak jak bájíte, tak můžeme ihned vystoupit z EÚ a nestrašte lidi blbinami !!

Kamjdu 1.12.2008 20:01

A on tu soudnost někdy měl?

Klaus se jednoznačně, se svou poruchou osobnosti, dostal do bludného kruhu, ze kterého není úniku. Bude čím dál tím více trapnější a je překvapivé, kolik se ještě najde lidí (odhaduji tak asi 35 %), kteří to nevidí a navíc mu ještě fandí. Nedivil bych se, kdyby nás oči únie čím dál více spatřovali jako problémového, zatěžujícího člena rodiny, se kterým se neví, co s ním. Stydím se za takového prezidenta, stydím se za vládnoucí ODS, že jej tak nátlakově a korupčně volila, stydím se, že máme ještě ve sněmovnách komunisty a jak hrůzně funguje justice, policie a některé státní úřady. Obžalovávám prezidenta a kladu mu otázku, proč tu svou zaťatou vůli nezaměřoval (měl na to dlouhá léta čas) proti těm hrůznostem, co musejí trpět naši občané vinou soudů, policie, úřadů a darebných podnikatelů? Kdyby nebylo únie, nebyla by pak již pro žádného z postižených žádná naděje a zastání. Troufám si klidně říci, že prezidenta spatřuji jako darebáka a těch třicet procent občanů, co mu fandí, jako brzdu kulturnosti národa. Je zoufale třeba na hradě vyměnit symbol.

Emill XX 1.12.2008 19:48

Dějiny dají V. Klausovi za pravdu

Doufejme, že nás Evropa do té doby nedostane do stádia, kdy řečeno s Machiavellim "když už problémy narostou do té míry, že je vidí i slepý, bývá na jakoukoliv nápravu pozdě."

Příkladem může být nejnovější výmysl EU s dovozem 50 milionů primitivů ze subsaharské Afriky.

Emill XX 1.12.2008 19:44

To, že je EU schopna vyplodit takový nesmysl, jako je "klimatický balíček"

úplně stačí k doložení její naprosté nekompetentnosti.

Magor Milda , Mgr. etc. 1.12.2008 19:25

Re: I hlava státu se může mýlit.

pomni však, ryba smrdí od hlavy!