23.4.2024 | Svátek má Vojtěch


Diskuse k článku

POLITIKA: Zmateně dlouhý dopis Ježíškovi

Každého trochu pozornějšího čtenáře koaliční smlouvy mezi ČSSD, ANO 2011 a možná KDU-ČSL napadne, že tohle už tady v poněkud pozměněné podobě bylo. Pocit déja vu vyvolávají především reminiscence na volební rok 2006 v porovnání se současným "průnikem priorit".

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Kmoníček 10.1.2014 13:47

poplatky u lékaře

To je téma,které si vysvětluji dvojím způsobem .V rozpočtu zdravotnictví mi bude chybět čtyři až pět miliard,tak k tomu zruším ještě třicetikorunový poplatek u praktika.V čekárnách bude opět plno polonemocných nebo nudících se a potřební budou naštvaní a hlavně budou ještě chybět peníze z přijatých poplatků.Spokojení budou pouze blbci.Budou mít jedno pivo navíc.Blbci jsou potřeba,aby strana,která tento nesmysl slibuje byla zvolena.T.j. první možnost.Druhá je jednodušší.Blbci neumějí počítat a nechají se zvolit.

K. Janyška 10.1.2014 9:53

Nevěřím tomuto slepenci, ani pozdravení.

Ani pozdravení. Jsou-li někde socialisté a estébáci je to vždy zločin... Dzp.

J. Kratochvíl 10.1.2014 10:50

Re: Nevěřím tomuto slepenci, ani pozdravení.

Do průseru za posledních 24let, který popisuje autor nás zavedli hlavně a jedině pravičáci a neestebáci, svými ideologiemi a nemravností. Jste mimo a ubonej ideolog, tak jako všichni fašistii a komunisti dohromady. Jste k politování a směšnej. Nezabírejte zde místo pro solidní diskutující, kteří mají na rozdíl od vás, k daným věcem co říci.

P. Papež 10.1.2014 10:57

Re: Nevěřím tomuto slepenci, ani pozdravení.

Plně souhlasím s vaší poslední větou. Těším se, že vaše bláboly už zde nebudou.

R. Langer 10.1.2014 11:07

Re: Nevěřím tomuto slepenci, ani pozdravení.

Kdepak, tam nás zavedli prolhaní levičáci jako vy, kteří drze tvrdili, že jsou pravicoví. A přitom je to všechno jedna velká zlodějská levičácká pakáž.

K. Frauknecht 10.1.2014 11:48

???

O jakém "průseru" to hovoříte? Před 24 lety jsme měli hovno (ale byli jsme mladší!!), akorát jsme byli spokojení, že ho maj všichni, že? Že by dneska malinko závist?

J. Kratochvíl 10.1.2014 15:41

Re: ???

Vysvětlovat nějakému nechci vás nazvat pravičákem, protože bych urazil všechny pravicově smýšlející občany i když si myslím  o nich své. O průseru jsem myslel samozřejmě o státním majetku a hospodaření s ním, který zde byl za posledních 24let totálně rozkraden a nadělaly se ještě navíc dluhy. Což mně jako občanu této republiky není jedno a vadí mi to.  A o můj osobní majetek se nestarejte možná byste zaviděl vy. Abych po vás chtěl abyste chápal, že v tom je rozdíl by bylo moc, neřešte to, nemáte na to.

P. Mach 10.1.2014 18:16

Jestli bylo něco rozkradeno tak

se na tom podíleli takřka výlučně bývalí stbáci, vexláci či a jiná exkomoušská papalášská verbež. Dále se na rozkrádání podíleli socanští mafiáni a diletanti počínaje zemanovou vládou až po paroubka, který tunelovací socanský maratón zakončil zlodějinou století s dotováním tzv. oze. Naštěstí tento stát nestojí jen na socanských a komoušských zlodějských kur.ách ve vládě, parlamentu a v krajích ale svobodomyslných, chytrých a tvořivých lidech, kteří nespoléhají na stát ale podnikají. Díky nim se tento stát, který v roce 89 po ekonomické, ekologické a morální stránce ryl  držkou v zemi, vyhrabal z toho nejhoršího.

