23.4.2024 | Svátek má Vojtěch


Diskuse k článku

POLITIKA: Zájmy levého křídla ČSSD

Vznik nové koaliční vlády se zatím vyvíjí v relativním poklidu, přestože jednání o některých otázkách vzbudila emoce a ještě nedošlo k dohodě na obsazení důležitých ministerských postů. Z hlediska sociální demokracie bylo úspěchem i obsazování funkcí v poslanecké sněmovně a straně pomohlo i schválení vládního rozpočtu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Jurax 14.12.2013 20:45

Ministerstvo pro lidská práva

fakt už ti socani neví, jak zvýšit počet koryt, aby se na všechny dostalo ... za chvilku budou chtít Ministerstvo pro levý Tix a Ministerstvo pro pravý Tix ....

A což takhle Ministerstvo pro lidské povinnosti?

J. Schwarz 14.12.2013 5:08

Tak se ptám

co to je "struktura silná mediálně". Mám tomuto termínu rozumět tak, že v naší "demokracii" existují skupinky křiklounů, kteří mají mnohem větší slovo než jim přísluší protože zneužívají stávající média? Není to flagrantní zneužití služebního postavení ze strany novinářů jestliže v listech kde pracují propagují svoje osobní nebo skupinové zájmy? Není to svým způsobem totéž jako když za socíku zaměstnanec jatek vynášel pod kabátem maso, stavař si nechal šoupnout na vlastní stavbu várku betonu a zelinář směňoval banány za poukaz na koupi auta?

A. Reček 14.12.2013 7:27

Re: Tak se ptám

Je to tak.  A nejde jen o novináře, ale i o rozhlas a TV, kde se dovedou upřednostnit aktivisté či lobbisté různých hnutí a aktivit.  Třeba ty děvy Pussy Riot, o těch naše média dovedou plkat furt cokoli.

L. Novák 14.12.2013 10:13

Re: Tak se ptám

Zrovna tohle vám vadí?

Mně je zase divné, že ČT reportuje o českém zločinci v JAR, jako by měl zaplacenou velkou reklamní kampaň...

P. Papež 14.12.2013 10:47

Re: Tak se ptám

Souhlasím s vámi.

L. Pelikán 14.12.2013 11:04

Re: Tak se ptám

je to tak,o této bandě platí NIC NEDÁVAT,NIC NEVĚŘIT A MYSLET SI O NICH-POLIBTE NÁM ZADNÍ ČÁST

B. Rybák 17.12.2013 0:40

Re: Tak se ptám

Spíš se to podobá těm "novinářům", kteří za socíku psali např. "Chárta je chátra". Všichni "zpívali" a "zpívají" píseň toho, kdo je platí, toho kdo by je mohl "vykopnout". Jsou to politováníhodní ubožáci, kteří nemají právo se nazývat novinář.