18.4.2024 | Svátek má Valérie


Diskuse k článku

POLITIKA: Zlatá padesátá by vyhovovala Ištvanovi

Jistě by ho nenechali na holičkách, kdyby dnes byl soudcem podplukovník v.v. JUDr. PhDr. Karel Vaš, CSc. a dělnickou prokurátorkou Ludmila Brožová-Polednová, rozená Biedermannová. To vlastně byli první (asi ne úplně první) užiteční idioti. Ištvana jistě musí alespoň potěšit, že nebyl první a sám, když šel "jen tak" navštívit Hrad.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
H. Šindelová 4.7.2014 10:35

Re: Bídák nebo hrdina všichni jedna rodina

No já si tedy myslím, že ho ani ve snu nenapadlo, že by se mu ta změna, o které píšete, mohla stát osudnou. Oni ti pánové jsou už tak vzpupní, že je ani nenapadne, že by je někdo mohl volat k zodpovědnosti. Nicméně tuto změnu jsem vůbec na mysli neměla. Měla jsem na mysli změnu chování politiků z ODS po letech buranství Topolánka.

H. Šindelová 4.7.2014 10:31

Re: Jen mě fascinuje

Ne, to jsem vůbec napsat nechtěla a vy to dobře víte, že?!

H. Šindelová 4.7.2014 10:30

Re: Jen mě fascinuje

Také netvrdím, že zahýbání je trestný čin a o tom primárně můj příspěvěk vůbec nebyl. pokud nechápete o co mi jde, tak tedy - pokud zahýbá předseda vlády, je vydíratelný. Ať už milenkou, když jí nechce plnit její přání („Janulko, lásko, není to tak. Jen jsem vyjádřil jiný názor na Páleníka. Měl jsem ti hned věcně argumentovat Kubou a Chalupou. Ty jsi na mě ale začala hned křičet. A řekla jsi větu: Okamžitě mi řekni, s kým jsi mluvil. A to se mě dotklo.“ ) nebo koaličními partnery nebo politickými protivníky. Vám nebylo divné, co vše si mohl dovolit vůči Nečasovi Kalousek? Vzpomeňte si na ty impertinence ("Pan premiér neměl dobrý den. Bylo toho na něj, chudinku, trochu moc. Až se z toho vyspinká, tak to bude zase dobré.) a urážky, kterými šetřivého Péťu častoval, a ten se neodvážil ani okem mrknout. Nevím jak vám ale mně teda vadí, když stát řídí člověk, kterého strana, kterou jsem volila, deleguje jako pana čistého a finálně vyjde najevo, že nám v líbivém balení nabídla submisivního joudu, s kterým cvičila hamižná kantýnská z Chodova.

A. Sedláčková 3.7.2014 18:57

Re: Jen mě fascinuje

Chtěla jste asi napsat: Předseda vlády a ODS si prostě nemůže dovolit dělat kopance jako socouši a Bureš Babiš, ale něco Vás vyrušilo... :)

J. Boleslav 3.7.2014 18:44

Re: Bídák nebo hrdina všichni jedna rodina

Nečas ale řadu pozitivních změn nastartoval. Mimo jiné tu, že se OČTŘ přestali bát velkých zvířat. Nakonec se mu tato změna stala osudnou.

J. Boleslav 3.7.2014 18:41

Re: Jen mě fascinuje

To, že Nečas zahýbal s Nagyovou, je jistě trapné. Trestný čin to ale zatím u nás ještě pořád není.

J. Boleslav 3.7.2014 18:39

Re: Dodám

Ištván musí být vyštván, jinak dobře nebude.

