19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Vrbětice a politický amatérismus

Tak si to shrňme. Tu zprávu vykřičeli do světa dva politici, kterým nevěřím ani nos mezi očima, přičemž nedůvěryhodný předseda vlády se odvolával na ještě více nedůvěryhodného dvojministra vnitra a zahraničí.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Pilny 23.4.2021 5:38

Další slepě věřící všemu, co mu politici řeknou.

J. Pilny 23.4.2021 5:37

Ale pan Štěpánek nepopírá, že to udělali Rusové, ale že je pouze podezření a nelíbí se mu ta hysterie kolem. Příště si přečtěte celý článek, ne jen nadpis, a zkuste se nad přečteným zamyslet dříve, než se začnete ohrazovat.

D. Stirsky 23.4.2021 5:34

Tak tady už chybí jen "bruselský brouk" a sdělení, že v Rusku přece mají rychlé a čisté vlaky. A nebo bych zavřel Štěpánka na hodinu s tímto článkem a s rodinnými příslušníky dvou vrbětických zemřelých.

O. Musil 23.4.2021 5:05

Pane Štěpánku, zkuste naplánovat nějakou diverzní akcí v Rusku, třebas zkusit vyhodit do vzduchu sklad zbraní směřujících možná na Donbas. Mohli bychom tak otestovat reakci ruské strany. A to ještě nebudete z tajné služby podřízené přímo prezidentovi.

V. Patrik 23.4.2021 3:41

Naše vztahy s Ruskem jsme neponičili my, ale Rusové, že nám vyhodili ten muničák. Tihle vlastenci z Trikolóry se pěkně odkopali, v případě našeho konfliktu s Ruskem půjdou vždycky s Rusáky, proti vlastní zemi, s komunisty jedné řadě.

M. Šurgot 23.4.2021 1:21

Jako pametnik, vekem zrejme podobny Petru Stepankovi, si pamatuji na vlastni kuzi prozity statni terorismus nekolika statu pod vedenim dominantniho a nejvetsiho statu tehdejsiho spolku, zvaneho Varsavska smlouva.

Nejvetsi vinu a podil na tom mel Sovetsky svaz, na jehoz historii se odkazuje soucasny kremelsky vladce, vystudovany a zaslouzily clen KGB, Putin. A nejen ze se Putin odkazuje na historii SSSR, on dokonce prohlasil, ze rozpad SSSR byl nejvetsi geopolitickou katastrofou 20. stoleti.... ( ze by horsi, nez obe svetove valky?! )

Samozrejme se v mem pripade hodnoceni statniho terorismu jedna o okupaci Ceskoslovenska vojsky Varsavske smlouvy a nasledna dlouholeta okupace Ceskoslovenska jiz jen vojsky Sovetskeho svazu.

Taky si velmi dobre pamatuji na pamflet z dilny UV KSC, nazvany Pouceni z krizoveho vyvoje, ktery prekroutil a vylhal duvody k okupaci a na ktery museli malem jako na bibli prisahat ti, kteri chteli mit nejakou karieru v Ceskoslovensku.

Tvrdi-li Stepanek, ze ve Vrbeticich neslo o teror, ale o diverzni akci, ( co na tom, ze tam “zarvali” dva nasi obcane ) a podle Stepanka si prece kvuli diverzni akci jen hlupaci proti sobe postvou “ruskeho medveda”, pak je Stepanek zrejme vynikajicim zakem tech “chytrych hlav” v socialistickem Ceskoslovensku na UV KSC, ktere vymyslely Pouceni z krizoveho vyvoje .....

J. Sedlář 23.4.2021 0:34

Poukazovat na "statni terorismus"(@Fialka) USA nebo nedejnoha Izraele? Ale no fujki. Cožpak autore nevíte, ze není výbuch jako výbuch. Jsou to sice bastardi, ale naši bastardi. Tady bude ráno od Černé dost nakydano.

A to si ještě nikdo neklade otázku, zdali se naslo odpovidajici množství srotu a zbytku tech 10.000 samopalu.;-D

S. Kovarna 23.4.2021 0:27

"...Třeba když Íránu zlikvidují šéfa jaderného výzkumu a spolu s ním pár nevinný osob. Stokrát se nám to může nelíbit, ale tak už to na světě – bohužel – chodí. Používat rozdílný metr na stejné praktiky je ale obyčejné pokrytectví" . Panu autorovi se povedla opravdá řádná demagogie, která je ale už za hranicemi nestydatosti. Prosím, ono nejde o stejné praktiky, takže holt ten rozdílný metr je nutný. Odsouzoat někoho za to, že možná poodsunul nebezpečí nukleární války je opravdu něco jiného než odsuzování země, která si brání své obchodní zájmy /a v tom máte pravdu/ opravdu nevybíravým způsobem. A že pánům Rusům jde o zachování svých trhů v Syrii je celkem nabílední. A že se Rusové, jak už je jejich tradicí, nestydí použít jakýkoliv prostředků, to by pan autor, jako pamětník, měl vědět.