J. Kratochvíl 10.1.2014 18:44

Re: Jestli bylo něco rozkradeno tak

Vy jste se tedy rozepsal. Podle vás největší zloděj a symbol Klausovy kuponové privatizace Víťa.Kožený je tedy bývalý komouš, socan, estbák apod atd. Tyto pohádky říkejte dětem ty vám na to možná ještě naletějí, ale obyčejný občan těžko. Komouše sice nenávidíte, , kam se na vás hrabou,.ale lhát jako oni umíte bezvadně. Je vidět, že ztrácíte nervy a to je dobře.

P. Mach 10.1.2014 20:15

Re: Jestli bylo něco rozkradeno tak

Tak koženný .... ? A co babiš, koláček, otava, schrom, palas a další to je taky pohádka? A co bývalý člen ksč zeman, který v ČR zahájil éru tunelování? Chápu vás. Pro někoho jak vy, kdo má palici zaraženou v komunistické prdeIi jsou fakta nebezpečný jed. Musí před nimi zavírat oči, zakrývat si uši, hlasitě a vztekle křičet a dupat aby mu náhodou nenarušili tu ideologickou srágoru co má v hlavě. :-)

B. Rybák 12.1.2014 0:20

Kožený opravdu nebyl "komouš"

Svým nápadem nakupovat "kupónové knížky" za desetinásobek jejich ceny(za 10 000 Kč) očividně zaskočil své STBácké a komunistické konkurenty, kteří doufali, že je získají levněji. Jeho nápad byl velice, reálný protože skutečná (průměrná nominální hodnota) akcií (jedné knížky) byla cca 30 000 Kč a protože V. Kožený ve své tehdejší ekonomické činnosti velice dobře poznal kvalitu našich podniků, měl být velice úspěšný.

Proto proti němu spustila rudá mafie neslýchaně špinavou kampaň v níž jsme se postupně dovídali, že kradl lžičky v luxusních hotelech, žil na příliš vysoké noze a po té, když na něho nasadili STBáckou veš Walise, podle jehož měnících se tvrzení chtěl Kožený od něho prý získat kompromitující materiály na Havla (!!!), což se změnilo na to, že chtěl získat informace o našich podnicích (!!!) a pak prý chtěl získat informace o svém policejním sledování (k čemu by mu byly a jak je mohla někomu nabízet zcela nevýznamná STBácká "veš"?).

Kožený věděl, že úspěch jeho podnikání zcela závisí na důvěře občanů a proto se Walisovým vydíráním nejprve nechal donutit k tomu, aby ho zaměstnal (tak se dělá "moderní" raketýring). Protože ale vydírání neskončilo, obrátil se naivně na náš, komunistickými mafiány kontrolovaný soud. Kampaň proti němu pokračovala a on byl jejím působením oloupen o miliardy Kč a ztrácel proto oporu svých investorů. Když zjistil, že naše soudy sice Walise za vydírání zavřely a zároveň Koženého obviňují podle jeho blábolů pochopil, že nemá šanci a odešel. To co se dělo potom, je už úplně jiná historie (na Koženého místě by asi vlastenectví kohokoliv dost utrpělo).

Závěr: Kožený opravdu nebyl "komouš" a proto ho jejich mafie zničila!!! Svými pohádkami krmte své spolustraníky! Nevíte, jak se má pan Walis?

J. Kratochvíl 10.1.2014 19:00

Re: Jestli bylo něco rozkradeno tak

Možná ta "exkomoušská papalášská verbež" to rozkradla, ale ti čistí a geniální pravicoví politici v čele "bohem" V. Klausem, zde nastavilii systém, který jim to umožnil a je úplně jedno, kdo to rozkradl, důležité je, že je to pryč.. Zajímavé je to, že komunisti si státní majetek hlídali a nikdo nic neukradl. A za posledních 7let zde nevládli žádní socialisti, ale pravicoví šmejdi nenažraní a vláčeli republiku od skandálu ke skandálu a také jim za to občané u voleb "poděkovali"

P. Mach 10.1.2014 19:56

Re: Jestli bylo něco rozkradeno tak

Můžete ten státní majetek konkretizovat? Jediné co udělali komouši během své vlády bylo to, že obyvatele tohoto obrali o všechno a to několikrát. Nejdřív znárodňovali a kolektivizovali - tj. kradli, pak provedli měnovou reformu - tedy zase kradli. A to co nakradli svou dementní hospodářskou politikou přivedli zu grunt. Dále - můžete ty "skandály" vyjmenovat? Myslíte snad 7 melounů v rathově krabici od vína, miliardy které rozkradli komsocani  vládnoucí v ústeckém kraji z evropských fondů nebo bilion, který tento stát zaplatí za dotování oze tunelu na základě zákona, který opět prosadili komsocani?

