19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Zeman se chystá do akce

Miloš Zeman prozradil některé své záměry v prezidentské funkci. Víme už, že nesouhlasí s Nečasovou vládou a pokládá ji za nelegitimní. Prosazuje také předčasné volby do Poslanecké sněmovny.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
T. Vodvářka 31.1.2013 8:20

Pakliže je Miloš Zeman presidentem České republiky

je reinkarnace Jana Kavana - Kato tím správným směrem. Tento člověk, natočený /nikoli zaprodanci v české televizi/, ale tuším BBC při volné rozpravě o systému uplácení ve státních zakázkách, tento člověk, jehož asistent byl pravomocně odsouzen za přípravu vraždy novinářky, tento člověk, v jehož kanceláři se v trezoru povalují statitisíce, o nichž nemá tušení, odkud se vzaly, tento člověk, který v opilosti nabourá několik aut a pak policii mává poslaneckým průkazem a prázdnou lahvičkou od Alpy, tak tento člověk bude opravdovým reprezentantem našeho státu.

V normální společnosti by se podobný jedinec při kterémkoliv z výše uvedených - a zdokumentovaných - činů čestně zastřelil. Jan Kavan - Kato však zvolením Miloše Zemana vytušil, že kulky zatím netřeba. Co takhle příští ministr zahraničních věcí případně ministr spravedlnosti. Zkušeností má dost....

J. Vyhnalík 31.1.2013 15:49

Re: Pakliže je Miloš Zeman presidentem České republiky

A pan Jelínek by byl rád nějakým tím konzultantem, nebo aspoň konzultantíčkem.

M. Stuchlik 31.1.2013 23:22

Re: Pakliže je Miloš Zeman presidentem České republiky

KGB Kata potřebuje, proto ještě nesedí.