28.3.2024 | Svátek má Soňa


Diskuse k článku

POLITIKA: Vyhnání z Ráje

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
miglanc hedvabny 7.9.2006 21:46

Ostravaku:

Jsi fakt dylina.

PROROK ELIÁŠ 7.9.2006 21:01

JAK TO VIDÍM JÁ

 Čas od času je třeba POZDVIŽENÍ v každém spolku a partaji.....Dnes jsou to lidovci, zítra někdo jiný a pro mnohé je už opravdu NEČASE......

Fafa 7.9.2006 15:57

Ostravaku:

Jsme v EU a NATO tak mě nestraš totalitou. Až udělá Dolejš škodu za 328melounů jak upír Bojar, věř tomu, že na něm nenechám suchou niť. Jo a přečti si co vyváděli Francouzi v Alžíru.

Vsimnete si ale, ze v dobe alzirske valky byli Francouzi v NATO a uz zvesela budovali dnesni EU. Takze clenstvi v obou organizacich se nevylucuje s obcanskou valkou a dosti zvlastnim pristupem vlady k vlastnim obcanum. 

gerontusinza 7.9.2006 13:06

Už jenom 27 dní. Utíká to utíká.

R^

Honza V. 7.9.2006 13:53

Re: Už jenom 27 dní. Utíká to utíká.

Utíká, utíká, ale zatím jenom Potroubkovi sen o tom jak tu vládne. Protože po 27 dnech se nestane nic, jen bude dál vládnout vláda v demisi... To bude ten oranžovej pěkně fialovej až na něj udělá Klaus dlouhý nos...:-D

Jara London 7.9.2006 11:01

Zastavím se pouze u dvou omylů autora

možná nechtěných, možná úmyslných, z nichž je možné si udělat představu o jeho erudovanosti a kvalitě informací, na jejichž bázi píše svá moudra.

Prvním omylem je, že dohoda mezi KDU-ČSL a KSČSSD byla zveřejněna na nátlak Jiřího Paroubka  hned, jak bylo dosaženo její základní podoby. Toto tvrzení je zcela nepravdivé. Zveřejnění dohody byl dopředu připravený a promyšlený tah, dojednaný mezi Kalouskem a Tvrdíkem už cca 14 dnů předem. Kalousek ani neměl kam couvnout, protožeˇKSČSSD má v rukou dokumenty z jeho působení na resortu obrany, na jejichž základě může jít za katr až na 12 let.

Druhým omylem je, že zásadní odsudek získal Kalousek pod tlakem členské základny. Proti Kalouskovi vystoupili koordinovaně vybraní "věrní" krajští činitelé na základě pokynu celostátního vedení, který dostali cca den před uzavřením dohody. Plačící stařenky a rozhořčení členové, volající na stranické sekretariáty byli jen takovou třešničkou na dortu.

Takže tak. Jsem zvědav, kdy se Kalousek vrátí na své místo. Pokud vyjde Tvrdíkova taktika, jíž se řídí Paroubek, mělo by to být na přelomu roku. Uvidíme. Tvrdík je sice dobrý taktik, ale jako stratég stojí za houby. To dokázal jak na MO, tak va ČSA. Věřím, že tenhle fakt zlomí KSČSSD vaz.

PK66 7.9.2006 13:49

Re: Zastavím se pouze u dvou omylů autora

...plácáš nesmysly

stačí, kdybys pozorněji četl a dozvěděl by ses, že to, co považuješ za první omyl autora bylo ve článku od Pitharta ...

a pak bych ti doporučil, abys tolik nekoukal na Novu na americké špionážní filmy ...

Inžinier Buľa 7.9.2006 9:15

Píťa opět nepřekvapil

Z "dvojdomku" se vyvinul v bezpáteřného kariéristického a nanejvýš oportunistického zmetka.

Faust 7.9.2006 9:12

Deser důvodů, proč jsem pro Topolánkvou vládu

1)      Předsedou vlády je Topolánek,  který se neumí dohodnout ani se svou ženou, zatímco před tím tam seděl Paroubek, který se uměl dohodnout s každým (a to i s komunisty a s Marťany)…

2)      Ministrem vnitra je Langer, který všechno co ví, za tepla hnedka vyžvaní novinářům, zatímco předtím tam seděl Bublan, který dodnes ani necekl, o co šlo v akci Mlýn…

3)      Ministrem financí je Tlustý, který byl kdysi u komunistů, zatímco dosud tam seděl Sobotka, který u nich už brzy skončí…

4)      Ministrem zdravotnictví je Julínek, který jako anesteziolog umí uspávat, zatímco dosud tam seděl Rath, kvůli kterému se v noci budila ze sna půlka národa hrůzou, jak to bude s tou lékařskou péčí….

Daší pokračování tady: http://blog.lide.cz/johanesdoktorfaust/2006/09/05/150 

Marat 7.9.2006 12:35

Re: Deser důvodů, proč jsem pro Topolánkvou vládu

Fauste,s Paroubkem se dohodne jen ten,kdo se bez výhrad ve všem podřídí Paroubkovi.

