20.4.2024 | Svátek má Marcela


Diskuse k článku

POLITIKA: Výstřelek komické servility

Bezprostředně po přijetí dalajlamy ministrem kultury navštívila ministerstvo zahraničí čínská velvyslankyně. Úřad okamžitě koncipuje prohlášení oddanosti Číně a „nejvyšší státní činitelé“ promptně supliku zveřejňují. Takhle nespěchal ani Emil Hácha do Berlína v předvečer okupace.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Z. Švrček 27.10.2016 7:31

Re: To je ten Kalvoda,

Ano, správně. Stejně jak třeba Babiš, který kdysi lobboval, podplácel, platil vlivové agentury a nyní proti tomu, jak sám tvrdí, statečně bojuje. Takovýhhle týpků máme přehršel.

M. Šejna 27.10.2016 7:26

Kalvodův výstřelek komického nepochopení

Kalvoda zapomněl zmínit, že Číňanům bylo zcela ukradené, že dalajláma přiletěl do Česka. Bylo jim ukradené i to, s kým tu dalajláma bude probírat pravdo-láskismus. Měli jediný požadavek, tj. aby se s dalajlámou nesešel žádný člen vlády na půdě ministerstva coby oficiální zástupce české exekutivy.Tenhle čínský požadavek porušil jen a pouze Herman. Kdyby Herman přijal dalajlámu u sebe doma, problém by nenastal.

E. Vašátko 27.10.2016 7:14

Děkuji autorovi.

Alespoň jeden rozumný hlas, i kdy hlas volajícího na poušti. Pokud mohu soudit ze zdejší diskuse, doba už pokročila a placených i neplacených hlasatelů ruské a teď i čínské svobody je v těchto diskusích pořád více. Bohužel, je to všechno hra o peníze, strana, která je natolik zadlužená, že nebude mít ani na financování příštích voleb se holt pro čínskou podporu musí ohnout, o "prezidentovi" ani nemluvím. Jenže pak je otázka, koho vlastně takto zvolená vláda za cizí peníze representuje.

F. Lesniak 27.10.2016 7:00

To je ten Kalvoda,

který neoprávněně užíval titul? Tak to je opravdu ten pravý, který by měl kázat spravedlnost a morálku.

M. Čihák 27.10.2016 6:47

opravdu autor

věří, že lámové v Tibetu jsou ve své historii těmi pravými representanty lidských práv?

P. Švejnoch 27.10.2016 6:46

Gratuluji JUDr. Kalvodovi

že zaznamenal, že náš ústavní systém je v troskách, a na demokracii si jen hrajeme.

Jen je mi divné, že k tomuto poznání dospěl až teď, na základě jakéhosi usmoleného dopisu, když stav popsaný jeho slovy již trvá, dle mého názoru, více než deset let.

A. Bocek 27.10.2016 6:38

Má to hlavu a patu ,

souhlasím a nebudu kupovat čínské výrobky.

Z. Žabička 27.10.2016 6:15

všechno špatně

Už ničemu nerozumím. Pánové Sobotka a Zaorálek by nám měli vysvětlit co znamená strategické partnerství, ke kterému se oni hlásí. Budeme bojovat po boku Číny? Že by připlul křižník do střední Evropy? Nebo radar v Brdech? Vždycky jsem si myslel, že to jsou kecy.

P. Maleček 27.10.2016 5:59

Tož pane Kalvodo, co vám brání sám začít?

Panem Kalvodou předložené závěry o porušování ústavy a ohrožováním samostatnosti státu současnými politickými echt knechty mají hlavu a patu. Co však dál? Co takhle pane Klavodo sám s tou občanskou neposlušností začít? Třeba spíchnout si doma plakát s úderným textem o rozvracení demokracie a ničení státní samostatnosti našimi politickými "elitami" a osobně s ním vyrazit do ulic?

Ne, nevysmívám se vám. Sám bych k tomu nenašel odvahu. Ale ani ne tak z toho, že bych dostal od zemanořiťolezců po papuli, ale že by se na mě hned nalepil nějaký ten Halík, či dokonce náhle v sobě demokrata objevivší Kalousek. O Doležalově spolku na prý obranu demokracie nebo o někom od Kocábovy Kroměřížské výzvy nemluvě.

No a v tom je ten problém aktuální občanské neposlušnosti. Jak od ní oddělit na ní se lepící po moci toužící plevy, zdiskreditované multikulti třeštěním či lidskoprávní a prouprchlickou pomateností, čili vyznavače lživé politické korektnosti, skrytě toužících po jimi řízené totalitě? A taky od těch co za vrchol demokracie považují údobí Topolánko-Nečasovy kleptosexokracie - viz Doležal.

Umíte pane Kalvodo na tohle odpovědět a najít řešení? Pak jste nejen kandidát na prezidenta, ale i na Nobelovku.

T. Kohout 27.10.2016 5:53

kdopak to poučuje

To poučuje ten pravý! Co má za lubem?

D. Nowodny 27.10.2016 5:34

Re: Drahý pane Kal-vodo.

Mraze, jdi už do rudejch kytek a dej nám pokoj! ... a pozdravuj LENINA, JE MU TAM SMUTNO !

J. Huml 27.10.2016 5:24

Mrazek se davi vlastnimi zvratky. Ubohy bezmozek.

O. Strýček 27.10.2016 4:52

Re: Drahý pane Kal-vodo.

MRÁZ-ek přichází z Kremlu?

J. Mrázek 27.10.2016 3:09

Drahý pane Kal-vodo.

Už Vaše příjmení je velmi výstižné pro pražskou kavárenskou sebranku. Nicméně fakta a nedodělky kampaně, kterou v současné době provádíte,ta rozumné lidi nepřesvědčí a snaha kavárenských povalečů ta k MAJDANu tady nepovede, spíše se dočkáte po zásluze a za rozvracení státu trestního stíhání, což vám všem sice nepřeji, protože opozice být musí, ale každý svého štěstí strůjcem a nic jiného si za současné "Bradyhosvinstvo" spolu s černo..delníky nezasloužíte. Přeji dobrý den !

K. Pavlik 27.10.2016 1:45

Mam lepsi napad

A co takhle chodit k volbam? Ze je to k nicemu? Pak je to cesky problem a ten je treba resit - treba tim ze se dostavit k volbam nebo zrusit demokracii. Slysel jsem ze zastupce rodu Habsburskeho by to asi vzal.