J. Kratochvíl 10.1.2014 20:10

Re: Jestli bylo něco rozkradeno tak

. Státní majetek je státní majetek a ti vaši politici ho po roce 89 dokázali pěkně rozkrást to znamená, že ho ukradli všem občanům po komunistech spočítejte si to po kolikáté.. Komunisti to tu přivedli zu grunt, ale dluhy ve státní pokladně zde nebyly na rozdíl od liberálních "ekonomů"  tzv. pravicových vlád. A mimo jiné rozdíl v životní úrovni občanů mezi naší republikou a okolními státy jako je Rakousko  a Německo se od roku 1989 nezměnil, Životní úroveň v ČR naposledy rostla během vlád ČSSD do roku 2006, od té doby zase klesá, Když chcete pindat něco o měnové reformě, tak znehodnocení koruny ČNB byla rovněž měnová reforma, klausových   "bankéřů".!!!! A tak bychom mohli pokračovat, ale s fanatiky mě nebaví diskutovat,!!!!!!

J. Kratochvíl 10.1.2014 20:15

Re: Jestli bylo něco rozkradeno tak

Kvůli sedmi melounům Nečasova vláda nepadla a nemusela táhnout od válu, jestli se nemýlím, !!!!!    Můžete čuchat proč?

P. Mach 10.1.2014 20:28

Re: Jestli bylo něco rozkradeno tak

Nečasova vláda padla kvůli ženské. Na rozdíl od  koloťuka grosse, který musel táhnout od válu kvůli tomu že to byl podvodník, zloděj a korupčník a na rozdíl od vlády komunistické která táhla od válu proto, že tuto zem totálně zdevastovala.

P. Mach 10.1.2014 20:25

Re: Jestli bylo něco rozkradeno tak

Jací moji politici? TO byli vaši politici (tedy bývalí komouši a stbáci) co ho rozkradli. To, že tady nebyli dluhy je jen a pouze váš dojem daný totální nevědomostí a blbostí. Čssr měla samozřejmě obrovský dluh .... vnitřní dluh. Dříve kdysi vyspělý průmysl se za komunismu stal totálně zastaralým a na západě nekonkurenceschopným, infrastruktura byla nedostatečná rozvinutá a ta co zůstala z dob první republiky byla totálně zdevastována - stejně tak životní prostředí. Za komunismu devastace životního prostředí dospěla do takového stadia, že se začala projevovat i na devastaci lidského zdraví (viz severní Morava). Náprava těchto věcí stála desítky bilionů korun a ještě další desítky bilionů stát bude.  A to jste si vycucal, z kterýho prstu? Životní úroveň se zvyšuje v ČR rychleji a to co dělal čssd v dobách své vlády (tedy zadlužování v dobách světové konjunktury) toho by se mohl dopustit jen ekonomický analfabet. TOmu rozumím - vaše rodná strana se fanatiky jen hemží. Ale když s nimi nechcete diskutovat, tak proč tak činíte? :-)

B. Rybák 12.1.2014 0:57

Re: ???

Mluvíte o státním majetku, o který naše levice po r. 1945 oloupila naše občany a postupně vytvořila režim, v němž platilo: "Kdo nekrade okrádá rodinu?"

Nebo majetku, o který jsme byli po "Sarajevském puči" oloupeni zahraničním kapitálem zkorumpovanými pány Grossy, Špidly, Palasy, Tvrdíky, Kavany, Bursíky, Paroubky..(za pouhou vidinu doživotních pašalíků "Bruselských" nebo za jimi očekávanou beztrestnost?).

Není sice pravda, že každý kdo má u nás majetek je lump či mafián. Pravdou ale je, že postkomunistická mafie je u nás bohužel bohatá. A tak při Vašem vztahu k "pravici" je to nejspíš i s Vaším majetkem "na levačku", ledaže by jste k němu přišel díky Klausovým restitucím.