20.4.2024 | Svátek má Marcela


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
zeus 6.6.2006 0:05

Autore, autore ...

Trochu více soudnosti a snad i stejného metru by to chtělo:

Vystoupení předsedy vlády Paroubka k průběžným(!) výsledkům voleb do poslanecké sněmovny je bezprecedentním činem.

To vystoupení bylo opravdu velmi nevhodné a velmi nešťastné. Navíc zbytečné. Ovšem stejně bezprecedentním činem bylo v tom případě i vystoupení prezidenta k průběžným(!) výsledkům kolem osmé hodiny. Já chápu, že se čestný předseda ODS nemohl dočkat až pověří současného předsedu ODS sestavením vlády. Ale buďto se shodneme, že oba v tu chvíli, kdy bylo sečteno více než 98% okrsků už nemohli svými vystoupeními sčítání nijak ovlivnit, anebo mohli oba stejně.;-P (A mimochodem vystoupení "nestranného" prezidenta 2 dny před volbami je také hodně bezpecedentní, není-liž pravda?)

Toto prohlášení obsahuje totiž skrytou výhružku mající za cíl ovlivňovat závěrečné práce na sčítání hlasů. Všichni, co jsme seděli u počítačů a sledovali volby, jsme měli možnost vidět, že se sčítání hlasů na ČSÚ poněkud „zadrhlo“ a definitivní výsledky voleb byly známy místo avizovaných 20,00 hodin až pozdě večer po 23. hodině.

Tak tohle opravdu zavání paranoiou. Soudný člověk by si zjistil, že kromě několika volebních okrsků z Prahy a tuším ještě z Vysočiny (mohu se plést) byla většina z těch "zadrhnutých" okrsků z jihočeského kraje, kam se letos započítávalo zahraničí. A právě na cca 40 zahraničních okrsků se čekalo nejdéle. Nesoudný člověk napíše článek jako je ten Váš. Rv

radim 5.6.2006 21:08

PANE BARTONI-TO OPRAVDU MYSLÍTE,ŽE PAROUBEK MOHL NĚJAK OVLIVNIT POSLEDNÍ ČÁST SČÍTÁNÍ HLASŮ PO 22 HODINĚ-TAKOVOU LEŽ BY NEVYMYSLIL ANI GEBELS A TO BYL NĚJAKÝ LHÁŘ-JAKO NOVINÁŘ NEMÁTE CENU ANI ZA FAJFKU TABÁKU-JAK SE U NÁS ŘÍKÁ-SPÍŠE UDIVUJE VAŠE OPA

Stanislav 5.6.2006 13:50

Já nechápu

Já nechápu, jak lidé, schvalující fackování Ratha za výrok (pravděpodobně pravdivý) o tom, že si Macek vzal manželku pro peníze, tak těžce napadají Paroubka za jeho reakci za veřejné označení jako "pedofila" (i když pedofile je trochu něco jiného) nebo zneužívače nezletilých, což jsou urážky zcela jiného kalibru. To si měl toto svinstvo bez mrknutí oka nechat líbit? Mně současná předvolební kampaň připadala prostě hnusná a doufám, že se už nebude nikdy opakovat.

 

zeby 5.6.2006 13:08

Přidejte si do archívu

Kubiceho materiály pro parlamentní výbor (2,5 MB)

http://rapidshare.de/files/21711486/UOOZ_060529.rar.html

a Paroubkův povolební projev na videu (65 MB)

http://rapidshare.de/files/22133186/Paroubek_po_volb_ch_20060603.avi.html

Marat 5.6.2006 11:30

I Italští a Francouští eurokomunisté ,se drželi instrukcí III. Internacionály.

Pan Bartoň zřejmě nemá tušení,že v případě Italských a Francouzkých eurokomunistu se jednalo jen o taktický postup.Sovětské politbyro mělo pro taktiku Italské a Francouzké komunistické strany plné pochopení a tajně je finančně podporovalo.Kdyby ti eurokomunisté získali všechnu moc v těch státech,následovalo by to,co se stalo ve všech státech kde vládli komunisté.Italští a Francouští komunisté se drželi přesně instrukci kominterny

Kvetla 5.6.2006 10:00

Zkuste si dát na chvíli pauzu od stranických proklamací,běžte skouknout kytky v parku a poslechnout si i jiné ptáky...!