Takže s Paroubkem by se nedohodl ani sám Bůh všemohoucí i když je všemohoucí.

Simunek 7.9.2006 8:15

Pithart?

Vážený pane Bárto, Váš článek je sice hezký, ale mrzí mě, že svoji fantazii představujete jako fakta. Obviňujete Pitharta, že konspiroval proti své straně, aniž byste předložil jediný důkaz. Pithartův článek, kterým se oháníte, si prosím přečtěte pozorně.

Inžinier Buľa 7.9.2006 9:18

Re: Pithart?

Píťa svoji patologickou touhu po vysokých funkcích demonstroval už mockrát. Stejně jako svoji  neschopnost a silně podprůměrnou charakterovou úroveň.

WorryJohn 7.9.2006 7:24

Tlak na současné poslance KDU

Chlapci křesťané nedělají dobře, když teď hovoří o tom, že současní poslanci za KDU už nemají být v příštích volbách na volitelných místech. Ti poslanci se začnou bránit předčasným volbám a to jen posílí Paroubka. On si svůj druhý nebo nanejvýš třetí pokus dá vzít jedině pokud se dohodne s ODS (až se po listopadovém kongresu vymění její vedení), jinak ani náhodou.

Levicová stovka je stále celkem pevná a stačí jí pro vítězství pouhá neúčast (tolerance) jediného poslance z druhé strany při hlasování o důvěře Paroubkově vládě, popř. při hlasování o předsedovi Sněmovny. Zatím asi Paroubek počítal hlavně s nějakým (nějakou) Zeleným, teď bude mít další potenciální podporovatele. Že to opět poškodí KDU-ČSL u voličů je rovněž zřejmé.

ostravak 7.9.2006 0:36

Re: Antikomunismus není pravicová póza

Další osel co mě straší neškodným Dolejšem a jeho party. Boj se radši televizní rady, protože zas budeme platit jak mourovatí.

Jarda 7.9.2006 1:42

Re: Re: Antikomunismus není pravicová póza

Dalsi osel (Ostravak), stejne tak se mluvilo po valce o Gottwaldovi. Hodny cibuk kourici strejda a podepsal skoro 300 rozsudku smrti-justicnich vrazd. je moudrejsi tomu neskodnemu Dolejsi nedat sanci.

ostravak 7.9.2006 1:59

Re: Re: Re: Antikomunismus není pravicová póza

Jsme v EU a NATO tak mě nestraš totalitou. Až udělá Dolejš škodu za 328melounů jak upír Bojar, věř tomu, že na něm nenechám suchou niť. Jo a přečti si co vyváděli Francouzi v Alžíru. Nikdo jim do komunistů nenadává. Uvědom si, že každé pol. zřízení má svou 13. komnatu.

Richard 7.9.2006 8:37

Re: Re: Re: Re: Antikomunismus není pravicová póza

Jak asi EU a NATO muze zabranit pripadne totalitni vlade? Prijedou snad tanky? Kdepak, je to jen na nas a nebezpeci totality je bohuzel realne.

Martin 7.9.2006 3:40

Re: Re: Antikomunismus není pravicová póza

je legracni ze v te pry stalinisticke kscm je tolik myslenkovych proudu. ono asi ruzni idioti co radi tento termin pouzivaji nemaji nejmensi poneti co stalinismus znamenal

Lerak 7.9.2006 11:29

Re: Re: Re: Antikomunismus není pravicová póza

co ty víš o množství myšlenkových proudů u komunistů? To může snad vědět někdo zevnitř. Kde byli u moci komunisté došlo vždy k nastolení totality a zaostávání za vyspělým, demokratickým světem!

jerry 7.9.2006 9:36

Re: Antikomunismus není pravicová póza

Tak za prvé-antikomunistou snad může být i levičák. Za druhé- nejsem nijak nadšen z existence stalinistické KSČM, ale nudí mě pokrytečtí politici, kteří si pouze na tom budují kariéru. Topol neumí sestavit vládu , ani  vymyslet smysluplný program- proto to bude vláda důsledně antikomunistická, tzn. že už dál nemusí nic dělat, jen tím, že existuje, totiž zabraňuje komunistům v jejich  návratu k moci! |Pro pana Mejstříka je rovněž existence KSČM požehnáním, jinak by totiž nebyl senátorem a nemohl se jezdit za peníze daňových poplatníků dívat do Ameriky na Indiány.

Dodo 7.9.2006 10:37

Re: Re: Antikomunismus není pravicová póza

Levičák nikdy nemůže být antikomunistou!

Topolánek má výborný program, ale především má rovnou páteř a to je to, co vadí Votroubkovi a jeho chuti po moci!

Pravděpoodobně podle tebe v Německu museli zakázat nacismus, aby měli program a měli co řešit. Jsou to blbci, mohli je mít v Parlamentu, jako my komouše!