24.4.2024 | Svátek má Jiří


Diskuse k článku

POLITIKA: Vrbětice jako krycí operace...

Vrbětice představují další křižovatku. Opět jsme rozděleni. Jedni věří, jiní nevěří. Kudy povede dělicí linie, bylo od počátku odhadnutelné; nebylo obtížné vytuVrbětice představují další křižovatku. Opět jsme rozděleni. Jedni věří, jiní nevěří. Kudy povede dělicí linie, bylo od počátku odhadnutelné; nebylo obtížné vytušit, na jaké straně bude kdo stát.šit, na jaké straně bude kdo stát.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Sedlář 21.4.2021 8:55

Socha se pohnula. Pave Pavel přichází. Spasitel je na obzoru. Chvalme radost.....

J. Vlček 21.4.2021 9:09

;-D;-D;-D R^

P. Pavel 21.4.2021 13:12

Á .. teplý brácha vlček, hledá ochranu u silnějších kusů rusáckého stáda.

J. Sedlář 21.4.2021 15:13

A úúúúžžž je tu. A úúúúž je zase pryč. MOA?

P. Pavel 21.4.2021 17:15

Vidím, že tě chytil průjem. Zkus si příště nestrkat špinavý pazoury, které jsi měl kdo ví kde, do huby.

J. Sedlář 22.4.2021 10:25

Nemějte péči. Nejsem z těch, co chtějí strkat nejenom pazoury do něčích zadnic. Od toho zde máme Vás, co strkají do těch správných zadnic, a ty druhé, kterým nemůžete přijít na jméno, co lezou do těc špatných.

Nám co nechceme mít hlavu stále v něčí zadeli pak vysvětlujete že to nende. Šecko de, když se chce. ENDE.

A. Renjascu 21.4.2021 11:59

Pavel, Dvořák... kariérní komunisté, kterým bylo odpuštěno, protože mají ty "správné" sluníčkově progresivní názory. Podobně se rozlišují tuneláři zlí (Kožený, Babiš) a ti hodní (Bakala, Schwarzenberg, Kocáb) či ochlastové dobří (Havel) a špatní (Zeman). A to je hlavní důvod proč sluníčkům a kavárně nevěřím ani slovo, protože s odlišnými názory dokáži polemizovat a i se s nimi smířit, ale s dvojím metrem a dvojím závažím nikoliv. Spravedlnost v podání eurofilních sluníček není slepá, jen mění brýle a občas odvrací zrak...

P. Pavel 21.4.2021 13:17

Takovou míru sebekritiky bych od tebe, kariérní komunisto s rádoby konzervativními názory, nečekal. Mimochodem, co má socanská neschopnost sepsat řádnou smlouvu nebo tvoje fantasmagorie o kocábovi společného s tím, že volíš zloděje a únosce vlastního syna agenta bureše?

A. Renjascu 21.4.2021 21:17

Poslední člověk, kterého jsem volil a dostal se aspoň do parlamentu byl Nečas z ODS, což je už více než deset let. O tom co jsem si užil za komunismu s pány, kteří měli tu správnou plácku a chodili a brali si z našeho bytu co je napadlo jsem psal již také, ale to hrdinové jako vy, kterých se objevilo po plyšáku hromada nemůže pochopit. Hlavně nezapomeňte zase včas převléknout kabát...

P. Pavel 21.4.2021 23:56

Z prstu vycucané bláboly o tom co jsi zažil za bolševika si nech na dobu až se naučíš slušně chovat a přestaneš na ostatní házet vlastní bolševickou špínu, převlékači kabátů.

J. Sedlář 22.4.2021 10:29

Přesně a věcně popsáno. To se nebude líbit.

P. Pavel 21.4.2021 13:10

Chápu, prožíváš tragédii. Bureš i hradní čučkař selhali. Ale nepočítej s tím, že někdo při smyslech bude teď zachraňovat tvou rozervanou dušičku.

J. Sedlář 22.4.2021 10:33

Soustruhu, já vím že jste ze strany uvyklí na tykačku, ale já jsem s váma nevstůpil, tak si to odpousťte.

J. Kouk 21.4.2021 8:31

Autorem. Každý má právo na nějaký názor, což nepopirate... Víte, co by mě zajímalo, protože nevěřímv politice nikomu, pokud to nejde ověřit, jak je možné, že Ruska tajná služba věděla, že zbraně jsou určené IS a BIS, či vojenská kontrarozvědka to nevěděla a nezabránila tomu. Tehdy Rusko bojovalo spolu s USA na stejné straně. Proč neinformovali naše orgány, když se to dozvěděli. USA zase věděli, či ten Bulhar je zač. Proč o jeho nebezpečném byznisu neinformovali nás, jako své spojence, abychom si na něj dali pozor. .. možná to je jako v téměř ve všech případech.. vše se zjistilo až po výbuchu, nicméně Rusko to vědělo podle tvrzení BIS předem... Pokud jsou moje otázky znakem ruského tropismus, tak na ně zapomeňte. Časem se naučím držet hubu, jako jsem musel za minulého režimu, který jsem přežil s poučením, že proti větru se atd...

J. Kouk 21.4.2021 8:33

Automat je mrcha.. opravím jen tropismu.. mělo být trolismu..

J. Kouk 21.4.2021 8:38

Byli tací, co moje překlepy a automatické opravy považovali za důkaz toho, že jsem ruský trol... Ještě chvilku to vydrzim a za chvilku můžete jít pod budovatelským praporem.. já vysvětlím vnukům, že jsou otázky, na které není radno se ptát a co se má říkat, aby je nevyrazily ze skoly..

J. Kouk 21.4.2021 8:40

Nevyrazili.

