23.4.2024 | Svátek má Vojtěch


Diskuse k článku

POLITIKA: Za každý populismus se platí

Všechno na světě má svou cenu, zní pravidlo, které je v dnešní tržní společnosti každému zřejmé. Přesto se mu vymykají populističtí politici.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Pavelka 14.12.2017 9:39

No

Západní EU nikdy neřekla ani slovo o nějakém ukončení přílivu imigrace , nebýt nesolidární V4 , příliv by pokračoval neztenčenou měrou , Populismus je vlastní i novinářům jako je Holub.

M. Valenta 14.12.2017 9:25

Re: Tak přesně takto vypadá zpravodajství na RŽ

Možná měl autor napsat:"Teď už druhým rokem, kdy jejich proudy do Evropu značně ochably...., ale ani to asi nechcete slyšet.

Migrace měla vliv na německé volby, o tom žádná, ale znatelně menší než se čekalo.

Ovšem článek je o něčem jiném. O předvolebních kecech a o povolební realitě a s tou se bude Babiš muset nyní popasovat a to s jinými váhami než jenom s nebohým Kalouskem.

P. Dvořák 14.12.2017 9:19

Re: Tak přesně takto vypadá zpravodajství na RŽ

Z hygienických důvodů už přes rok a půl nesleduji ČT 1, ČT 24, Radiožurnál a ČRo Plus.

Z hygienických důvodů proto, že po odvysílání jsem měl vždycky dojem, že mám v pokoji nebo v autě minimálně nablito. Většinou ještě hůř.

M. Prokop 14.12.2017 9:18

Za všechno se platí,

nejen za to, čemu EUnijně vyplašený Holub říká "populismus".

Za neúnosný počet přijatých i nepřijatých, ale ani neodešlých migrantů bude cena sakra drahá, jak už občani některých neprozíravých států zjišťují.

M. Malovec 14.12.2017 9:14

Do Bruselu se kope málo,

kdyby se kopalo adekvátně, nevycházely by z jeho útrob kraviny, pane Holube.

I. Schlägel 14.12.2017 8:32

Re: Tak přesně takto vypadá zpravodajství na RŽ

Souhlasím.

S. Petr 14.12.2017 8:04

Tak přesně takto vypadá zpravodajství na RŽ

Několik málo dní před volbami v Německu tato stanice informovala o tom, že Němci vůbec, opakuji vůbec migraci na rozdíl od xenofobních Čechů neřeší. Tedy že dopad vítací politiky bude mít na volby minimální vliv. Naprostá lež která by neuspěla ani u člověka s IQ na hranici debility.

Na této stanici stále dokola používají slovo uprchlík, a to i ve spojitosti s migrační krizí v Itálii. Naprosto ignorují fakt, že většina lidí co jde z Libye jsou ekonomičtí migranti. Oni ten fakt neignorují oni prostě zkreslují a lžou.

A zde čtu že "Teď už druhým rokem jejich proudy Evropu neohrožují". Určitě ano pokud se upraví čísla, něco se zatají, pár faktů se zkreslí a máme jasno: Evropa to zvládla !!! Opět lež. A když vše selže přijde na řadu další lež, migrace nemá jednoduché řešení..... opět lež protože Austrálie to zvládla. Austrálie slaví 1000 dní bez utopeného migranta. Počet přijíždějících migrantů před zavedením programu pro migraci: 50000 Počet migrantů přijíždějících po zavedení: 765(většina vrácena). Takže ono to jde, jen se musí chtít.

R. Tichý 14.12.2017 7:54

My se chceme podilet na reseni

Chceme pomoci hranicnim statum s ochranou hranice. Jejich naproste selhani Vas nechava chladne, pane Holube?

S Hitlerem se vsichni dohodli. Soveti byli taky fajn, nez v letech 56 a 68 prijeli s tanky.

Zlu se neustupuje. Zapadoevropane byli vyhnani z africkych kolonii, odkud je vyhnali barbari. My jsme prilis civilizovani, nas odpor uz je jen ustni.

R. Tichý 14.12.2017 7:49

1*

J. Karlík 14.12.2017 7:32

Vlády

Řecka, Itálie, Švédska, Německá a Rakouska se chovají jako pacient s rakovinou, který věří, že když se když se buňky rozšíří po celém těle, bude klid.

M. Jandáková 14.12.2017 1:37

Hry na splátky.

Za každý populismus se platí. I za ten porevoluční, i za ten modrý, i za ten zelený, i za ten před-unijní, i za ten anti-fóbní, i za ten kolonizační, i za ten diskriminační, (i za ten anti-), platí se za hubu na špacíře, za mletí panty, platí se za vady, omyly, nehody, urážky, za nadměrné dešťové srážky... Platí se za pohřeb. Platbami tvrdíme vlastní svět. )

P. Dvořák 14.12.2017 1:19

Naopak. Marš na Mars!

I s těmi proudy, které už druhým rokem Evropu neohrožují.

Asi ano, "Za každý populismus se platí." Ale zcela určitě se platí za blbost. Genosse Petr Holub by platil jak mourovatej.

O. Zuckerová 14.12.2017 0:30

Teď už druhým rokem

jejich proudy Evropu neohrožují, proto... Proto vítejte z Marsu!