28.3.2024 | Svátek má Soňa


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
tereza 31.1.2006 21:37

Sci-fi nebo holá pravda?

Po tomto článku se mi opravdu udělalo nevolno.Nevím,zda to je z této reálné hrozby nebo proto,že mi to zkrátka přijde nesmyslné,aby lidé po tom všem dali druhou šanci komunistům.To snad těm 55 procentům nevadí jíst již 15 let nahnilé třešně?????
zoch 31.1.2006 19:20

KDYŽ PRASE NEUDRŽÍŠ ZA UŠI,,ZA VOCAS HO NEUDRŽÍŠ !

Už se letím dívat na africký fotbal a zprávy,leč ještě jedno podivení.
 
Víte,moc by mne zajímalo,kdo má na starosti v ODS vytváření pozitivního výrazu směrem k veřejnosti. Kdo určuje strategii. Prostě to se musí změnit po volbách jako hlavní. Pozitivismus a vize chybí !   Jít štěstí naproti je základ,který tady chybí. Být pořád o krok zpět a chytat ho za ocas,je styl těch předem poražených !   Za těch osm let se v čele nic nenaučili. Jenom lhát a sledovat čas na kameru a poslední záběr. Co by kdo chtěl s touto partou hňupů dělat ? 
Ale s touto partou v čele to asi nijak jinak nejde.
jasan 31.1.2006 19:32

zochu zochu... to je pekne

Vy jako zaryty socialista samozrejmne nevidite zadne stesti v tom, co ODS hlasa jiz davno - nizsi dane,  mene uradu a mene statni "pece" a mensi povolnost Bruselu........
zoch 31.1.2006 19:59

Jasane,zatraceně,kdo Vám řekl,že jsem zarytý socialista ?......

Vy o koze a já o voze !  Nerozebírám program ODS,ani ty neustálé omletiny ! Píšu o nových vizích,o pozitivismu,tahu na bránu a to  vše pokud možno bez použirí ideologických prostředků.Jen za pomoci zdravého rozumu . Něco jako selský rozum (podporovaný  upgradem  měsíčně vysokoškolského know how). Pokud všichni pijí z jedné lahve,není to k ničemu . Obklopovat se pochlebovači je fatální chyba. . Tvořit,vytvářet si oponenty ,VYCHOVAT SI JE  a nejdříve přibližně stejné krevní skupiny . To je to,proč se mi nelíbí,když ODS jako silnější nenašla k US a ED cestu. A k dalším včetně ČSSD. Zase a opět chyba !!  Opět ztráta jednoho-dvou procent....Při vyrovnanosti scény to je příčina všeho !
jasan 31.1.2006 20:05

Re: Jasane,zatraceně,kdo Vám řekl,že jsem zarytý socialista ?......

Vase nazory.
Jinak - pokud jde o vize, tak nizke dane, maly stat  a  nepripo.....st pred Bruselem je pro mne vize dostatecna - jakou novou mam chtit?
zoch 31.1.2006 20:46

Re: Re: Jasane,zatraceně,kdo Vám řekl,že jsem zarytý socialista ?......

Já se nestarám o to,co Vy chcete. Ostatně jste mne o to žádal.  Já se podivuji nad tou zoufalou neschopností vytvořit nějakou image.A pro novou a lepší tvář je nezbytné nové výrazivo,když už to jinak nejde z důvodu nedostatki intelektu vedení pak do  jiného světla postavenou původní myšlenku 
Úspěch ve volbách znamená získat nerozhodnuté. A ty nezískáte experimetny nebo vymezováním se vůči Bruselu. Toho Vašeho Macka jsem rád nikdy neměl,ale v porovnání s tím,co je tam teď,je to Někdo. Je to vyčůránek,ale má něco,co nemá každý   : Invenci,invenci,invenci ! Neustálá tvořivost a pozitivismus přinese úspěch.
OBČAN XY 31.1.2006 20:37

Re: Jasane,zatraceně,kdo Vám řekl,že jsem zarytý socialista ?......