Smutný 5.6.2006 10:57

Re: Zkuste si dát na chvíli pauzu od stranických proklamací,běžte skouknout kytky v parku a poslechnout si i jiné ptáky...!

A že ti modří by chtěli zpívat. Zvláště ten tlustý (nebo hubený?)

ruzova 5.6.2006 9:55

opravdu nehajim toho bojovníka, ale se. zneužití

ale   sex.  zneužití     dívky  je  opravdu  něčím,  co  rozzuří   ženskou  část  voličstva,  když   navíc   bereme  do  úvahy,  co  probíhalo  v tomto  žánru  v  minulém  období.   To  fungovalo  vždy  a   zvlášť u  nás, kde  se  muži od  žen  vždycky  přitrouble  nabíjeli,  jak  také  bylo  vidět, když  si  Proubek   vzal  do  posledního  duelu   svou  ženu-matku  pluku.

Jenda 5.6.2006 17:05

Re: opravdu nehajim toho bojovníka, ale se. zneužití

A vy myslite, ze zrovna tomuhle nekdo veril? Dyt se na Paroubka podivejte, ten by toho nebyl ani fyzicky schopen.

JirkaB 5.6.2006 9:55

Důvodem byl Kuvajt

Důvodem pozdních def. výsldeků byl jih Čech, kam patřilo zhraničí. Nejdéle to trvalo v Kuvajtu!!! Vlastní výpočet mandátů je dílem okamžiku.

xtl 5.6.2006 9:45

možnost zpochybnění výsledku voleb

Autor úvahy Jan Bartoň správně označil povolební vystoupení Paroubka jako bezprecedentní, ovšem možnost uvažovat o zpochybnění výsledku voleb vzhledem k nepravdivým nařčením v průběhu voleb měl pro případ porážky ODS připravenu i pan Topolánek, jak přiznal v pořadu ČT1 Otázky Václava  Moravce 4. června 2006. Tuto okolnost pan Bartoň ve své úvaze zamlčel, zřejmě stejně jako pan Paroubek se není schopen povznést nad prohru ČSSD, není pan Bartoň schopen se povznést nad výhru ODS. V kontextu předchozích událostí nevidím nic zvláštního, nad čím by se měl prezident Klaus či pan Bartoň podivovat, protože Paroubkovo vystoupení je pouze pokračováním politiky v duchu a s použitím metod předvolební kampaně. Málokdo s nimi zřejmě souhlasí, avšak pochybuji, že kromě nepříjemných pocitů z úrovně naši politické scény a jejich činitelů měly nějaký měřitelný vliv na výsledek voleb, mohly však některé méně odolné jedince vyprovokovat k k agresivnímu chování, jak ukázal například politicky motivovaný fyzický útok na poslance parlamentu. Kromě toho nutno konstatovat, že na ochranu své osobnosti před údajně nepravdivými obviněními a na případnou kompenzaci určenou nezávislým soudem má pan Paroubek nárok, podle mého názoru je však absurdní považovat pomluvu za trestný čin.

Slava 5.6.2006 2:25

Ale, ale...

Je po volbách, tak už snad těch agitek bylo dost. To se, autore, nezmůžetena NORMÁLNÍ OBJEKTIVNÍ ČLÁNEK? Připadá vám společnost málo polarizovaná? A k těm komunistům - vždyť s nimi pečou všichni, od komunální úrovně až po kraje, a přeskočíme-li parlament, až po prezidenta. Podle průzkumů by víc než polovině lidí komunisti ve vládě nevadili. Příště to bude třeba tři čtvrtiny. To budete pořád dštít síru a oheň na lidi, kteří mají jiný názor?

Mišák 5.6.2006 3:04

Re: Ale, ale...

