19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Vládo, padni!

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Maus 19.9.2008 18:10

Re: Právě jsem se poblila

Tak nechlastej celou noc a bude Ti ráno dobře Paolo.

me first 18.9.2008 4:56

nadpis

Autorka textu je politická mrtvola pokukující po osudu Davida Ratha, jen neví jak to navléci a tak roztahujíc nohy dává najevo: Haló milí socbolševici, tady mě máte!

psalm69 17.9.2008 16:26

za koho kopes Bobo?

ty zadnou stranu co by neco znamenala nemas, tak pro koho tohle divadlo? Ze by socani:))))to bude teda spolecenska uroven.....

Jura Jurax 17.9.2008 0:10

Re: Re: Re: Modrý chlívek tady se dneska zblázní

No, poněkud si Paroubka idealizuješ - a hovořit jedním dechem o něm a politické kultůře je dobrý vtip.

Nedošlo ti, že vyroste-li deset nových miliardářů, obvykle to znamená, že se jednak zemi daří a druhak ti miliardáři dávají práci těm tvým poctivým pracantům. Mimochodem, poctivý pracant může mít dvanáct tisíc brutto, ale pak dělá jednoduchou, nekvalifikovanou práci, která holt má cenu těch dvanácti tisíc. Je to možná kruté, ale je to tak. Ten poctivý pracant si holt musí sehnat lépe placenou práci, pokud mu malý výdělek vadí  - a získat vědomosti a dovednosti, aby ji mohl vykonávat.

A nedošlo ti, že mnozí nechtějí nějak závratně zbohatnout - a i to je možné poctivou prací, to by ses divil - ale jen si vydělat dost pro své potřeby a styl života a pro výchovu  svých potomků a jisté zabezpečení na stáří - a to poctivou prací jde docela dobře, i když pochopitelně ne bez námahy.

hogo 16.9.2008 22:53

je to tak.....

neskutečné se stává skutkem!!!ods to balí!!!!!!to je záchrana pro lidovce a zelené..........to je přímo vymodlené.....................:-D

jj 16.9.2008 22:40

Na Vašich příspěvcích je vidět,

že jste skutečně tak hloupá jak daleko vidíte. Takže aše IQ tykve zjevně omůouvá Vaše bláboly Andyo!

Standa 16.9.2008 21:10

Tahle

vláda se drží jen zuby a nehty odpadlíků. Nechutné!

Pavla 16.9.2008 21:07

Re: Točte se modré korouhvičky.....

Největší urážka jednoho z velkých filosofů - miléťanů - Herakleitose je odvaha nějakého nicka používat toto jméno. Jemu se přezdívalo Temný, ovšem náš nick má spíše přezdívku Hloupý.

JURA 16.9.2008 21:00

For Bobo

Taky jsem četl jen půlku první věty.....a stačí:-D

JURA 16.9.2008 20:57

For Bobo

Bobo...ty dylyno...dej pokoj...OK?>-

Herakleitos 16.9.2008 19:31

Točte se modré korouhvičky.....

;-Ppřed půl rokem Klaus je bůh a teď? Předtím Tlustý mozek ODS a teď? Hurá jsme v EU a dnes?;-P

Tak by se dalo pokračovat. Pros@ali jste vše a budete pykat. Makat a odvádět řádně daně. To bude trest! ;-D;-D;-D

Pavla 16.9.2008 19:31

Ano,

ano,tradičně další špatný článek rádoby modernistický ale nic neříkající.Prostě hoden svého autora.To klimakterium je strašný.

Jarin 16.9.2008 17:58

BUUUU

Jakub S. 16.9.2008 17:46

Třešničková Janinko - vypadni, boha jeho!

mak 16.9.2008 17:45

naopak, predsednictvi EU neni JEN urednicka zalezitost

to by pani s tresnickama v usich mela vedet. A mel by to vedet i paroubek co si mysli, ze predsedat EU by mu moc sluselo.

hulwat 16.9.2008 17:23

Re: Modrý póvl se projevil v plné nahotě

Jak vidno, Pájo, tak sis vzpomněl na svou kariéru kádrováka a nebo pomocníka pomocníka VB, kdy jsi udával a buzeroval lidi kde to šlo. Jsi nejspíš ze stejných sra/ček jako ta pi/zda Bobošíková, která se pro kariéru natřásala v čeveném bolerku před Falmerem a spol.

