24.4.2024 | Svátek má Jiří


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Joska 1.6.2006 10:44

Re: Případ "Kubice" má všechny znaky dobré detektivky

Houpá glosa

Zdenda 1.6.2006 12:33

Re: Re: Případ "Kubice" má všechny znaky dobré detektivky

Si delas srandu ? Velmi hezka glosa, pobavila me. Klidne by to mohli otisknout i v novinach...

Mard 1.6.2006 10:54

Re: Případ "Kubice" má všechny znaky dobré detektivky

Tu pěknou kočku by mohla hrát s přivřenýma očima ta Vesecká a mohlo by se to okořenit nějakou úchylkou, třeba že by doma bičovala manžela :-)

Joska 1.6.2006 11:25

Re: Re: Případ "Kubice" má všechny znaky dobré detektivky

Díky, konečně jsem se dneska zasmál...

milan007 1.6.2006 11:07

Re: Případ "Kubice" má všechny znaky dobré detektivky

Trochu mě trápí, že ji někdo tvoří za naše daně , jinak souhlas .

Jiřik 1.6.2006 16:37

Re: Případ "Kubice" má všechny znaky dobré detektivky

"Po čertech pěkná ženská" je paní Vesecká a automobilovou honičku nahradíme stíhací jízdou Topolánkovy audiny :-D

Saša 1.6.2006 10:34

Zbývá jediná nejasnost, a to,

zda organisovaný zločin ovládl socdemáky, či zda naopak socdemáci ovládli mafii. Jejich propojení je dnes už tak pevné, že je vlastně ztotožněním a původní vývoj nelze rozlišit.

BH 1.6.2006 10:29

Mate pravdu....

Dalsi vec je to, ze Mafie pinglu z prazskeho RaJ propletena s vekslaky, taxikari a STBaky tu funguje uz od casu minulych velmi zdatne... Mozna to tak nevi lide mimo Prahu , ale my ,kteri jsme se v Pryaze narodili, jsme to videli a vidime denne....  A pan Kocka, to je klan snim odjakziva spojeny, tam se praly prachy a perou se zjevne dodnes.....

Takze .....

Em 1.6.2006 10:24

Agitátorka ODS

Varadíková nikdy nezklame;-D. Ale proč zrovna zde?

Zálohovaná data 1.6.2006 10:09

Zálohovaná data budou asi slušnou bombou...

Když se takhle razantně chce tutlat a mlžit a odvolávat,ať to stojí, co to stojí. To asi budeme koukat na oteplákované politiky ...........dlouhé roky...

ruzova 1.6.2006 10:01

pokud nemá dětičky

a  chce s e  dát  všanc,.......já když  jsem pracovala  na zastupitelství,  tak  mě  měsíc hlídali  vedne  v noci  tajný  a dodnes  nevím,  kdo  a proč  je tím  pověřil,  bylo  to takové  upozornění....a  když  jsem  to  někomu  řekla,  měli  mě  za blázna.....vše  státnímu  zástupci  naznačuje -  do ničeho  se nepleť, nic  neřeš,  policie  ti  vše předloží, buď  rád, že  můžeš  hezky  trávit volný  čas....A  jak je  zřejmé  z  reakcí  na czech tech,  hloupým  argumentům  anonymních  servilních policistů  věří   vždycky jen ten  slušný  hlupáček  dokud  mu  nedojde, že  musí  věci  řešit. Buď  si koupí  bambitku, nebo odejde  na Vysočinu...

Joska 1.6.2006 9:58

zapadá to do sebe docela dobře

hlavně aby se to doopravdy vyšetřilo..... Pan Kubice se zdá být charakterní a zodpovědný člověk, věřím že konal tak jak mu velí svědomí a vyhodnocené riziko situace, bez ohledu na nějaké volby. Je naší povinností tyto lidi chránit a podporovat bez ohledu na něčí stranické zájmy...

slim-jim 1.6.2006 9:55

Varadínková si myslí, že objevila Ameriku.