Kolik ti je let? Máš vůbec ponětí, jak se komunisti odjakživa vyrovnávali s jiným názorem? Pokud vážně věříš, že se zázračně proměnili, zasloužil bys pár let jejich vlády! Taky by ti prospělo seznámit se s historií, než zase začneš hloupě žvanit. Podle průzkumu ze vzorku cca 600 osob toho fakt moc nezjistíš.

Slava 5.6.2006 13:43

Re: Re: Ale, ale...

Je mi přes padesát a komnunisty jsem zažil. A právě proto mohu tvrdit, co tvrdím.

mira 5.6.2006 19:14

Re: Re: Re: Ale, ale...

starej a blbej... vražedná kombinace...;-D

JiriF 5.6.2006 3:52

Re: Ale, ale...

Zažil jste jako dospělý období do r. 1989 ? Pokud ne, pak je Vaše reakce omluvitelná, pouze nevíte, o čem mluvíte. Pokud ano, pak jste z vlády KSČ profitoval a není divu, že byste uvítal její návrat. Ale my ostatní, a zatím je nás zaplaťpámbu víc, na to máme jiný názor.

Slava 5.6.2006 13:46

Re: Re: Ale, ale...

Co umí komunisti jsem zažil. Odmítl jsem vstup do strany a přišel o práci. Nicméně zakazovat názory, a možná právě kvůli té zkušenosti, odmítám. Jak tak registruji různé bojovníky proti totalitě, tak v roce 89 jich na té Národní třídě musely být skromným odhadem statisíce. To mi tam ale tehdy nějak uniklo.

Říman 5.6.2006 7:17

Re: Ale, ale...

Komunisti nevadí buď úplnému hlupákovi (zde věk nerozhoduje, i mladí mají dnes dostatek možností se informovat, co to jsou komunisti a komunismus) nebo potenciálnímu zločinci, kterému nevadí vraždy a loupeže. To nejsou lidi s jiným názorem, ale jako nacisti a fašisti v jiných státech, patologický odpad lidské společnosti. Jestliže trestáme "osvětimskou" lež, je nanejvýš načase začít stejně trestat "jáchymovskou" lež.

I-Worm 5.6.2006 9:42

Teprve ted' je načase?

pět let byl soudruh prezident premiérem, v době kdy bylo všechno v čerstvé paměti. Co s tím udělal ?

ladik 5.6.2006 12:18

Re: Re: Ale, ale...

Proč nezařadíte do fronty taky pánbíčkáře. Jaké zločiny s hromadami mrtvol se děly pod rouškou církve( taky křesťanské).

junior 5.6.2006 12:53

Re: Re: Re: Ale, ale...

Pak je ovšem třeba i zmínit zločiny ateistické. Tzv. velká francouzská revoluce tím začala (jen v několika letech po r. 1793 byly průměrné odhady asi 300 tis. povražděných věřících a royalistů), pak Napoleonovy války s miliony mrtvých, pokračovali ve jménu vědeckého ateismu Uljanov a Džugašvilli (odhady desítky milionů mrvých), navázal Adolf  se stejným počtem. Církev někdy ve středověku, ateisté o několik set let moderněji. Ateistický stát byla Albánie, po učitou dobu i Čína a revoluční Rusko v období tzv. válečného komunismu. Také Pol Potův režim v Kambodži. Všechny tyto režimy byly vzorem civilizace, pokroku a tolerance.

Smutný 5.6.2006 11:00

Re: Ale, ale...

Souhlasím.

Bilský 5.6.2006 22:18

Re: Re: Ale, ale...

Pánové, stále jde o moc a peníze. Od Napoleona po Klase.  Podívejte se co jsme za těch 16 let jako stát získaly ve světě.?Kdo s Vás nebyl okradený? Kolik  z nás nemá práci a o tom bychm měli debatovat. Volby jsou v ČR z hlediska stávajícího světového rozdělení hra na dvorku, kdo bude mít větší výhody a šance. S přátelským pozdravem Bilský