16.4.2024 | Svátek má Irena


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
huhu 30.3.2006 11:40

Re: zelený senátor Štětina je pravicový komunista ?

ano s tou ideologií bych to opravdu nebral vážně. Té partě jde jen o koryta a ideologií se ohánějí dle potřeby. Jinak by nebyli v jedné straně "antikomunista" Štětina, levičák trockista Uhl, jako lidovec Bursík či anarchista Penc
huhu 30.3.2006 11:36

Re: Re: Re: v pozadí je byznys a ne bývalí komunisté nebo bursíkovci

zelení jsou požehnáním pro zakázky pro projektantské, stavební atd. firmy. pro firmy prodávající jinak neprodejné technologie atd.atd.
Saša 30.3.2006 11:28

Komunistická.

Gottwald sliboval kroucení krkem a také to provedl. Komunisté slibovali "vyvlastnění" kapitalistů a velkostatkářů a také to provedli. Komunisté skutečně ze vší síly dodržovali svůj marxleninský program - to se jim nedá upřít.
Doporučuji stejně vážně brát Zelené. Slibují-li nám zvýšení daní a omezení možnosti dopravy a zhoršení stravovacích a nákupních možností, myslí to naprosto vážně. Oni nás chtějí zničit a dáme-li jim příležitost, udělají to. Jako v Kambodži. Čtěte Kellera a Koháka!
J. Mach 30.3.2006 11:13

Re: Přemnožení bylo umožněno existencí ropy

A jak ta ropa souvisí s rozmnožováním lidí? To je zajímavé, nemohl byste nám to trochu vysvětlit?
Tom 30.3.2006 11:09

Re: Re: v pozadí je byznys a ne bývalí komunisté nebo bursíkovci

Ono je to někdy totéž. Ano, vím, že do SZ vstupují i různí podnikatelé (dokonce i exčlenové ODS), kteří chtějí boom značky SZ využít pro svůj osobní profit.
Před silnou exkomunistickou klikou v SZ ale nicméně nelze zavírat oči. SZ je uvnitř propletenec neuvěřitelně protichůdných zájmů. A trvale to Bursík ukočírovat nemůže (zvlášť s Uhlem v zádech).
IS 30.3.2006 11:06

Re: Re: VOLÍM NEI - sex je ucházející klasika?

Ccecil 30.3.2006 11:04

Zelení - strana na jedno použití

Je to jen ukázka nevyzrálosti určité části voličstva, které putuje od jedné strany ke druhé jen proto, co jim momentálně naslibuje, nebo proto, že jim vadí nejnéně z toho důvodu, protože o nich v podtatě nic nevědí. Nemá cenu opakovat výhrady k zeleným. Prostě jen stručně - je to nereálné a hlavně populistické. Staronové osoby typu Uhla byu měly být pro ostatní varováním, ale kupodivu nejsou. Někdo má prostě chuť si rozbít zase hubu se stranou na jedno použití. Stranou, která zazáří, zklame a zmizí. Po ní ale bumeme mít ekologické daně a spoustu nesmyslů, které stihne do našeho právního řádu protlačit. Každému co jeho jest.
 
IS 30.3.2006 11:04

Re: v pozadí je byznys a ne bývalí komunisté nebo bursíkovci

Lapil 30.3.2006 11:02

Re: Přemnožení bylo umožněno existencí ropy

No, tak se ropa vyčerpá, a co? Předně nevěřím, že se vyčerpá naráz, prostě jen bude dražší a dražší (pokud ji nebudou vlády ze "sociálních" důvodů dotovat), až se jednoho dne ukáže, že je snazší cestou z Prahy do Brna dvakrát zastavit na výměnu baterie než jet nonstop, ale za 50,-Kč za kilometr; když už musím ausgerechnet autem. Osobně mi už spoustu let nedá spát představa elektromobilů na dálnici , které nemají vůbec žádné baterie, ale takový ten sloupek, co odebírá elektřinu ze sítě nad silnicí, jako je ta na autodromech na poutích (ne aby mi někdo začal vysvětlovat, že potřebuju dráty dva, aby mi ti jelo; říkám přece, že mi to nedá spát)
I když vynechám všechny ostatní zdroje, elektřiny bude ještě dlouho dost aneb jestliže Dukovany produkují 20% spotřeby v republice, pak patero Dukovan způsobí zdvojnásobení produkce. Jistě, není to žádná skvělá představa, ale prasklý podmořský ropovod nebo nabouraný tanker taky nic moc.
IS 30.3.2006 11:02

Re: Která strana někdy splnila své volební sliby?

