19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Vrtěti imigrantem

Minulý víkend jsem mluvil se svým strýcem, který žije desítky let v Bavorsku. Přišla samozřejmě řeč i na imigraci.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Jurax 27.8.2015 21:01

Česká republika dosud možná nemá problém

ale bude ho mít, až Německo přeplněné imigranty přitvrdí (zatím cca 9000 Kč neboli 330 eru čistá ruka, mobil, ubytování a zdravotní péče grátis - no neberte to, řada českých důchodců - a nejen důchodců - by emigrovala taky). A až přitvrdí, ČR může získat na atrktivitě.

A pokud projde vpravdě šílená vize Merkelové o jednotném zabezpečení invazorů v celé EU (kancléřka snad blbne z vedra) nebo až čacká EU vymyslí nějakou ještě větší krávovinu, nejlépe pro podřízené gubernie včetně té naší závaznou, pak bude taky hůř.

Ono politika EU vůči nelegálním imigrantům, přesněji invazorům, je šílená, pro Evropu sebevražedná. Nestačí problémy s přemnoženými moslemíny co v Evropě už jsou, násilí, kriminalita, no go zones - ještě že zatím ne u nás.

Dá se nazvat zvací politikou - přijeďte, nějakým vízem se neobtěžujte, ani doklady mít nemusíte, nic se vám nestane, my vás všechny zadarmo nakrmíme, ubytujeme, budeme léčit, mobil dáme a 330 eur (cca 9000 Kč) čistá ruka poskytneme, to vše na neurčito - tedy v Německu, akorát teda cestu musíte za svoje ...