16.4.2024 | Svátek má Irena


Diskuse k článku

POLITIKA: Vydrží Sobotka do žní?

Zvolil jsem do titulku článku malou paralelu s filmem Vesničko má středisková, neboť se nemohu ubránit dojmu, že český premiér velmi silně připomíná svým neustálým ceněním chrupu do křečovitého úsměvu jednoho z hlavních protagonistů populárního příběhu – prosťáčka Otíka.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
K. Mičánek 25.4.2014 22:07

Určitě vydrží

Autora článku mi je upřímně líto. Tolik jedovatosti, hlouposti a závisti v jednom krátkém článku jsem již dlouho neviděl.

Konečně máme vládu, které se dá věřit, máme i dobrého premiéra, který ale musí své partnery z hnutí ANO a bohužel i KDU-ČSL učit každodenní rutině vládnutí.

Vláda má za sebou sto dní vládnutí a už se jí toho dosti povedlo, na tom má zásluhu jednoznačně premiér Sobotka.

Takže autore, prosím neplivejte kolem sebe samé jedy, zkuste se v klidu podívat na skutečné výsledky práce vlády, snad pochopíte, že nic není tak jednoduché, jak se zdá kritikovi, který tomu moc nerozumí.

J. Chaloupka 23.4.2014 17:41

Pokud mne paměť neklame, dostali socdem ve volbách

nejmenší procento hlasů ve své novodobé historii. Dokonce i Paroubek měl o něco víc. A protože se Hašek znemožnil svou nedočkavostí, dostal se na "vrchol" Bohouš. Jestli bude zlobit, v příštích volbách ho Babiš do vlády rozhodně nevezme.

L. Novák 23.4.2014 17:10

Ad: Dluhoslav Sobotka

Ale když on tak pěkně mluví k prostým lidem a slíbí jim všechno, co nedokáže splnit,,, :-P

B. Rameš 23.4.2014 14:00

Povedená čtvrthodinka nenávisti,

George Orwell by měl radost!

P.S. Přezdívku "Mazánek" má již bohužel zaclaimovanou jiný politik s jinou barvou kravaty...

D. Zítko 23.4.2014 9:49

Pochvala

Nesmírně výstižné, gratuluji.

V. Váňa 23.4.2014 9:05

Fakt si autor článku myslí,

že je nějaký rozdíl mezi současným premiérem a těmi předešlými?

Obávám se, že v principu nikoli.

Hezký den. V.

V. Kain 23.4.2014 11:06

Re: Fakt si autor článku myslí,

ODS dostala napráskáno a právem.Chovala se hůř než levičáci.I když musíme přiznat,že na jejím pádu má lví podíl i profláklý Kalousek.Jak je ale možné,že ČSSD i přes ty průšvihy které způsobili (fotovoltaika) dostali poměrně dost hlasů.Jak je vidět,tak jejím voličům zřejmě nevadí,že to jsou právě socialisti kteří jim tahají peníze z peněženek.A nebo a to bude nejspíš pravda,voliči socialistů jsou zabednění tupci kteří nejsou schopni prohlédnout jakého s nimi hrají betla.

R. Tichý 23.4.2014 15:02

Re: Fakt si autor článku myslí,

Je to tak. "Obyčejný lidi" co volí socany a komunisty jsou prostí. Takže si je koupíte za 30 Kč. Vůbec si neuvědomují jak se má "jeden z nich" jako třeba Falbr nebo Špidlík. Nechápou to, nepamatují si to déle, než 10 piv.

Je třeba změnit volební systém.

P. Zeman 23.4.2014 14:14

Re: Fakt si autor článku myslí,

Na téma předešlých premiérů se můžete pokusit blognout sám ;-). Teď tu máme, co už se dá dělat, zrovna Bohouše.

L. David 23.4.2014 8:56

A co takhle vykopnout ho vejš? Do Brusele !

Podobně jako Špidlu. Z Brusele by sice Sobotka škodil taky, ale ne tolik, jako z premiérského postu.

Jakkoliv vím, že je to nereálné, do žádné politické funkce mající vliv na správu republiky a také na zákonodárství, by neměl být připuštěn nikdo, kdo se nejméně pět let neživil vlastní prací. Nejlépe ve vlastním podnikání.

Oni by sice i tak existovali Paraziti typu Sobotky, Mládka a spol., ale snad by si alespoň uvědomovali, že jsou Parazity a snad by se chovali trochu skromněji. Ale takhle si tihle nýmandi (kteří bohužel řídí republiku) ve své prosťáčkovské prostoduchosti ani neuvědomují, jakými jsou škůdci !