IS 30.3.2006 11:01

zelený senátor Štětina je pravicový komunista ?

Zdá se, že taktika Zelených lstivě zmátla naše nabubřelé politické ratlíky natolik, že by z pravicového senátora za Stranu zelených Štětiny, proslulého požadavkem zakázat komunisty, udělali nenapravitelného levičáka.Vždyť je to bývalý komunista a ti bývají vůči komunistům značně zaťatí.  Kdo zná Bursíka trochu blíže, ví že je nadšeným zastáncem kapitalismu "s lidskou tváří"¨a rozhodným odpůrcem komunistů. Konec konců byl členem KDU-ČSL, kde by mu nějaké koketování s levicí netolerovali. Současné vedení a možné parlamentní zastoupení Strany zelených je jednoznačně pravicové dle klasických měřítek rozlišení levice či pravice. I pověstný Petr Uhl se přizpůsobuje, vůně poslanecké trafiky táhne. Členská základna Strany zelených je ovšem  "každý pes -jiná ves", z ní se dá vyvodit cokoli.
míša mýval 30.3.2006 10:47

cesta do pekel je dlážděna dobrými úmysly

Absolutní utopie a nekoncepčnost strany zelených v oblasti ekologie by naši republiku přivdla do ekologické katastrofy. Vedla by k prohnání lesů komíny za přispění bohatých dotací. Zbytek by se nechal na pospas kůrovci. Temelín a Dukovany by byly nahrazeny děsivými artefakty repasovaných větrníků (deutsche schrott)
míša mýval 30.3.2006 10:39

neurážej IQ 140

Pro volbu SZ je potřeba IQ pod 90 nebo nad 160 - autisti naproto nepoužitelní pro život. Voliči mezi 90 a 160 musí mít nějakou jinou poruchu, například pohnutí v šestinedělí
míša mýval 30.3.2006 10:35

BOJÍM SE, ŽE ZELENÍ NEZKLAMOU!

Personální obsazení tomu bohužel nasvědčuje.
Tom 30.3.2006 10:30

ZELENÍ NEJSOU JEN PŘÍVĚTIVÁ MEDIÁLNÍ TVÁŘ M.BURSÍKA

Jsou to taky spousty exkomunistů v řadách SZ v regionech, kteří ožili  s narůstajícími preferencemi u neinformované veřejnosti. Tato kryptokomunistická síť v řadách SZ má svého guru v redaktorovi Rudého práva, upřímném marxistovi, návštěvníkovi akcí komunistického svazu mladých a kandidátovi SZ do parlamentu Petru Uhlovi. O něm se proslýchá, že on je tou šedou eminencí v SZ, která má větší vliv než samotný předseda strany. Proč vlastně Uhl nedávno vstoupil do SZ, když ho problematika ochrany životního prostředí nikdy nezajímala ? Patrně proto, že právě v SZ vidí šanci na novou levici, kde pod zeleným pláštíkem bude moci vzkvétat "konečně ta správná aplikace marxismu".
Ikar 30.3.2006 10:12

Re: Re: VEŘIM,ŽE ZELENÍ NEZKLAMOU!

Pravda, pravdoucí!
Ikar 30.3.2006 10:10

Re: VOLÍM TAKY ZELENÉ!

Tak se oběs raději hned
Alois Novák 30.3.2006 10:09

VOLÍM ZELENÉ!

Zelené
huhu 30.3.2006 10:00

Re: Naši "zelení", nejsou zelení.

přesne, parta pravdalásky se oblékla do ideologie zelených. SZ mají jako pokus o výtah k moci a pokud to nevyjde jako stranu na jedno použítí..
Evropan (original) 30.3.2006 9:58

ad přirozenou starost a péči jednotlivce o přírodu ...

Kez by tohle bylo blizke kazdemu cloveku, pak by nejaci Zeleni nebyli potreba, nanestesti je hodne znas prilis nenazranych ....
Pavel Urban 30.3.2006 9:57

Pravice a levice v praktické politice

Politické strany v České republice se dělí na ty, které jsou levicové, když mohou, a na ty pravicové, když to nic nestojí. Nejsme-li ochotni za svoji svobodu platit, pak nám politici s pravicovou rétorikou (ostatně velmi skromnou) moc nepomohou.
Otakar 30.3.2006 9:56

Naši "zelení", nejsou zelení.

