20.4.2024 | Svátek má Marcela


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
PetrH 31.8.2006 22:29

Druhý vítěz

To už tu někdy bylo, ne? Po jakémsi mezistátním fotbalovém utkání SSSR - USA, kde Američané zvítězili, napsala Pravda: Sovětský svaz získal pěkné druhé místo. Američané jsou předposlední. :-D Jo, bolševici jsou pořád stejní...

Mysch 31.8.2006 22:31

jakepak fotbalové utkání SSSR - USA

to bylo na mistrovstvi sveta v gorodkach!

siena 31.8.2006 21:09

zlatá slova

Díky za úvahu, a přeji štěstí, zdraví, dlouhý léta!

Pozorovatel 31.8.2006 20:53

Článek i řada příspěvků jsou jen bláboly

Mard 31.8.2006 20:44

Poznámečka

Se mi líbí, jak pan Vízek v diskuzi argumentuje s tím že analogii s boxem nejde použít, neboť zda se vyhrává na procenta. To je stejné, jako kdyby na turnaji šachů někdo tvrdil že vítěz nevyhrál, protože druhý v pořadí, spolu se třetím v pořadí mají více bodů než on a proto jsou skutečnými vítězi turnaje oni :-)  Haha

Renata D. 31.8.2006 18:58

Autor asi nepostřehl, že ve volbách nekandidovaly jen ODS a ĆSSD.

To jsou s prominutím bláboly. Je zřejmé že jsou-li dva soupeři, je jeden vítěz a druhý poražený. Co ale když těch soupeřů je víc. Je ten druhý a třetí vítěz nebo poražený i když také dostali medaile a vystupují na stupně vítězů (nikoliv stupně vitěze). V textu Severočeského deníku je např. uvedeno:

Liberecký rodák (Enge) se na start postaví povzbuzen druhým místem v nedávném závodu vytrvalostní série Le Manse v Monze, kterého dosáhl s vozem Ferrari ve třídě GT1. Poprvé v sezoně tak vystoupil na stupně vítězů.

Takže druhý stojící na stupni vítězů patří též mězi vítěze a nikoliv mezi poražené. V politice se dá navíc konstatovat, že mezi vítěze patří ti co se dostanou do sněmovny. A ti co složily koaliční většinu mají právo vládnout. 

sti 31.8.2006 21:54

Re: Autor asi nepostřehl, že ve volbách nekandidovaly jen ODS a ĆSSD.

Zřejmě chceš moc od sympatizanta ODS!

clay 31.8.2006 18:36

pane Beneši, děláte nám pravičákům ostudu

Rv

Eva D. 31.8.2006 20:08

Re: pane Beneši, děláte nám pravičákům ostudu

Čím? A pan Beneš to psal za nás pravičáky? Já myslela, že to psal za Jana Beneše, který je, jistě i na základě životních zkušeností, pravičák. A Vy mluvíte za NÁS pravičáky? Odkdy?

Mohl jste to trošku konkretizovat  za sebe pravičáka. Já pravičák s panem Benešem nemám problém, nakonec ani celá moje pravičácká rodina. :-)

Mysch 31.8.2006 20:36

a jste opravdu pravicak,

nebo si to jen myslite?

karel 31.8.2006 18:13

pane beneší-to se nestydíte pouštět do světa vaše bláboly-to svědčí o tom ,že člověk ovlivněný modrou je neschopen normálně uvažovat a jedinným argumentem jsou pomluvy,špína, štvaní-čím více hnoje tím lépe-lidé jako vy jste odpad společnosti

B.B.Spinoza 31.8.2006 18:24

Re: pane beneší-to se nestydíte pouštět do světa vaše bláboly-to svědčí o tom ,že člověk ovlivněný modrou je neschopen normálně uvažovat a jedinným argumentem jsou pomluvy,špína, štvaní-čím více hnoje tím lépe-lidé jako vy jste odpad společnosti

Po přečtení řádků pana Beneše jsem nabyl dojmu, že na tento plátek už může napsat i analfabet. Protože ten článek tak také vyzněl. Kde je ta demokracie opěvovaná naší novou elitou? Je za tou špínou pana Beneše? Je-li to tak, tak nás zachraň bůh, ač jsem ateista.

sti 31.8.2006 21:58

Re: pane beneší-to se nestydíte pouštět do světa vaše bláboly-to svědčí o tom ,že člověk ovlivněný modrou je neschopen normálně uvažovat a jedinným argumentem jsou pomluvy,špína, štvaní-čím více hnoje tím lépe-lidé jako vy jste odpad společnosti

Tou svou zaslepeností děláte ODS "medvědí službu"!