 Jsem toho názoru,že by ODS měla být Zochovi a jemu podobným vděčná za velmi dobrou radu....Ovšem,komu rady není........
jasan 31.1.2006 20:43

Re: Re: Jasane,zatraceně,kdo Vám řekl,že jsem zarytý socialista ?......

nic proti radam...  ale ja nejak nevidim zadnou lakavejsi vizi nez ze mi stat necha penize a da mi pokoj......   v tom mam problem....   nevim totiz o jine vizi,   ktere by se mi libila vic.
Tak nejakou navrhnete
Honza 31.1.2006 21:14

Re: zochu zochu... to je pekne

Řeči jako že,"Více svobody a méně regulace" jsou sice hezké,ale praktické výsledky ODS
jsou hodny socanů.důkaz místo slibů :
Stanné právo naruby aneb zákaz denního vycházení z dílny ODS !!!
Ptačí chřipka zmutovala s nemocí šílených krav a žere mozky " modrým ptákům"
dosud volič ODS,po tomhle váhám
jasan 31.1.2006 21:31

Re: Re: zochu zochu... to je pekne

no, jako obcan Jablonce ktery nema rad pobihajici psy bych to uvital....
ono holt kazde zastupitelstvo musi naslouchat obcanum....    a obcas lidova tvorivost nezna mezi.
ale zastupitelstva  nestanovi dane a zakony....
Ladislav N. 1.2.2006 0:06

Re: Zákaz volného pobíhání psů v Jablonci

Už jste to tady vkládal jednou - a z odkázaného textu (jiného, než je zde uvedená ubohost) bylo jasné, že opatření je namířeno proti blbům, kteří své "pejsánky" chodí venčit na dětská pískoviště a nechávají je volně pobíhat bez koše-náhubku a bez uvázání na vodítku. Takové idioty by měli na místě zbavit svéprávnosti. Opatření místního zastupitelstva ODS je správné. Váš postoj napovídá, že váš příklon k ODS byl zřejmě (vaším) omylem. Anarchisté jsou pro vás dobrá volba.
Evropan (original) 31.1.2006 19:20

Fakt neverim tomu co tady ctu,

lidi Vy fakt chcete zpatky bolseviky ? Zlocince ?
Jura Jurax 1.2.2006 8:44

Re: Fakt neverim tomu co tady ctu,

My lidi snad ani ne - ale máme cca 20% strašně blbých spoluobčanů ... a volební právo je rovné, takže hlas hlupce platí stejně ...
Venkovan 31.1.2006 18:43

I TY BRUTE BURKETE?

S takovou se nikdy nedostaneš do dozorčí rady ČEZ!
Daneš Burket 31.1.2006 20:37

Re: I TY BRUTE BURKETE?

Jak jste přišel na to, že mířím právě tam?
Jak říká klasik: "Jen velké cíle člověka velkým činí"
Venkovan 31.1.2006 21:34

Re: Re: I TY BRUTE BURKETE?

je tam velký pohyb osob většinou vzhůru.Je to takový odrazový můstek.Mám takový dojem,že máte blízko k ČEZ,proto mě zarazil nadpis článku,neboť špičky z této organizace mají blízko k ČSSD.
míša mýval 31.1.2006 17:36

slibuji co jsem odvolal a odvolávám, co jsem slíbil.

Nevím, proč tu někdo mluví o strašení. Rozhodně si nemyslím, že by byli komunisti horší než Paroubek. Dokonce jsem ochoten tvrdit, že Filipovi komunisté by mohli být proti Paroukově vládě odborníků typu Ratha přínosem. Na druhé straně mi je jasné, že po volbách vyletí odněkud Grebeníček jak čertík z krabičky a společně s Paroubkem vyrazí k zářným zítřkům. Vždyť Paroubek se umí dohodnout s "každým"
Mirek Šejna 31.1.2006 18:11

Mývale,

zajeď si na Kubu nebo do Severní Koreje. Můžeš tam na vlastní kůži okusit, zda komunisté jsou horší než Paroubek. Tvoje myšlení je ukázkou, kam až může člověka zavést fanatická nenávist socanů.
míša mýval 31.1.2006 18:48

soudruhu generále

Bůh nás chraň, abychom si okusili tady, co umí Paroubek
Werich 31.1.2006 18:40

Re: slibuji co jsem odvolal a odvolávám, co jsem slíbil.