H. Šindelová 3.7.2014 16:08

Re: Bídák nebo hrdina všichni jedna rodina

vadí mi stejně jako pan Čistej, ale ten víc, protože od něj jsem očekávala proklamovanou změnu, od Babiše nic nečekám

H. Šindelová 3.7.2014 16:04

Jen mě fascinuje

kolika lidem vůbec ale vůbec nevadí, že stát de facto řídila obstarožní chamtivá krasavice prostřednictvím nastrčeného pana "Čistého". Nříkám, že jsem nadšená z toho, co tu po posledních volbách přišlo. Ale že bych litovala, že nemůžu sledovat každodenní kočkování připotého Kalouska, ufňukaného Nečase, pospávajícího Kadla, kníkajícího Bárty, apod. , to tedy opravdu ne. Je to pořád stejný kabaret s občas jinými pimprlaty. To, že můj důchod bude ubohej, přestože pracuju, 45 let odvádím daně a vychovala jsem sama dva daňové poplatníky (záměrně nepíšu děti), nezmění nikdo, ano socan ani pravičák. Volila jsem pravici, volila jsem ODS, ti mi nastrčili "čistého" Péťu, přestože věděli, kam a s kým zanáší. Takže mám plné právo těšit se tím, že ho někdo spláchnul, protože jestli někdo potopil jeho vládu, byl to on sám, ne nějakej Ištván. Kdyby se Nečas držel vlády a své proklamované rodiny, neměl by Ištván čanci, to si už konečně uvědomte. Předseda vlády a ODS si prostě nemůže dovolit dělat kopance jako Fanda z HorníDolní.

R. Langer 3.7.2014 14:24

Re: Bídák nebo hrdina všichni jedna rodina

Asi tak nějak. Ono to doteď těm lidem ještě pořád nedošlo. Ale časem jim to dojde, tím jsem si jistý. :-(

V. Hajková 3.7.2014 10:51

DÍKY - za skvělý článek

V. Hajková 3.7.2014 10:49

Re: Bídák nebo hrdina všichni jedna rodina

Proč  by  je  vy  trubko  měli  pouštět  k  moci-  vždyt  tam  jsou !  Nebo   BUREŠ  -  KOMUNISTA  A  FÍZL   Vám   nevadí??

P. Vass 3.7.2014 10:06

Třeba je to jinak, ...

třeba Ištvan chce paní Nečasovou očistit a potrestat rozvědčíky. Představte si, že se dítětem půjdete podívat na vláčky a vaše dítě (vnouče), vybavené píšťalkou a plácačkou z kompletu "Mladý výpravčí" vypustí na trať vlak. Mělo by být potrestáno dítě, za zneužití pravomoci výpravčího? Bych řekl že ne, spíš mašinfýra by asi neměl být vůl a měl by vědět, kdo ho na trať může pustit. No a rozvědčík by měl vědět, kdo ho může úkolovat a jak. Tedy ne paní Nečasová, ale rozvedčík by měl být potrestán ze to, že ji s tou akcí neposlal do Paďous...

P. Lenc 3.7.2014 8:42

Dodám

pouze jedno.Ištvan by se měl zamyslet, jestli není Nagyová-Nečasová zodpovědná za nedávné zemětřesení v západních Čechách.

P. Maleček 3.7.2014 8:06

Bídák nebo hrdina všichni jedna rodina

Autorovi jaksi uniklo, že Zeman byl (pro mě bohužel) zvolen několik měsíců před tím než Ištván se svými hochy smetl carevnu Nagyovou i s jejím oslíčkem otřes se.

No a že byla prezidentem zvolena obluda jménem Zeman bylo jen důsledkem letitého ODS Kalouskovského řádění, kdy se ze státního kradlo že se ani poledne nedrželo. A tak se není co divit, že lid ne rozumem, ale v touze po pomstě zvolil obludu Zemana, který sliboval, že tu zlodějskou bandu zlikviduje, byť je sám její součástí. Zvlášť když jeho protikandidát byl a dosud je víc Kalouskovou figurkou než ctihodným představitelem slavného českého rodu.

Zeman pak ve své chorobné touze po absolutní moci zneužil Ištvánova rozbití mafie okolo oslíčka otřes se Nečase a vyprovokoval předčasné volby. V nich bohudík dostal po čuni ale paradoxně tím zabránil i díky dalšímu nenažranci Babišovi něčemu mnohem horšímu. Už jasné vládní spolupráci sosanů s komoušů.

A tak si vyberte kdo je bídák a kdo hrdina, když jak známo jsou jedna rodina. Hlavně že nám tu - aspoň zatím nešéfují komouši. Za to Ištváne, Zemane i Babiši díky. A hlavně prosím přes svou mocenskou nenažranost nepusťte ty komouše k moci.