To co se dnes mediálně kolem "zelených " děje skutečně připomíná politický cirkus. Problém je ten, že tito "zelení" jsou v důsledcích něco úplně jiného než zelení jinde ve světě. Volte zelené v těchto volbách znamená - volte pravdualásku. Je to jen volební zelenopravdoláskový výtah. Voliči "zelených" budou po volbách nehezky překvapeni co to vůbec zvolili a koho to vůbec zvolili.. Je jen s podivem, že si to členové této strany dali na svém sjezdu líbit. Čas to ukáže. 
huhu 30.3.2006 9:55

článek fabuluje...

zelení jsou sice ve světě nový typ levice. Tam patří s národním a jiným socialisme a komunismem a dalšími kolektivistickými a příkaznickými ideologiemi. Proč ale autor u nás tomu slepenci karierstů z pravdalásky, která má SZ jako další pokus o výtah ke korytům, podsouvá nějakou ideologii ? Sám Bursík byl již předseda místopředseda lecčehos v šesti stranách a hnutích, byl ministrem a bratrem a bůhvíčím ještě. A podobně UHL či Hutka. Společné je jim jen pravdaláska, opakovaný neúspěch ve volbách po předchozí mediální masaži a avizovaném úspěchu. A taky stejné stádo volebních poutníků, kteří pokaždé volí tutéž partu v jiné straně. Před volbou vyjadřují velká očekávání morálky a spravedlnosti, kádrují velice. Po volbách následuje "zklamání" a stádo následuje novou reinkarnaci havlovy pravdalásky.
diey 30.3.2006 9:51

příšernost

Ten petřík je normální ubožák, s takovýmhle myšlením by se dobře uplatnil v rudém právu blahé paměti. Tam měli celou partu specializovanou na tyhle pomluovačné pamflety.
JK-jiny 30.3.2006 9:46

Nez ODS ci CSSD, radeji Zelene

... mozna zklamou. Ale ODS uz zklamala, jak mohla. Chlubi se ekonomikou a privedla zemi do recese. Pravice je podle ODS totozna s "silnejsi urve co muze a je to v poradku", nezna spinave penize, zivotni prostredi je podle ODS "tresnicka na dortu", kduli moci a prezidentstvi se spoji s kymkoli.
Navic by Zeleni mohli vytlacit cernoprdelniky a ozdravit tak politckou scenu.
jojo 30.3.2006 9:08

Přemnožení bylo umožněno existencí ropy

Přemnožení lidí bylo umožněno existencí ropy. Kdyby neexistovala ropa tak by se lidé prostě přemnožit NEMOHLI!!! Ropa se za několik let nevratně vyčerpá a počty lidí velmi brutálně poklesnou. Pak ani nebudou třeba geneticky upravované plodiny a další podobné věci.
jojo 30.3.2006 8:54

Lidská rasa tady milion let nebude

Lidská rasa tady zcela jistě milion let nebude. Degenerace a zblbnutí běží příliš rychle.
kotaz 30.3.2006 8:54

Re: A co takhle nekalit vodu.

Voda je zakalená jen velmi málo, naši zelení mají příliš blízko k německým zeleným a ti zase vbycházejí z tradic nacistických "zelených" a v tom je čertovo kopítko, když ne jinak, když ne dveřmi tak třeba oknem od WC ale hlavně do čech, aby z nich postupně byla ta správná německá Citadela. A odtud vítr fouká, od Doležalů a jiných obhájců všeho germánstva. Takže se přifaříme k dnes populární ODS ale bez těch co z ní ODS dělá - totiž bez těch "čechů", že. Doufám že Vám na to lidi nenaletěji.
tom 30.3.2006 8:45

Re: A co takhle nekalit vodu.

Vyhovovalo by vám a Zeleným,kdyby místo regulérně zvolených činitelů ODS  do čela této pol. organizace byli delegováni lidé,kteří by plnili vaše předpoklady?Je spousta lidí,kteří volí ODS takovou jaká je.Mohu mít výhrady k některým lidem,ale to je demokracie a tak musím vzít vúvahu,že není na světě člověk ten,který by se líbil všem.To,že odpůrci ODS neustále dokola pomlouvají představitele ODS už se stalo folklorem.Myslící člověk se tím nemůže nechat ovlivnit a to voliči ODS jsou.Porovnám-liŠkromacha,Ratha,Jandáka,Sobotku,Paroubka a spol.s představiteli ODS tak nevím,kde berete odvahu k tomu pohrdání představiteli ODS
Pavla B. 30.3.2006 8:43

Diktatura přírody

To jako že přestaneme ovládat své pudy? Jé....