16.4.2024 | Svátek má Irena


Diskuse k článku

POLITIKA: Volby se blíží, horečka stoupá

Nejpozději prvního dubna musely politické strany odevzdat výroční zprávu o svém financování. Letos jsou přehledy o stranických příjmech a výdajích dvojnásob zajímavé, neboť na podzim proběhnou klíčové volby do Poslanecké sněmovny a finanční kondice stran může o jejich šancích mnohé napovědět.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
D. Polanský 7.4.2017 19:40

Já volím konzervativce,

ačkoliv jsou zatím dost nemastní neslaní. Nakonec konzervativec takový má být.

R. Johnová 7.4.2017 11:28

Máte pravdu

Tento komentář je lepší, než většina článků na dnešních servrech. Píšete někam pravidelně?

R. Johnová 7.4.2017 11:30

Re: Máte pravdu

To byla reakce na příspěvek pana Pražáka, ale skočila jako samostatný komentář.

J. Pražák 7.4.2017 9:14

Volby jsou naše poslední šance

Parlamentní strany a mainstreamové noviny se snaží naučit voliče obdobu dětské hry "škatule škatule hejbejte se". Snaží se vsugerovat myšlenku, že mohou volit jen mezi nimi, že žádná alternativa neexistuje. Jen si prohodí pár procent a jede se dál... Prosím, neskočte jim na to zase, volte někoho rozumnějšího, kdo nebude řešit takové nesmysly jako zákaz kouření a obrázky na krabičkách cigaret. Je třeba vyřešit podstatné problémy a k tomu je třeba někdo nový, nenakažený virem korupce a socialismu vyššího levelu, než byl ten "reálný", který nás terorisoval 40 let.

Udělejte si pořadí největších problémů, které by naši budoucí poslanci měli řešit. Pak dle toho volte. Jestli toužíte po jiných obrázcích na krabičkách cigaret tak volte současné vládnoucí strany, jestli chcete svobodu, zákaz násilnické ideologie islámu, zmenšení přerozdělování od pilných k líným, nebo omezení "dotací a dávek" pro práce se štítící, tak někoho jiného. Realisty? SPD? Svobodné,.....

Současný asociální stát (který pilným, pracovitým, chytrým bere a líným hloupým dává) jen škodí.

Politici s námi manipulují jako s žábami, které dají do hrnce s vodou a pomalu zahřívají... Za pár let zde v případě vaší nečinnosti možná bude úplný fašismus organizovaný z Berlína a Brusele (to v lepším případě), nebo obdoba nacionálního socialismu na bázi islámu, organizovaná Evropským chalifátem.

Změňme to. Na shledanou u voleb. Je to možná poslední šance.

J. Vlček 7.4.2017 10:24

Re: Volby jsou naše poslední šance

Rozumná slova, pane Pražáku.