Auiam 31.8.2006 17:27

Paroubek navrhuje bachaře Ibla na post ministra vnitra

Paroubek se pokouší vydírat okolí ze strachu před trestním stíháním. Na jednání si obvykle novináře nezvou, a tudíž nezbývá, nežli vzít zavděk oficiálním prohlášením ODS. Navrhovat bachaře Ibla na post ministra vnitra je neuvěřitelná drzost sama o sobě. Jeden vejlupek vedle druhého.

http://www.ods.cz/zpravy/prispevek.php?ID=3657

František 31.8.2006 17:35

Re: Paroubek navrhuje bachaře Ibla na post ministra vnitra

Jestliže není dostatek informací, tak vezmu zavděk předvolební agitkou ODS, to snad nemyslíte vážně. Že tomu bezvýhradně věříte Vy, to ještě chápu, ale nechtějte, aby takovým výplodům věřil i někdo jiný, než skalní členové ODS.

Auiam 31.8.2006 18:06

Re: Re: Paroubek navrhuje bachaře Ibla na post ministra vnitra

Je po volbách, nejde tedy o předvolební agitku. Jednání, která se de facto dotýkají všech, jsou uzavřena pro veřejnost. Pokud máte odposlech z jednacích místností, pošlete jej kolovat. Nejsem člen ODS a popravdě řečeno, můj hlas dostali jen proto, že tu nikdo jiný není.  

František 31.8.2006 18:17

Re: Re: Re: Paroubek navrhuje bachaře Ibla na post ministra vnitra

No, taky bych byl rád, aby už bylo po volbách, ale v poslední době je slyšet zejméma od vedemí ODS silná chuť a otevřené volání po předčesných volbách v r.2007. Takže dnešní doba se z tohoto pohledu už může jevit jako předvolební.

Jinak dle mého, když s někým jednám o budoucí vládě, tak by to opravdu nemělo být před televizními kamerami. Důvod: Každý se chce ukázat jako vítěz, a tak se dohodnout nelze. Úloha veřejnosti bohužel s ohledem na náš volební systém skončila vhozením hlasovacího lístku. Veřejná jednání jsou v našich reáliích spíše kontraproduktivní.

honcek 31.8.2006 16:58

A sem jeho politika vede

Pokud nechcete nebo nedokazete precist cele, doporucuji posledni odstavec, pomuze k pochopeni volicu KSCSSD http://www.reflex.cz/Clanek15608.html

franta 31.8.2006 16:44

Nesmazatelné zásluhy Paroubka a"pohádka"?

Paroubkův přínos je hlavně v tom že opět ukázal co je v politice možné, co se tam děje, jak se tam krade, co je to za svinstvo a špínu. Po odstoupení Grosse hrozilo že na to lid pozapomene. olitici mu nakukají že to byl ojedinělý výstřelek. Souhlasím s tím že tito lidé, a nejedná se jen o Paroubka, se nejvíce bojí stráty moci, tím i peněz a nakonec i svobody. A vše začalo tak nevinně. Když v kterémsi městě nechal Klaus vyhnat Grosse na mrás z kulturáku a dotčený prohlásil, že Klaus bude prvním prezidentem který půjde z hradu do basy. On že ho dostane do tepláků. A začalo odposlouchávání telefonů. Jenže to narazil. Novináři dostali volnou ruku ke zveřejnění čtyři roky stará fakta... pokračujte si sami. Paroubku dík.

Čech. 31.8.2006 16:43

Konsensus v naši společnosti.

Jak tak čtu v našich  novinách, poslouchám televizi a net, mám dojem, že v našem politickém životě jsou buď nedouci, nebo lidé vychytralí, kteří hledí jen na svůj prospěch, toto se týká mnohých politiků... Nedokáží se domluvit už  tři měsíce, konsensus v našem politickém životě není na obzoru..Mimořádné parlamentní volby budou stát asi 930 milionů Kč, daň za nekvalitu a hloupost některých politiků, za ty peníze by bylo možno alespoň částečně řešit některé problémy v naší společnosti, předně v oblasti péče o nemocné a opuštěné lidi, nebo ve školství..Přeji naši společnosti, aby ze svých řad vybrala chytré, čestné a poctivé lidi, kteří by byli schopni sloužit všem a učinit z nich politiky. Pak bude lépe.

jan 31.8.2006 16:34

potroubek

ať ten mocichtivý psychopat táhne do prdele.

František 31.8.2006 16:41

Re: potroubek

Je neuvěřitelné, jak člověka dokáží ovládat média a dostat ho až do stavu nepříčetnosti. Nedívejte se na Novu.

PetrH 31.8.2006 22:38

Re: Re: potroubek

To není nepříčetnost. Vyznělo to celkem klidně. Po zralé úvaze bych ho tam poslal taky, nejlépe za doprovodu soudruhů ministrů zdravotnoctví, kultury, zemědělství, práce a sociálních věcí, spravedlnosti (jo, Němec je z US, ale tváří se jako větší socan než mnozí "opravdoví"), obrany (dtto), vnitra... nezapomněl jsem na někoho z vládních šibalů?

občan já 31.8.2006 15:47

I v ČSSD to začíná vřít. V Praze to zatím není slyšet, ale venkov už "vaří" páru pod hrncem.