Ano, žijeme v takovém státě, jaký si jeho otcové, Havel s Klausem, založili a v jakém si zasloužíme žít. Nic víc, nic míň paní Varadínková!!8-o

PLK 1.6.2006 10:55

Re: Varadínková si myslí, že objevila Ameriku.

No, ja bych sel mnohem dal .. k tomu okamziku, kdy Kain trisknul Abela po palici .. a od te doby se to s lidstveme veze ...    ;-)

PS: To co jsi napsal je pekna kravina,  zalozeni statu nema s chovanim "svoloci"  na jeho uzemi nic spolecneho.  Chovani se formuje postupne, pomalu, obvykle pomoci vzoru elit .. napr.  vlady    A kdo mel vladu v poslednich 8 letech?   Aha ?   ;-)

ruzova 1.6.2006 11:12

ja si to nezasloužim

není    mou  přirozeností    malík  urvy

V.Košacký 1.6.2006 9:35

Sklízíme ovoce 8 let vlády ČSSD

Souhlasím s paní Varadínkovou a obdivuji pana plukovníka Kubice, který dělá svou práci zodpovědně. Je to tak varovné, že bychom si snad měli chystat klíče na zvonění. Věřím ale, že voliči nejsou hloupí, hluší a slepí a věřím, že půjdou k volbám a nezvolí ČSSD a KSČM

Martin 1.6.2006 9:11

Názor mládežníka

Zdravím Vás,

přečetl jsem článek a celou diskusi pod ním když pominu že 80% přízpěvků se nevyjadřuje k tématu článku ale k tomu kdo je lepší jestli ODS nebo ČSSD, překvapuje mě že nikoho nenapadlo že Kubice se vyjádřil ve smyslu prorůstání org.zločinu do politiky. Pochopil jsem to tak že je jedno co to je za stranu. Všichni kradou a tunelojou a uplácí a možná i vraždí, Ať už ODS nebo ČSSD nebo KSČM. Jen na Vás hrajou divadýlko před volbama jak se nemaj rádi.

Jeff 1.6.2006 9:11

Je podivuhodné,

že Veseckou mimořádně trápí jak se důvěrné informace dostaly na věřejnost a proto bude intenzivně vyšetřovat, zda nebyl porušen zákon a na druhé straně je nechává klidnou obsah oněch dokumentů, který je neskonale závažnější a nehodlá v tom hnout ani malíčkem.  Stejně tak ji dosud nechával lhostejnou únik informací z policejních odposlechů. Její vyšetřovatelský cit je opravdu mimořádně výběrový. Že by i nejvyšší státní zástupkyně cítila povinnost splácet laskavost kmotra?   

vili 1.6.2006 9:08

Staří kmotři versus mladí kmotři- i vmafii chce omladina nahoru.

Nějaký Štěpánkův fanda , zveřejnil jeho fotky z mládí s tím, že takhle navypadali aktívní svazáci. Já si vzpomněl taky na historku z mládí. Do školy s námi chodil kluk, který "trochu trčel" z řady. Účesem, chováním, oblečením přístupem k učení. Po roce, nebo dvou ho vyhodit už museli. Místní mi jeho odlišnost vysvětlili. Tatínek je ředitelem MEZu ( Moravské elektrotechnické závody). Tak by mě zajímalo, kolik těch ultra pravičáků mělo v mládí za zadkem "kovaného bolševického rodiče". Pana Klause, Topolánka, Tlustého a hradního mluvčího Hájka snad ani rozebírat nebudem, ale jestli někdo zná Štěpánkovi, tak se rád dovím jestli do téhle sbírky pasuje.

cca 1.6.2006 8:13

už asi po 150té

je to tak jednoduché - v pa-so ODS vyhraje volby, sestaví vládu a do roka a do dne vymetete mafiány z republiky čímž se tento prostor stane zemský ráj nejen na pohled ! jsem zvědav na dodržení smlouvy!

Marta 1.6.2006 5:20

pani Varadinková

 Každý soudný člověk by měl napsat, že máte pravdu. Je divné, že teď prošetřují pana Kubiceho. Pani Vesecká by měla naopak pana Kubiceho chránit, aby ho taky nezabili  jako Mrázka. Zkrátka ta kauza smrdí a to dost.Doufám,že po volbách to ODS vyšetří.

