24.4.2024 | Svátek má Jiří


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Zima 22.7.2006 16:37

Nemáte zač, ale ani s těmi

domýšlenými souvislostmi bych si na Vašem místě nebyl tak jist. Jisté je pouze, že i když možná někdy něco domyslíte, nedáte to na sobě znát. (takový normální český pokoutník, co?)

Patron Divný 22.7.2006 16:54

Re: Nemáte zač, ale ani s těmi

A to jako mám vysvětlovat vám, co jsem domyslel? To raději sousedovu psovi logaritmy, tam je větší naděje na úspěch.

M. Zima 22.7.2006 21:27

Tak Vy jste nám sem napsal,

že jste něco domyslel, ale že to neprozradíte. Asi na to sám nepřijdete, ale měl byste nechat toho domýšlení a přemýšlet spíš na sebou.

Patron Divný 23.7.2006 15:27

Re: Tak Vy jste nám sem napsal,

Nemám pedagogický talent, takže se necítím povolán vysvětlovat to těm, kteří jsou tak blbí, že to sami nepochopili.

Malý Aston 22.7.2006 9:58

K článku!

Některé koalice,které se uzavírají mají své hranice.Dokonce se dovedu představit i koalici ČSSD+ODS spojený programem reforem,po kterých ale levice netouží. Tato koalice by byla možná,pokud by se ČSSD jasně profilovala od KSČM. Ale to u nás neplatí. Neplatilo to před volbami,neplatilo to v projevu pana Paroubka a neplatí to ani dnes,kdy levice má 100 svých poslanců. Uzavření dvoukoalice ODS + ČSSD by skutečně a reálně vypadalo ODS+(ČSSD+KSČM).Takže německý model nelze u nás realizovat. Některá spojení politických stran je v některých normálních demokraciích považováno za hanebné. Je zcela normální,že občané voliči netouží po žádných reformách.Stav státní pokladny je nezajímá,požadují stále více a více aby jim stát přiděloval nové a nové úplatky. Na těchto principech je postavena levicová politiky,která v konci realizace vede ke státnímu uspořádání,které tady bylo realizováno od roku 1948 do roku 1989. Sociální demokracie v Německu,protože již není kde brát,stát je zadlužen,výrobky a cena práce je tak vysoká,že vázne výroba a tvorba finančních zdrojů musela přistoupit k reformám a nevyhrála.Každá strana politická,která zavádí reformy v prospěch občanů vždy prohraje,tak jako na Slovensku.Nakonec i Zeman a ČSSD postavilo svou politickou stranu na kritice reforem,které bylo potřeba v České republice po roce 1989 uskutečnit.Občan netouží po reformách a z těchto důvodů máme v poslanecké sněmovně dvoukoalici ČSSD+KSČM. Problém je zřejmě ve vzdělanosti občanů,jejich chápání ekonomických a společenských zákonitostí,chápání slova "Svoboda,demokracie" a odmítnutí demagogů a politických trosek,které v zájmu udržení se u moci,vedou celou zemi do dluhů a izolace hospodářské i zahraniční. V Evropě můžeme něco znamenat jen tehdy,kdy každý občan bude bohatý a bohatá bude celá společnost. Chudáci vždy zůstanou jen chudáky.

Ladislav N. 22.7.2006 3:02

"...jednou z nejpravděpodobnějších variant povolebního uspořádání je tzv. velká koalice, tedy spojenectví ODS a ČSSD..." ???

Nesplet' jste se, pane Mlejnku?  8-o

Nezávislý 22.7.2006 1:28

reformy

O jakých reformách je řeč? Nebylo jich dost? Co bylo důsledkem. Nezaměstnanost,rozbití frabrik, privatizace a vdůsledku toho rozkradení x miliard, vytunelování bank, to vše jsou fakta o kterých pravice nechce slyšet. Bšěžte do prdele zbohatlíci a konečně začněte poctivě praovat a odvádět poctivě daně. Dříve za totality jste kradli šroubky a teď rozkrádáte miliony.O to vám jde s tou modrou stranou!

Ladislav N. 22.7.2006 3:08

Re: reformy komunisté nechtějí, jenom by kradli...

Jasně, komunisto, je potřeba to otočit zpátky, všechny soukromníky okrást a znárodnit ... a začít znovu budovat "beztřídní komunistickou společnost, kde každý pracuje podle svých možností a dostává odměnu podle svých potřeb".... Rv;-D

míša mýval 22.7.2006 8:31

Re: Re: reformy komunisté nechtějí, jenom by kradli...

A chudá pakáž bude jezdit trabantama a uctivě sjede do pangejtu, když bude Husák pospíchat aby si mohl zapíchat

Hrouzekp 22.7.2006 10:53

Re: Re: reformy komunisté nechtějí, jenom by kradli...

Ten pán to popsal zcela přesně.Proč máte tak krátkou pamět.Kdo privatizoval?Copak jsme se všichni zbláznili.

Shob 22.7.2006 11:39

Re: Re: Re: reformy komunisté nechtějí, jenom by kradli...

Ten pan je kreten a komunista. Diky tem reformam a privatizaci, se to dalo v CR po devastujicich 40ti letech komunismu zase trochu doporadku.

Patron Divný 22.7.2006 12:01

Re: Re: Re: reformy komunisté nechtějí, jenom by kradli...

Ne, všichni jsme se nezbláznili, jen necelá polovina.