18.4.2024 | Svátek má Valérie


Diskuse k článku

POLITIKA: Zelená energie

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Monte Christo 8.6.2009 12:49

Nove technologi

27425

Neco Tu smrdi...Nu jako se nam vyparilo forum ODS z netu tak pro vsechny aby vedely co se nam ve svete deje…V 15.9. 2003 nastal obev prvku 115 v rusku…Stranky prekladam:http://www.jer­gym.hiedu.cz/~ca­novm/objevite­/objev/uup.htm UupNu neni na tom nic spatneho ze objevy se obcas jen tak objevy… Nicmene proc o techto prvcich mluvi nejaky Bob lazar ve svem video o vysvetleni pohone jednotky UFO….V roce 1998? Nu prekladam jako dukaz jeho video:http://www.bo­blazar.com/clo­sed/download.htm Project Web – DownloadingNu tak at mate wo cem pri pivu kecat…Monte Christo Washington Dc Illegality Ma zeme Me srdce

Stoura 8.6.2009 13:08

Re: Nove technologi

To je jednoduché: objev těchle prvků se předpokládá už od 60. let 20. století. Otrůvky stability transuranů předpověděl G.T. Seaborg už v roce 1970. Ten Váš lazar to třeba po čtvrtstoletí někde vyštrachal.

Monte Christo 8.6.2009 20:33

Re: Nove technologi

Soudruh Lazar vzhledem k tomu ze byl politicky velmi cinny dostal stranicky ukol jak ojebat starecka...I tedy splnil svuj ukol vydany stranou a vladou scela vyjimecnym spusobem...Na druhe strane barikady vsichni hloubaly ze co se deje i kdyz se nic nedeje az konecne vymyslely prvek 115,ktery je znam ucene verejnosti jiz radku let...Nicmene ostruvky stabilnich transuranu jsou jasne uz od doby hitlerovske ery...Copak je tedy za zahadu okolo prvku 114 az 116?Zahada rozlustena:Pokud pridate jeden druh katalyzatoru k reakci ziskate nejen pohon ale i antigravitaci...To samozrejme soudruzi obou barikad velmi dobre vedi avsak velmi dobre taji...Tod vse...Ju zapomel,jsem dodat uz nekdo nasel nove snimky mesice rad bych podrobne ale prosim z let 2000 az 2008.Nikoly z let davno minulych;-)