Slibuji co jsem slíbil, odvolávám co jsem odvolal.
míša mýval 31.1.2006 18:46

milý Werichu

Ano, pan král to říkal trochu jinak. Já ale mluvím o myšlenkové konsistenci soudruha Paroubka. Slibuji co jsem slíbil bude platit, až vezme po volbách do vlády komunisty, jak slíbil a odvolá, že to odvolal
Optimista 31.1.2006 17:11

Nedělejte si z Paroubka a z Ratha fackovací černochy, kteří mohou za všechno, vždyť to není pravda

Doktor tady dole má pravdu. Když chybí argumenty a věcnost, nastupuje strašení čertem. Nebo strašení Mikulášem v létě jak se říká. Když chybí argumenty, nastupuje rozdmýchávání hysterií. Je mi osobně jedno kdo zákon schválí když je dobrý. Nedělejte z Paroubka hlupáka a protistátní živel. Nedělejte si z Paroubka a z Ratha fackovací černochy, kteří mohou za všechno, vždyť to není pravda. Nespoléhejte na to, že lidé jsou dementní, nejsou.
Ivan Nový 31.1.2006 17:48

Žádné dobré zákony neexistují,

zákony jsou kompromisem mezi různýmí a protichůdnými zájmy. Samotný pojem "dobrý zákon" je stará totalitní metoda. Umožňuje určovat nejprve co je dobré a co špatné a posléze kdo je špatný a kdo je dobrý a od toho je už krok k nacistickému nebo komunistickému teroru. 
Mirek Šejna 31.1.2006 18:08

Ivane,

Bude zákon o rovné dani zákonem dobrým? Pokud ne, proč ho chcete? Pokud ano, bude ten zákon určovat dle staré totalitní metody, co je dobré a co špatné?
Daneš Burket 31.1.2006 20:38

Re: Nedělejte si z Paroubka a z Ratha fackovací černochy, kteří mohou za všechno, vždyť to není pravda

Myslíte třeba nový Zákoník práce?
Jiri Kralik 3.12.2006 13:38

Re: Re: Nedělejte si z Paroubka a z Ratha fackovací černochy, kteří mohou za všechno, vždyť to není pravda

Pan Burket a jeho vyrok roku:

„Ať se to ekologickým aktivistům a odborníkům z MŽP líbí nebo ne,

jaderná elektrárna Dukovany patří k nejlevnějším zdrojům výroby

elektřiny v České republice.“

Burketuv stin 3.12.2006 14:23

Re: Re: Nedělejte si z Paroubka a z Ratha fackovací černochy, kteří mohou za všechno, vždyť to není pravda

Pokud by byl realizovan zakonik prace dle ODS, pak by jste vy byl mezi prvnimy, co by leteli z EDU, protoze takoveho poflakovace s levyma rukama, ktery se nemuze zivit nicim jinym, nez psanyma slintama, zadna firma zivit nemuze.

Doktor 31.1.2006 16:04

Zoufalství

Je smutnou skutečností, že představitelé ODS nejsou schopni prezentovat jasný a reálný volební program. A v zoufalství už jim zbývá poslední trumf - omílání komunistického nebezpečí.
Saša 31.1.2006 16:13

A Vy si tedy myslíte,

že žádné komunistické nebezpečí tady nikde široko daleko není?
zoch 31.1.2006 16:47

Re: A Vy si tedy myslíte,

Ne,není. Bude to,jak jsem se zmínil,nepřijemné,bude to k naštvání,ale nebude to nebezpečné.Jsou zde jiné mezinárodní souvislosti.Zatím...A to,že k tomuto paradoxu dochází ,si může ZCELA PŘIČÍST K DOBRU ODS.Svým přístupem k US,ED,ČSSD . Svojí nulovou tolerancí,svým nekoncepčním postupem ,kde se považovali a dosud považují za jediné moudré.Tímto postupem ztráceli procento za procentem,pomalu a pořád.Causa CME a pár znechucených=pár procent. Causa ČT a pár znechucených=pár procent.Causa ČT BOBOŠÍKOVÁ a zase podobně. Cauza Železný = zase pár procent. Tento týden pan Langer v poli s lístečky v ruce jako ňouma=zase pár promile...
Prostě nulový výraz ODS bez invence,jen samé házení pomluv na druhou stranu hřiště.Nedůvěryhodnost je alfa i omega.A to není nebezpečí,dát takovým tlučhubům  moc ?
MYSLÍM,ŽE TO NEBEZPEČÍ JE ZCELA SROVNATELNÉ.