29.3.2024 | Svátek má Taťána


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Kolektiv BSP ZČE 18.8.2008 23:13

Není ten Ivan Brezina

Lův?

Takové pitomosti může psát buď úplný magor, nebo placený agent. Vychází mi placeny lův, agent Ivan Brezina.

gedgitka 19.8.2008 7:52

Re: Není ten Ivan Brezina

Mohl byste byt konketni? Ktere informace uvedene v clanku jsou podle vas "pitomosti"? Ktere informacni zdroje to dokazujï? Je to prece uplne jednoduche: fakta vyvratte jinymi fakty, samozrejme vcetne odkazu na zdroje. Uvedte, jako financni castku autor za svuj text dostal a od koho. Jinak jste lův vy, a korunovanej:-)) 

Cato 18.8.2008 22:22

Už zase lžou

Je zajímavé jak vytrvale se na NP mlží v tom, že Američani byli první, kteří uvolnili (na rozhodnutí Kongresu) blíže nespecifikovanou částku, následováni Topolánkovou vládou, která do kampaně za radar vrazila 75 mil Kč a nasadila Klvaňu (který to totálně nezvládl) aby hlásal spásu radaru.

Musím říct, že tolik lží jako na NP ohledně radaru  jsem dlouho na jednom místě neviděl, a to mi je už dost let. Nutně se tedy nabízí otázka, kdo platí NP? Ta hysterie kolem ÚDAJNÉHO financování protiradarové kampaně nutně nabízí myšlenku zloděje, křičícího CHYŤTE  ZLODĚJE!

Emol XX 18.8.2008 21:57

Stačí jedno jméno Joschka Fischer,

šéf německých zelených, který coby mladý levičák zmrzačil policistu.

Milda 18.8.2008 21:53

Taková blbost

Jak někdo může současné Greenpeace považovat za organizaci na ochranu přírody?

hans 18.8.2008 21:30

zelená= rudá

Je úsměvné jaká hysterie vládne kolem radaru. Když o kousek dál v  Brdech  měli rusové základnu tak nikdo ani nepípl! Kde byli všichni ti co jsou dnes proti? Buď to jsou komouši nebo byli malí a komunismus si nepamatují. A můžou děkovat tomuto systemu že můžou nahlas říkat svoje názory protože za bolševika by byli brzo za katrem nejlépe s krumpáčem v uranových dolech!!! Mezi ,, zelenýma" jsou nejen slušný lidi ale i vypočítaví parchanti kterým jde jen o peníze.Místní radar nechtějí ne kvůli nějakýmu záření ale kvůli tomu že nebudou moct do voj.prostoru na houby, dříví, borůvky atd jak byli po léta zvyklí protože ochrana je do blízkosti radaru nepustí takže mají barák u lesa do kterýho nesmí! No a co se týče,, zel.chapadel" řeknu to asi takhle: když by mě někdo dal zajímavý balík peněz do kapsy tak budu proti radaru protestovat do ,,roztrhání těla" polezu na stromy,držet hladovku atd. Viz protestující rakušáci na hraničních přechodech ti to měli velmi slušně zaplacený a hádejte od koho!? Dalším příkladem zel.chap. je v Plzni úplně nesmyslný dálniční tunel Valík kde protekly a ještě protečou miliardy z našich kapes. Chudák lesíček nad tunelem ten musí mít kořeny v květináčích protože jinak by čuměly ze stropu v tunelu. Vážení a bude hůř.!!! 

. 18.8.2008 21:38

Re: zelená= rudá

Oni pipali, chytraku. Ale moc se netisklo v Rudem pravu.

Treba Vaclav Havel chodival kazdy vikend kolem zakladny s transparentem. Nemluve o vsech clenech soucasnych ODS.