Myslím si, že autor ťal do živého. Už se tam dole, v základních organizacích ČSSD, začíná čím dál tím více silně mluvit o tom, kdo v nejkratší době vystřídá Paroubka. Je veřejným tajemstvím, že všechny jeho snahy nepustit do Strakovky ODS, pramení jen z jeho obavy o vlastní trestní odpovědnost. Jenže je v ČSSD v současné době taková osobnost, jakou je "zatím" Paroubek? Obávám se, že mu nikdo nesahá ani po kolena.

PS: S tou obavou o beztrestnost se sám dnes prozradil v Olomouci a dal novinářům návod, kde a jak hledat. Viz tento článek:

http://www.novinky.cz/domaci/paroubek--ods-pripravuje-mou-diskreditaci_94525_0pced.html

František 31.8.2006 15:54

Re: I v ČSSD to začíná vřít. V Praze to zatím není slyšet, ale venkov už "vaří" páru pod hrncem.

Jaké je to veřejné tajemství, když se to zmiňuje v každém článku o něm a tvrdíte to dokonce Vy? Nebo jste opravdu tak dobře informovaný, že dokážete odlišit informační hodnotu článku v Blesku nebo na tomto serveru od čisté pravdy (která ovšem samozřejmě neexistuje)?

občan já 31.8.2006 16:08

Re: Re: I v ČSSD to začíná vřít. V Praze to zatím není slyšet, ale venkov už "vaří" páru pod hrncem.

Františku, chápu, že jako socan (přinejlepším), či soudruh od komoušů to pro vás není příjemné čtení. Četl jste návrh smlouvy ČSSD a ODS, kde jsou podepsáni lídři a vyjednávači?

Pokud ne, tak bodově je třeba tady: http://www.ods.cz/zpravy/prispevek.php?ID=3657

Všimněte si hlavně bodu 9. O tom je řeč a v příštích dnech se o ničem jiném psát nebude.

Jeho požadavky na náměstky ministrů jako Jiří Vyvadil - spravedlnost, Jan Obst - školství, Petr Ibl - vnitro, Vladimír Dryml - zdravotnictví jsme nemohli přijmout. Jeho požadavky na ovládnutí státních firem jako je ČEZ, Čepro, Lesy ČR, Škodaexport, Česká pošta, Budvar jsme nemohli přijmout. Jeho požadavek účelově privatizovat Letiště Praha v rychlém výběrovém řízení jsme nemohli přijmout. Jeho požadavek rozhodovat o obsazení klíčových míst v Policii ČR s cílem zabránit vyšetřování skandálů ČSSD jsme nemohli přijmout. Jeho požadavek na likvidaci plk. Kubiceho bez ohledu na to, zda se něčím provinil, či ne, jsme nemohli přijmout.

František 31.8.2006 16:19

Re: Re: Re: I v ČSSD to začíná vřít. V Praze to zatím není slyšet, ale venkov už "vaří" páru pod hrncem.

Ano, ty požadavky nějaké podobné asi byly (ačkoli věrohodnost odkazovaní na stránky ODS jako informačního zdroje je opravdu pochybná). Zdá se mi to velmi přikrášlené a velmi čtivé, čímž je smysl takovéhoto prohlášení snad všem jasný.

Nesouhlasím se soc. dem. ohledně tady této jejich kontroly a přiživování se v podnicích se státní účastí, ale stalo se to bohužel normou, kterou ODS se svou nocí dlouhých nožů jistě neporuší.

František 31.8.2006 16:27

Re: Re: Re: I v ČSSD to začíná vřít. V Praze to zatím není slyšet, ale venkov už "vaří" páru pod hrncem.

A příliš se mi nelíbí nazývání lidí, kteří mají i jen mírně odlišný názor, jako socan, komanč ,bolševik, komouš, lůza, a mohl bych jmenovat ještě další 2 desítky takových urážek. Já Vás také nenazývám fašounem, hnědou košilí, náckem, atd., je to pod mou úroveň a věřím, že i pod Vaši.

Kulak 31.8.2006 16:40

Re: Re: Re: Re: I v ČSSD to začíná vřít. V Praze to zatím není slyšet, ale venkov už "vaří" páru pod hrncem.

Promiňte, Františku, ale projevujete-li se nestále jako socan, komouš a bolševik, je nutné Vás tak nazývat. Nebo chcete, abychom si tady lhali? Vy jste to měli přece jako heslo: Pravda zvítězí! Takže o co Vám jde?

František 31.8.2006 16:43

Re: Re: Re: Re: Re: I v ČSSD to začíná vřít. V Praze to zatím není slyšet, ale venkov už "vaří" páru pod hrncem.

Ale o nic, jen jsem myslel, že je tu diskuze, ne závod o to, kdo přijde s lepší urážkou.