° 1.6.2006 8:02

Re: pani Varadinková

Marto, že ta kauza smrdí a dost, o tom není pochyb. Ale: ODS (nebo kdokoli, kdo vyhraje volby) NIC nevyšetřovat nebude, protože to prostě nesmí.

Žádná politická strana nesmí do vyšetřování mluvit... jinak se rozlučme s demokracií.

ok 1.6.2006 9:39

Re: pani Varadinková

 Naprosto s Vámi souhlasím a držím pěsti panu Kubicemu,aby mu nikdo neublížil.

Ladislav N. 1.6.2006 5:14

Není všechno tak, jak nám Milena Varadinková předkládá... (Teď budu virtuálně sežrán zaživa :-)

Autorka napsala: "...Oba pánové jsou ostatně usvědčenými lháři přinejmenším od CzechTeku (veřejná cesta tam není, majitel pozemku odvolal souhlas, policie neblokovala dálniční sjezd - to všechno jsou jejich prokázané lži). Není tedy důvod jim věřit ani dnes..."

Nevím, proč si pro srovnání vybrala ten nejhloupější a nejnevhodnější příklad (CzechTek), na němž si svým nesmyslným postojem ODS udělala ostudu, která ještě nebyla zapomenuta. Příklad je navíc (v kontextu událostí) lživý (a ne že to jsou "prokázané lži"!). V každém případě musím připomenout, že v tehdejším informačním chaosu i partajní předseda Topolánek lhal, když spojoval v TV vysílání smrt mladíka (kterého totálně ožralého kdesi na cestě z Plané u M.L. v noci srazil/přejel náklaďák) se zásahem policie proti "rozdováděným a zfetovaným" technařům, kteří m.j. ničili cizí pozemky, na nichž neměli co dělat.

Nemám rád účelové lži, v nichž je Milena Varadinková cvičená stejně dobře jako jistý Štěpánek (exRRTV), a zvláště ne v případě, kdy se jedná o vážnou věc, která může ovlivnit výsledky voleb. Tyhle demagogy měla před volbami ODS "zavřít někam do chlíva", aby ODS nedělali ostudu svým lhaním.

Je tisíc mnohem lepších příkladů, kde lze Paroubka a spol. nachytat "na švestkách", ale rozhodně to není loňský CzechTek, kde zásah policie ČR konečně ukázal těm, co si neváží cizích práv a majetku, kde jsou meze jejich svobody a že tyto meze jsou povinni dodržovat. ODS má (měla by mít!) ochranu svobody, práv a majetku občanů v žebříčku hodnot na prvních místech a nevidím žádný důvod, proč by její "skalní" příznivci měli hlásat opak či se zastávat těch, kteří tyto zásady hrubě porušují...

Tuhle Varadinkovou byl ODS čert dlužen! :-/

scurra 1.6.2006 5:41

Re: Není všechno tak, jak nám Milena Varadinková předkládá... (Teď budu virtuálně sežrán zaživa :-)

Vám ale ten CzechTek leží v žaludku! Vaše příspěvky jsou velmi rozumné, ale s jedinou výjimkou - na zmínku o CzechTeku reagujete jako býk na muletu. Paní Varadinková přece nehodnotila CzechTek jako takový ani zásah policie či porušování cizích práv ze strany technařů, ale informace, které vypouštěli pánové Paroubek a Bublan. Pokud máte oči, uši a paměť, odložte na chvíli svou nenávist k technařům a uznejte, že ony informace byly skutečně velmi proměnlivé a hlavně ze strany pana Bublana (který ovšem skáče jak Paroubek píská) šlo doopravdy o účelové lži.

Ladislav N. 1.6.2006 6:22

Re: Re: Není všechno tak, jak nám Milena Varadinková předkládá... (Teď budu virtuálně sežrán zaživa :-)

Potíž je v tom, že článek obviňující kohokoli z nepravostí a lhaní nemůže mít hned v začátku autorskou lež. Stává se nedůvěryhodným přesně podle principu, na nějž se M. Varadinková odvolává sama - kdo byl přistižen při lži, bude nejspíš lhát znova. A že to u M. Varadinkové není poprvé, vědí všichni, kteří ji zažili v době propírání kauzy "Železný vs. CME" i dalších tématech....