PetrH 18.8.2008 22:12

Re: Re: zelená= rudá

O členech ODS si nejsem tak jist, ale bratr Paroubek, ten pípal hlasitě. Sice se drobná chybička vloudila, pípal pro Rusko a ne proti, ale bylo to zcela podle oficiálních průzkumů veřejného mínění.;-P

vvm 20.8.2008 18:58

Re: Re: Re: zelená= rudá

ten pipa celou dobu .pipal uz kdyz byl namestkem v raj.ale jednou dopipa.nejhorsi je ze snad nikde v evrope neni solidniho a slusneho politika.

Cato 18.8.2008 22:35

Odalší přestávce

zase něco napiš, je to docela srandaRv

Petr 18.8.2008 21:19

Lidové noviny = Vlajka

Ještě že vás ODS má. Tak jako nacisti za okupace Vlajku. Užiteční idioti. Peroutka se obrací v hrobě.

P.S. S radarem souhlasím, ale tahle rétorika je Rudé právo s opačným znaménkem.

PetrH 18.8.2008 22:09

Re: Lidové noviny = Vlajka

Vo čom je řeč? Jednak nejste na Lidovkách, ale na NP, druhak se tu přetiskují nejrůznější články, s některými zase nesouhlasím já. A za třetí netušíte nic o tom, co byla Vlajka, přečtěte si třeba zde. Za přirovnání ODS k nacistům (a bacha, pokud pliváte na Lidovky, ty zase plivají na ODS, takže váš chrchel skončil na vašem jasném čele) byste zasloužil pokud ne pár facek, tak aspoň exkurzi do Terezína. :-/

Petr 18.8.2008 22:56

Re: Re: Lidové noviny = Vlajka

Moc dobře vím, co byla Vlajka, stejně tak, jak co byl Holocaust. A NP je holt na stránkách LN. Za vším, co jsem výše napsal, si stojím, samozřejmě , ře to byla hyperbola. Ale pokud někdo své osobní žlučovité nenávistné výlevy vydává za objektivní komentáře, není něco v pořádku. Jsou i jiná periodika - doporučuji Respekt.

. 18.8.2008 19:14

Proc se Brezina, obhajce prumyslovych molochu, venuje obrane americkeho radaru?

Mohlo by se zdat, ze Brezina je Bushuv skodlivy idiot.

Starý J. 18.8.2008 19:24

Re: Proc se Brezina, obhajce prumyslovych molochu, venuje obrane americkeho radaru?

Když  mohou "ekologové" z oné groteskní organizace (jinak Putinovi skodliví idioti) bojovat proti radaru, místo starosti o mravenečky, proč by nemohl Brezina bojovat za radar?

xxx Kubeš 18.8.2008 18:53

Autorovi článku

dík, snad to někomu otevře oči. Pokud Greenpeace bojují na př. proti lovu velryb, tak to schvaluji. Pokud se pletou do politiky (třeba radar), považuji je (i jiné podobné aktivisty) za vykutálenou bandu (ne příliš vzdálenou fašistům).

jooosev 18.8.2008 21:27

Re: Autorovi článku

drahý pane Kubeš, nejsem člen Greenpeace, ani podobné organizace, ale fašistické a nedemokratické mi přijdou spíše metody, které zpochybňují právo veřejnosti vyjadřovat se k něčemu, co se bezprostředně týká obyvatel a tudíž nechápu Váš přemoudrý příspěvek, prosím, pokuste se Váš názor rozvést a vysvětlit mě (a snad i ostatním) proč se blíží fašístům???

děkuji

Nemo 18.8.2008 21:41

Ale jdi ty troubo -

vyjadrovat se muzes do aleluja - on ti v tom vyjadrovani nekdo brani? nebo  jsi jeste nepochopil ze je rozdil mezi vyjadrovanim a rozhodovanim?

Oponent 18.8.2008 18:13

Omyl!

Readaktor: Greenpeace se označují za ekologickou organizaci. Proč tedy tak urputně bojují proti americkému obrannému zařízení, které s přirodou nijak nesouvisí? Opravdu jsou jen "užiteční idioti", nebo je to trochu složitější?