V. Ondys 23.4.2014 8:47

:)))))))))))) Vážení soudruzi i ex, klídek

u nás se vždy nějaký svatoušek najde v zájmu :)))))))))) socialistického přerozdělování! Všichni jsme si společensky příkladně rovni a s optimismem až na :))))) věčné časy:

http://byznys.lidovky.cz/200-tisic-takovy-dluh-brzy-pripadne-na-kazdeho-ceskeho-obcana-p4j-/statni-pokladna.aspx?c=A131216_151822_statni-pokladna_mev#utm_source=clanek.lidovky&utm_medium=text&utm_campaign=a-souvisejici.clanky.clicks

V. Vlach 23.4.2014 8:27

Tomu se nedá nic vytknout.

Jenom chválit. Snad se lidé probudí...

J. Hejna 23.4.2014 9:09

Re: Tomu se nedá nic vytknout.

Dá se vytknout.

Česky se v záporném tvrzení neužívá "každý" (... nemá, jako každý socialista, ani potuchy), ale "žádný", tedy: nemá, jako žádný socialista, ani potuchy.

P. Lenc 23.4.2014 8:12

On přece dělá

tolik pro "obyčejného člověka". Proto ho "obyčejný člověk" miluje. A vy to ne a ne pochopit.Dík za článek, nemá chybu.

T. Kohout 23.4.2014 8:08

sloh

Teda Vy jste se ale rozpálil! Teď bych si od Vás rád přečetl nějaký textík na téma "Klaus-Topolánek-Nečas".

B. Mráz 23.4.2014 7:58

Drsné,

leč výstižné.Chci ještě reagovat na příspěvek, že není koho volit.Vždy je koho volit.Jen nesmíme být připodělaní a vypočítaví.Mám nějaký názor, tato strana má podobný, tak dostane můj hlas.

Z. Bureš 23.4.2014 7:39

Přímo špičkově popsaný.............

......Dluhoslav Sobotka.....s přitroublým Otíkovským ksichtem socialistického nýmanda, který je - už od školy - celoživotním papalášem !!!

Díky za článek !!!

A. Bocek 23.4.2014 7:26

Jsou to neschopové

ale třicetikorunový volič je má rád.

J. Gogo 23.4.2014 7:09

Výborný článek.

Ale mentalita našich lidí je taková, že budou nadávat, ale to je tak asi všechno. Problém je v tom, že opravdu není koho volit. Odvolatelnost politiků tady není a všichni ti darebáci před volbami naslibují modré z nebe a voliči jim zase na to skočí. Stačí, aby se do toho zapojili presstituti a začali vymývat mozky. Podívejme set, co všechno slibují kandidáti do EU. A přitom velice dobře vědí, že v EP si s nimi němečtí a francoužští poslanci vytřou zadek kdykoliv se jim zamane. Přesto slibují vyšší zaměstnanost, kvalitní potraviny a bůhvíco ještě. A ti, kteří se tam dostanou zase budou mít nejhorší docházku ze všech, ale vyjde to nastejno, protože i kdyby tam vůbec nebyli, tak se pro nás nic nezmění. Problém je v tom, že pokud by se i našla nějaká strana, která by v tom bordelu chtěla udělat pořádek, tak presstituti ji znemožní.

T. Kubín 23.4.2014 5:59

Super

Pěkně napsané.

P. Schuster 23.4.2014 7:35

Re: Super

Nemám k tomu co dodat. Je to bohužel realita.

T. Kočí 23.4.2014 8:33

Re: Super

souhlas.Ten imbecilní ůsměv a výkvik hlasu na konci věty namísto poklesu hlasu to je opravdu důstojno Masarykově odkazu, (mají ho socani v jednacím sále).

F. Svoboda 23.4.2014 9:54

Re: Super

Výborný postřeh - místo resolutního ukončení věty, šašek naznačuje spíše otázku, tak si posluchači vyber !!!

L. Šarina 23.4.2014 4:58

Slovy Wericha,

klaunů je málo, ale šašků, těch je dost a za blbost se nezavíra, za chytrost se zavírá, kdyby se zavíralo za blbost, je jej, to by bylo volnejch bytů!!!!!

J. Sinnreich 23.4.2014 1:54

Island

Vetsina lidi v Cesku si mysli, ze se s tim zbahnenim v politice neda nic delat. Vemte si priklad z Islandu. (v tisku nenajdete sebemensi zpravu). Po bankovnim krachu, podobnem jako v Recku, rozehnali volici parlament, nechali nesolventni banky zbankrotovat a poslanci i bankeri za to zodpovedni jsou v kriminalu. Pres neuveritelny natlak z Bruselu odmitli bruselskou financni "zachranu". A najednou to jde i bez Brusele. Soucasne ekonomicke ukazatele Islandu hovori z vsecko.

P. Lenc 23.4.2014 8:19

Re: Island

Domníváte se, že by u nás bylo možné díky různým Ištvanům, úplatným soudcům a Sobotkovské mentalitě značné části voličů jít cestou Islandu?Já si to nemyslím. Nemluvě o Sobotkově "přítulnosti" k EU.Soudruh k soudruhovi sedá...