25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Kajan2 3.12.2005 8:28

o jednu lež více nebo ne!

Myslím si, že každý rozumně uvažující člověk v našem státě už dávno poznal, že politika ČSSD se opírá jen o lhaní. V principu vždy, když slyším "moudrá" slova politiků vládnoucí strany mám nejen pocit, ale jsem přímo přesvědčen o tom, že nám lžou!!!! Opravdu je škoda, že ODS nás více neinfotmuje o důkazech těchto lží, ale co my víme. Možná, že média, která jsou silně závislá na vládnoucí straně nás o tomto ani informovat nechtějí! Jen ta slavná statistika o preferencích politických stran! Klidně se vsadím z každým kdo bude chtít, že za měsíc už v této slavné falešné statistice bude v čele ČSSD!
Lojza z paseky 3.12.2005 8:12

Re: To je ukázka mizerné práce opozičních poslanců

Vidím to řadu let také tak.  Ale protože v tomto státě někteří milují Paroubka a nenávidí Topolánka, druzí činí opáčně - není v dohledu změna situace.
A teď někoho volte, když jsou to všichni šašci počmáraný.
 
Žulový Aston 3.12.2005 7:14

Re: To je ukázka mizerné práce opozičních poslanců

Omlouvám se poslední větný zmetek, nějak mi tam zůstal po opravě
Žulový Aston 3.12.2005 7:11

To je ukázka mizerné práce opozičních poslanců

Snažím se již několikerý přípis vyjádřit myšlenku, že nemá smysl zde neustále psát co dělá ČSSD špatně, ale je nutné zde zdůrazňovat, co ODS nedělá. Místo přiblblých prohlášení v parlamentě, kolik má Rath mejkapů, o historce s  maminkou pana poslance ODS nemluvě (kdy opravdu deklaroval l lékaře tamnější jako jedince nedotčené medicinským vzděláním - ale moc tomu nevěřím, spíše pan poslanec má IQ koně Przewalského) toto sdělení o lživých informacích z hlasování VZP je jasné, konkrentní, vyžaduje medializaci - nestalo se. A dnes již působí velmi nevěrohodným dojmem. Bohužel. Kolovrátkové bláboly o zatím nedokázané korupci, o ekonomickém úpadku, stereotypní výkřiky Langera:  žádám odvolání nebo demisi toho či onoho, protože mu manželka říkala, že se uprdl v podhradí, jsou směšné. Pak je současný trend  volebních preferencí takový jaký je. Je nutné si uvědomit, že většina hejtmanů dělá svou práci dobře, vedení ODS velmi špatně (viz trapný Julínek včera Krausem, kde mu odsouhlasil, že krajské nemocnice lze opravdu rozkrást - již se těším, co z toho Paroubek vyrobí), Klaus začíná být velmi senilní (dětské hřiště, incident s Renčínem). Dle mého náhledu je nutno nechat politickou práci hejtmany a jejich týmy. a kritiku na psu vést do vlastních řad
 
 
 
ODS v současné době má oproti ČSSD neschopné politiky, Klaus začíná být zcela sen   
SID 3.12.2005 6:52

Extremismus

Naprosto logicky zde musí vznikat extremismus, protože mírnismus a zbabělismus by zvítězil.
Arrow 3.12.2005 3:17

Právo na informace

No, když už se Pečenky budete ptát, stálo by možná za to dotaz rozšířit: kdo platí jeho současné podřízené - krajské ředitele Prahy a K.Varů - Čekala a Christopha. Mají řídit krajské pobočky, sedí na Ústředí a řežou větev pod Musílikovou. A ona je snad za to platí?
VZP má portál www.vzp.cz a nikde se nedočtete o organizační struktuře (funkce a jejich vykonavatelé). Na rozdíl od zaměstnaneckých pojišťoven jsou velmi utajení.
ehad 3.12.2005 3:13

Investigativni

zurnalisty jen chvalim. Ale neni trochu brzy na rozhodne soudy? Dejme tomu, ze "lhal" Patera?
Dan Ohnesorg 3.12.2005 1:25

Re: Re: Re: Omlouvám se za dvojí komentář.

Nu coz, v pondeli pozadam a uvidim s jakym zduvodnenim to Pecenka odmitne vydat.
wer 3.12.2005 1:15

Re: Re: Omlouvám se za dvojí komentář.

Zákon o svobodném přístupu k informacím
 
 
§ 2 Povinnost poskytovat informace
 
(1) Povinnými subjekty, které mají podle tohoto zákona povinnost poskytovat informace vztahující se k jejich působnosti, jsou státní orgány a orgány územní samosprávy a veřejné instituce hospodařící s veřejnými prostředky.
 
VZP do toho podle mne spadá.
Dan Ohnesorg 3.12.2005 0:52

Re: Omlouvám se za dvojí komentář.

No cenzura hlavne schramstla druhou pulku clanku, tedy dopis samotny. Zkusim sehnat nekoho, kdo najde redakcniho sotka a vymami mu z pracek zbytek textu. Jednani spravni rady zrejme neni verejne a ziskat zapis chvili potrva, pokud se jej ziskat podari. VZP podle me nepodleha zakonu o poskytovani informaci.
wer 3.12.2005 0:43

Omlouvám se za dvojí komentář.

Myslel jsem, že mi to schramstla cenzura, ale nakonec se to z hlubin psa vynořilo.
wer 3.12.2005 0:42

No ano, zajímavé to je.

Přesně vzato, o odvolání ředitelky VZP hlasuje sněmovna. Rada hlasuje pouze o návrhu na odvolání. V tomto smyslu média i Paroubek s Ráthem lhali zcela jistě bez ohledu na dění v radě. Tak jako tak jsou informace o hlasování v radě žádoucí, neměl by být z jednání nějaký zápis? Jinak nechápu, kde je spojitost s Watergate.
wer 3.12.2005 0:35

No ano, zajímavé to je.

Ale přesně vzato, o odválání ředitelky hlasuje PSP. Rada může hlasovat pouze o návrhu na odvolání. V tomto smyslu tedy média i Rath s Paroubkem lhali zcela jistě bez ohledu na to, co se v radě dělo. Tak jako tak jsou upřesňující informace o jednání rady žádoucí, neměl by z toho zasedání být zápis?