P. Milan 21.4.2021 10:13

"Tehdy Rusko bojovalo spolu s USA na stejné straně."

Kde?

J. Kouk 21.4.2021 13:29

Proti IS, nebo ne?

P. Vychodil 21.4.2021 10:45

ano, otázek je...ale myšlení bolí, takže je jednodušší poslechnout Bakalo-media...za zanadávat na ruskáky...

ale stejně, překvapuje mě, jak se dá vyrobit mediální a diplomatická bomba ze 7 let starého případu, který tehdy byl uzavřen jako šlendrián...no, je to céčkový špionážní triller, anebo chcete-li, takvý dort pejska a kočičky...a tak je s překvapením, kolik jedinců to sežere, aniž by jim z toho nebylo na blití

J. Nevrkla 21.4.2021 8:06

Okamura jako jeden z mála hájí náš národní zájem, jsem rád, že jsem ho volil.

D. Černá 21.4.2021 8:16

No konečně to je venku!! Já si pořád říkala, čím to asi bude, že jste....

Tak super, aluminiovou čepičku máte nasazenou Nevkrlo? Výborně, ještě mrkněte do mailu, jestli tam není něco o Sorosovi, čapněte tu pilu a huráá do lesa fiknout nějakej ten stromek na trať.

Jen bacha na muslimáky, už se zase valí přes čáru, jdouce vaší ženu, dceru a pejsky přefiknout :-)

Takže SPD...hmmmm...zajímavé;-D;-D;-D;-D

J. Nevrkla 21.4.2021 8:24

Realita bez legrace je, že muslimaci stále chodí a v řadě státu milované EU už si s nimi nevědí rady, o čemž naše televize mlčí, že dostavba Dukovan je v nedohlednu, konkurenční nabídky způsobí zděšení, a že do Ruska už toho moc nevyvezeme, snad pouze prostřednictvím Němců za velký baksis. Ale koho by národní zájem trápil, že?

D. Černá 21.4.2021 8:45

Psát o SPD bez legrace jaksi nejde. Ten váš polokorejský indián v čele své strany bude první, kdo se bude modlit 5x denně k alláhovi v okamžiku, kdy zjistí, že z toho jsou nějaké prachy.

J. Nevrkla 21.4.2021 8:52

Nepodsouvejte mu svůj způsob uvažování a jednání, to obvykle podle sebe soudím tebe.

J. Václavíková 21.4.2021 12:14

Naprosto přesné.

A taky si živě představuji, jakou kanonádu by Pitomio spustil, kdyby u nás to, co Rusko, provedl Islámský stát :-)))))

Jenže ten ho zatím neplatí, narozdíl od těch druhých.

P. Pavel 21.4.2021 8:49

Realita je, že pokud si s "muslimákama" někde neví rady tak v rusácku, kde je jich v populaci daleko nejvíc. A ano, naše televize o tom mlčí. A opět ano, dostavba Dukovan je v nedohlednu .... díky tomu, že agent bureš má panický strach s přijímáním rozhodnutí za které by musel nést zodpovědnost. Proto roky odkládá rozhodnutí v této věci. Zděšení působí výsledky rosatomu v Maďarsku a Finsku (4 roky se už mělo stavět a jediné co rosatom za tu dobu zvládl je srovnat plac buldozerem.) a v Indii (zpoždění 10 let za plánem). Ale koho by to trápilo, že. Ten co si "národní zájem" bere do huby nejvíc - tedy pitomio - je, když tu hubu otevře, leda pro smích.

https://www.armadninoviny.cz/okamura-armada-mela-znovu-prevzit-ostrahu-a-ochranu-hranic.html

J. Nevrkla 21.4.2021 8:59

V Rusku jich mají nejvíc, ale proč si myslíte, že tam si s nimi řady nevědí?

Pokud vím, tak v Maďarsku pořád čekají na nějaká povolení, dovedu si představit unijní byrokracii. Ale Westinghouse už v Americe reaktor staví. Původní rozpočet 250mld korun již narostl na 570miliard, dokončení ve hvězdách. Naše vláda počítala se 160-200 miliardami, Rosatom údajně navrhoval, že 86% budou dělat české firmy. Jsem zvědav na další vývoj, počítám, že už se nic stavět nebude.

P. Pavel 21.4.2021 11:47

Jinými slovy, to že ty nic nevíš o tom jak se muslimové v rusácku roztahují a kremelská oligarchie nad tím přivírá oči, je jen tvůj problém. Pro info, právo šaríja a mnohoženství je z evropských zemí v legislativě zakotveno pouze na území právě rusácka.

"Pokud ty víš" je ta nejméně relevantní okolnost. Realitou je, že NEJEN v Maďarsku ale I ve Finsku nebyli rusáci sto dodat veškerou zákonem vyžadovanou dokumentaci. Jen kvůli tomu už nabrali zpoždění 4 roky. Třeba Areva v tomto ohledu žádný problém neměla. O desetiletém zpoždění v Indii nemluvě o utajovaných haváriích a korupci v Bělorusku taktéž. Jak jsem říkal výše, tvoje z prstu vycucané dojmy nejsou relevantní. Investoři v USA rozestavěné JE nemají zájem dokončit kvůli extrémně nízké ceně plynu a elektřiny. Podíl českých firem na stavbě je samozřejmostí pro všechny zájemce.

Jestli se nic nebude stavět, tak díky burešově neschopnosti rozhodnout. Kdyby vše neustále neodkládal už mohlo dávno běžet výběrové řízení.

R. Langer 21.4.2021 11:55

Na území Ruska že je zakotveno právo šaríja a mnohoženství? Nechceš už to přestat hulit? ;-D