Je to jinak. Podle vědců stavba amerického radaru bude mít nepříznivý vliv na řadu chráněných živočichů a jeho provoz může zdravotně ohrozit lidi.

indigo 18.8.2008 18:17

Re: Omyl!

Kde pak jste si to precetl? Na strankach Greenpiss, ze?:-))

Honza 18.8.2008 18:21

Re: Re: Omyl!

No tobě to dojde,až později,musíš číst taky jinde,ne jen na NP,kde píšou jen to zfanatizovaní zaprodanci.......:-PRv

Sýček 18.8.2008 20:45

zaprodanci a ztroskotanci

jak se nám ta historie opakuje. Kde jsme se nepoučili z národního a mezinárodního socializmu? Opravdu musíme naše chyby opakovat i u socializmu zeleného?

honzak 18.8.2008 18:34

Re: Omyl!

dneska je hodně vypatláno, že? Dehydratace, nebo návykové látky?

Emol XX 18.8.2008 22:00

Opravdu, speciálně ten jeden americký radar se principiálně

liší od tisíců jiných radarů. různého výkonu, provozovaných v ČR

Rv

Valdez 18.8.2008 15:58

Hnutí?

Nejsem akceptovat "práva" různých často velmi pofiderních hnutí k vyjádření skupinových zájmů a stanovisek, která nebyla žádným demokratickým procesem v rámci hnutí formulována a přijata.  

Úmyslně si tentokrát za příklad takových hnutí vybírám Greenpeace, přestože bych je v mnoha ohledech nechtěl urazit přívlastkem "pofiderní". Kde však berou lidé v čele tohoto hnutí tu drzost, aby veřejně vyjadřovali pod rouškou celého hnutí svá nejspíš osobní stanoviska k bezpečnostním otázkám jako je výstavba monitorovacího radaru v České republice?  

Celé hnutí je založeno a prezentováno na vlastních webových stránkách následovně:

 Jsme mezinárodní nezisková organizace, která má pobočky a kanceláře ve čtyřiceti zemích na celém světě. Přinášíme svědectví o těch, kteří ničí životní prostředí, a konfrontujeme vlády a firmy ve chvíli, kdy nesplňují svoji povinnost chránit naše životní prostředí a naši budoucnost.Politická nezávislost.Nepatříme k žádnému politickému uskupení. Nepodporujeme kandidáty na politické funkce ani  žádné politické strany.

 Má taková organizace právo se zaštiťovat našimi hlasy, které získala na základě programu formulovanému takto pregnantně a jednostranně vůči životnímu prostředí i ve zcela odlišných otázkách? Domnívám se, že ne a rád bych zdůraznil, že nejsem ochoten přijmout absolutisticko -pseudodemokratický  postulát "Jednou jste si mě zvolili, teď mi do toho nemluvte". Takhle nemůže fungovat ani parlamentní systém, natož pak dobrovolná sdružení jako Greenpeace.

Dědek 18.8.2008 14:19

Kampaň kolem radaru.

Radar by mi až tak moc nevadil. Vadí mi hlavně kampaň kolem radaru. Je hloupá, nekvalifikovaná, zavádějící a v některých bodech vysloveně lživá. Jednoduše řečeno dělá z občana blbce. To platí pro  obě strany!!Rv

Pete Brich 18.8.2008 15:29

Levou i pravou?

(Y)?8-o;-D;-D;-DPB

Martin 18.8.2008 16:39

Re: Kampaň kolem radaru.

...a řekl bych,že lží je tam nejvíc.....Rv

Starý J. 18.8.2008 19:30

Re: Kampaň kolem radaru.

Na základě jakých odborných znalostí jste dospěl k názoru, že kampaň za radar je "nekvalifikovaná" a "lživá"? Jakými technickými údaji z Vás udělali blbce?

Hrad 18.8.2008 20:04

Re: Re: Kampaň kolem radaru.

Kampaň přece je období zpracování cukrovky v  cukrovaru.