28.3.2024 | Svátek má Soňa


Diskuse k článku

POLITIKA: Za krizi ČSSD nemůže, ale chyby dělá

Mohli jsme být rozuzlení problémů blíž. Kdyby si premiér Andrej Babiš neschovával svůj názor, že za vládní krizi může interní spor křídel v sociální demokracii, až pro sobotní Právo a kdyby už ve svém vystoupení před čtrnácti dny na předsednictvu oranžových prohlásil, že už dál není ochoten hrát s ČSSD divadlo.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F. Navrátil 2.8.2019 20:30

Každý den dobrý!

Sociální demokracie dělá všechno, aby spolehlivě odradila voliče a po prohraných volbách odešla do politické nicoty. Její jednání budí dojem, že se její špičky chtějí za každou cenu, třeba i likvidace strany, udržet u koryt.

J. Minarčík 2.8.2019 17:35

Rapidní změna

Komunisty jsem nemusel a nemusím z principu,ovšem ČSSD mi dnes připomíná jejich aktivity ze 70tých let,blíží se k 50letům,přehnaný aktivismus v lidem nepotřebným věcem,v rámci aktivismu vyhrožování kriminálem za jiný názor,bonzáctví,karierismus s korytářstvím neskutečných rozměrů,až ultralevé nápady,nezřízené utrácení-bez jakékoliv kontroly na sosial.dávkách,hlavně pro nemakačenky a nepřispůsobivé,naopak staří a nejmladší je zajimají je pro zviditelnění,inkluze a vymývaní mozků dětem-neskutečný hnus,kádrování-zákeřná taktika ap. ,jak se mohla tato kdýsi prodělnická strana takto znemožnit-do pekla s nimi,vyjímky ať rychle utečou!

V. Čermák 2.8.2019 11:34

Babiš Maká, Jelínek Tlachá.

ČSSD ve vlastním referendu rozhodla, že vstoupí do Babišovy vlády. S ohledem na svoji prťavost dostala darem 5 ministerstev. Za to měla v tichosti makat pro lidi a podporovat vládu. Jí ale ta "Tichost" naprosto nevyhovuje. Opozice si hlasitě Žvaní a oni by měli Mlčet. Tak to tedy Ne! Nestačí jí tiše dělat užitečnou práci. Jako každá malá stranička přece musí Hlasitě Tlachat. Tak se chopila toho, co umí nejlíp, napřed Intrik a nyní dokonce Vyděračství. Zeman dělá od začátku všechno pro to, aby z dobré Babišovy vlády ČSSD uraženě Odešla, její Petříčci a Maláčové byli nahrazeni lepšími ministry a vláda mohla být mnohem Efektivnější. O žádnou krizi se nejedná. Je to Zemanův pokus o rekonstrukci vlády směrem k lepšímu. Toš tak...

K. Janyška 2.8.2019 13:59

Re: Babiš Maká, Jelínek Tlachá.

Zločinci a zločimoidi od Babiše makají. Na svám vlastním osobním zisku... Dzp.

A. Nový 2.8.2019 14:27

:-))

ŠachYsto Čermáku, jak je správně gramaticky blbtož a nebo blbtoš Čermák?

J. Jurax 2.8.2019 14:55

Ehm ... na příspěvku je zejména pozoruhodné nakládání s českým pravopisem, jmenovitě s velkými písmeny.

Obsah je Čermák standard ... je to jak s Kofolou - když ji miluješ, není co řešit.

M. Vondráček 2.8.2019 15:43

Re: Babiš Maká, Jelínek Tlachá.

Vy zajisté máte v ložnici oltáříček s Andrejem a nebo jste stejný lump jako on :-)

V. Čermák 2.8.2019 16:41

Re: Babiš Maká, Jelínek Tlachá.

Milí přátelé Janyško, Nový, Juraxi a Vonráčku, díky za fundované diskuzní repliky podle vzoru : " K věci Nic, v šišce Hic". Toš tak Myslitelé....

V. Novák 2.8.2019 11:22

Samozřejmě, že za to může ČSSD.

Nejdřív podpoří ministra, který na základě auditu (a zcela v souladu se svými pravomocemi) odvolal dva ředitele státních příspěvkových organizací a chystal se do rozkrývání tunelů tamtéž - načež když kulturně-mediální fronta začala řvát (což umí ze všeho nejlíp), podělali se a přinutili ministra podat demisi.

Čímž si zadělali na další propad, protože kdo by spoléhal na podělance, kteří se nedokážou postavit ani za svoje nejvýše postavené politiky a otočí, sotva na ně pár herců a herek houkne?

V. Čermák 2.8.2019 11:37

Re: Samozřejmě, že za to může ČSSD.

Typičtí Socanští voliči Povyšující se Kulturní frontu nesnáší, stejně jako Zeman, takže jim zase ubydou hlasy. Nakonec zůstane je světoobčan Schořík a malý kolektiv....

P. Harabaska 2.8.2019 9:48

Lidová moudrost říká: Jakej pán, takovej krám.

A tohle přesně platí o té slavně zadlužené ČSSD. Kdyby měl ten jejich předseda, dámy prominou, koule, tak už by dávno udělal to, čím vyhrožuje. Protože ale visí na tom ministerském platu plus všimném za vícepremiérování, hraje před veřejností jen tu směšnou figurku bejbla. Hlavně, že zase přibylo nějaké to kilíčko pod sakem, na němž knoflíky už nejde ani dál přešívat.

P. Lenc 2.8.2019 10:55

Re: Lidová moudrost říká: Jakej pán, takovej krám.

Ano popsal jste to přesně. A nynější vydírání přes st. rozpočet pouze ukazuje ubohost této kdysi demokratické strany.

P. Chládek 2.8.2019 9:19

Po ČSSD je třeba pořádně spláchnout a počkat až vyvane ten hrozný smrad, co tuto partaj provází od Zemanova předsedovaní...

K. Janyška 2.8.2019 8:23

Ano, to Babiš dělá stále.

Nic jiného ani neumí. Jak se mohli jeho voliči tak zbláznit, to nechápu. Vlatně ano, jsou také zločinoidní. A není jich moc. Jen 18 % dospělého národa. Zbytek zařídil další extrémista v cizích službách podle mne, Zeman... Dzp.

V. Čermák 2.8.2019 16:45

Re: Ano, to Babiš dělá stále.

Klídek Samotáři, proveďte rotaci okolo svého mocného pána Babiše a hned vám bude líp. Mimochodem, přeleštěte mu při té příležitosti boty...

M. Mikulec 2.8.2019 8:05

Samozrejme

o Fajtovi, kterým to začalo, ani slovo. Jako v medicíně, která se patlá v symptomech, ale příčiny ignoruje.

D. Polanský 2.8.2019 7:15

To víte, že může

vždyť měli ministra co se postavil proti tunelování peněz uměleckou frontou a hle ČSSD se protestů umělců lekla a pana Staňka obětovala. Že se proti tomu prezident Zeman postavil je jenom správné, zavazuje jej k tomu ústava.