Když chci kritizovat lháře, nemohu přece sám veřejně lhát... :-/

scurra 1.6.2006 7:00

Re: Re: Re: Není všechno tak, jak nám Milena Varadinková předkládá... (Teď budu virtuálně sežrán zaživa :-)

Nehodnotím pravdomluvnost paní Varadinkové v jiných článcích. Ale to, že pánové Paroubek a Bublan o událostech kolem CzechTeku lhali (ve všech paní Varadinkovou uváděných případech) přece nemůžete popřít. Snad jen onu policejní blokádu sjezdu z dálnice lze trochu zpochybnit - policie sjezd neblokovala po celou dobu a soustředila se na blokádu odbočky, což všek mělo v praxi stejný efekt. Uveďte prosím onu autorskou lež z počátku článku.

Ladislav N. 1.6.2006 7:47

Re: Re: Re: Re: Není všechno tak, jak nám Milena Varadinková předkládá... (Teď budu virtuálně sežrán zaživa :-)

Autorskou lež Mileny Varadinkové jsem uvedl kurzívou ve svém prvním příspěvku. Není pravda, že Paroubek s Bublanem byli usvědčeni jako lháři v souvislosti s nezákonným obsazením pozemků technaři a jejich přepadovou noční strategií. Cesta na pole rozhodně není určena k hromadnému přejezdu těžkých automobilů bez souhlasu vlastníků pozemku tak, jak předvedli technaři. Majitel pozemku tvrdil, že souhlas neodvolal, nicméně tato zpráva vyšla z jednání policie s ním. Nevymyslel si ji Bublan. Dálnici zablokovali zcela prokazatelně technaři, ve snaze vymoci si vjezd na pozemky, na jejichž užívání neměli souhlas. Použili podvodnou taktiku, kdy získali souhlas s užíváním malé části louky, a v rozporu se zákonem devastovali okolní pozemky a les, na něž žádný souhlas neměli,  o množství odpadků a výkalů roznášených po okolí a o nočním hluku a obtěžování občanů ani nemluvě.

Prokazatelně ale lhal Miroslav Topolánek, zneužil nešťastné smrti jednoho hocha k bezdůvodnému osočení policie.

scurra 1.6.2006 17:07

Re: Re: Re: Re: Re: Není všechno tak, jak nám Milena Varadinková předkládá... (Teď budu virtuálně sežrán zaživa :-)

Pane Ladislave N., podle Vás tedy ministr Bublan nelhal, pouze "reprodukoval to, co mu sdělila zmatená policie". To je Váš názor, se kterým nesouhlasím, ale přesto Vás nenazývám lhářem (jeko Vy paní Varadinkovou). Můj názor je, že pan Bublan vědomě lhal. Kdo dokáže, kdo z nás dvou má pravdu? Pouze pan Bublan, protože pouze on ví, zda vědomě lhal nebo ne. Z nás dvou ale každý může mít vlastní názor (ten můj je podepřen jiným páně Bublanovým chováním a výroky). Proč označujete lhářem někoho, kdo má jiný názor než Vy, ale ani jeden nemůžete své tvrzení jednoznačně prokázat? A přestaňte přád vypočítávat, co zla technaři způsobili, debata se týká lhaní pánů Paroubka a Bublana.

P.S. Vaše připomínání Topolánkova výroku je v této souvislosti argumentem typu "a vy zase mlátíte černochy".

Ladislav N. 1.6.2006 17:56

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Není všechno tak, jak nám Milena Varadinková předkládá... (Teď budu virtuálně sežrán zaživa :-)

Pletete si "vyslovený názor" s tvrzením "bylo prokázáno". Sám připouštíte, že nic "prokázáno" v tvrzení Varadinkové nebylo. Zato Topoplánek lhal prokazatelně. Toť holá skutečnost. Je to stejná kauza, jen různé osoby usilující o dosažení svého cíle.