28.3.2024 | Svátek má Soňa


Diskuse k článku

POLITIKA: Zbytečná karikatura

Až v budoucnu uslyšíme koaliční politiky skuhrat, že jim prezident leze příliš často do zelí, zaslouží si poslat k šípku. Miloš Zeman se chová na politika přirozeně: expanduje tam, kde cítí volný prostor. A záleží jen na jeho okolí, kam mu dovolí zajít.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R. Kluzák 28.1.2014 18:59

Blbeček Lukáš Jelínek

Kdy konečně rozumná media přestranou uveřejňovat trapně hloupé bláboly blbečka Lukáše Jelínka? Jak je možné že tento zcela neschopný člověk nadále pobírá peníze daňových poplatníků a může tak ovlivňovat mnoho nemyslících osob?  Komentovat politickou situaci by měl člověk vzdělaný a pokud možno nestranný a nikoliv takovýto hlupák

P. Papež 28.1.2014 15:11

Jelínek

Jelínek jako vždy leze tomu, kdo má otěže v ruce, do zadku. Karikatura politologa, spolupracovník paní Šustrové na stejné úrovni v ÚSTRu.

J. Podešva 28.1.2014 8:22

Zbytečná karikatura ... koho nebo čeho ?

Přání je otcem myšlenky, praví lidové moudro. Autor uznává Miloše Zemana a neuznává nově vznikající vládu (nic proti tomu, každý má právo na názor). A z tohoto výchozího bodu interpretuje dění, jež pozoruje. Takže Stropnický je směšný proto, že znal počet tanků. Není náhodou směšný ten, kdo se jej na ten počet ptal ?

R. Kluzák 28.1.2014 19:03

Re: Zbytečná karikatura ... koho nebo čeho ?

To se tedy pane Podešvo zásadně mýlíte. Blbeček Jelínek neuznává prezidenta a nepodporuje ho, naopak, on ho neustále pomlouvá a špiní.