Tvoje inteligence musí být nepřekonatelná, když k modrým ptákům počítáš takového geronta a nebo Prokopa Bubna. Holt, co lze čekat od socbolševika jako jsi ty.

cc 16.9.2008 17:11

bobo vypadni

Do propadliště zapomění. 

Je to tragédie, jaké "existence" nás zastupují v Bruselu.

Jestli je to tak ve všech státech, tak je skutečně ve vedení (j)ELITA.

novaz 16.9.2008 16:37

zase ta Bobošice

Jak se doma něco šustne, už si přihřívá vlastní polívčičku, komunistická kandidátka Bobo. Bezpochyby trpí nemocí šílených krav a už by měla jit do pryč.

Kecal. 16.9.2008 16:26

Re: Pájo a co takhle skutečně si přečíst co ten pitomec Re: Modrý póvl se projevil v plné nahotě

Geroprase aby se neozvalo.:-D

gerontusinza 16.9.2008 16:19

Andy mě nenaštvete.......Re: Re: Modrý póvl se projevil v plné nahotě

jedinné co jste dosáhla že jsem si dovolil vám to napsat..... ;-D ovšem co nadělám, to přežiju.... tedy že mě strkají do vašeho hochštaplerského kurníku....;-)

Andyo 16.9.2008 15:51

Re: Modrý póvl se projevil v plné nahotě

já jsem hovořila s liberem, nikoliv s tou kandidátkou KSČM, máte v tom kádrovacím materiálu bordel, pájo.  Kromě toho se domnívám, že největší politickou aférou v období mladé české demokracie je projev Jiřího Paroubka po volbách 2006, kdy se přihlásil k úzké spolupráci, ba přímo k spojení s KSČM, stranou, která dodnes obdivuje Stalina a další vrahy a prostřednictvím svého chráněnce vyzývá k násilné revoluci. O paní Bobošíkové v rudém kostýmu a třešničkami v uších navštěvující komunisty a  natřásající ušmudlanou podprsenku před Filipem a Grebeníčkem nemluvě.

Jinak mne ale těší, že jste mezi modrý povl zařadil i gerontosinzu, známého modráka. Ten je stejně jako Prokop Buben jeden z nejzapálenějších zastánců modré ptákostrany, možná je to i zakládající člen ODS.

Radim 16.9.2008 15:50

Bobo, vypadni!

Posleda 16.9.2008 15:45

Re: Pěkné

Pro Bohnice? Už dávno...

Němek 16.9.2008 15:40

Re: Modrý póvl se projevil v plné nahotě

ODS společně s ČSSD (i s ostatními) dělají sice zoufalou politiku, ale jedno se jim daří. Vtahují lidi do své hry, aby si mysleli, že v naší „demokracii“ mají na něco vliv.

Oba „znepřátelené“ tábory se vždy velmi dobře shodnou na zvyšování svých požitků, které daňoví poplatníci zaplatí. Ti si toho nevšímají, protože přijali hru na „demokracii“. Třeba zrovna diskuse na internetu. Lidé na sebe poštěkávají, hájí „svoji pravdu“, a vrchnosti se smějí, že jim na to voliči skočili. Kdo kolik hlasů v příštích volbách dostane, není vůbec důležité. Kdyby totiž mohly volby něco změnit, dávno by je zakázali.

Co kdybychom ty jejich aféry nevnímali? Bude jich stále přibývat. Protože bude méně chleba, musí být více her. Už nestačí, že jsou souboje mezi ODS a ČSSD, v posledních týdnech narůstá počet rytířských klání i uvnitř jednotlivých stran. Vše je dobré, jen když občan nevidí to podstatné.

V normálních poměrech by současná vláda padla do 24 hodin. Jenže je otázkou, jak se k normálním poměrům dopracovat ve společnosti, kterou ovládají mafie. (Dlouho jsem nemohl pochopit fungování mafie na Sicílii. Dnes to chápu díky ODS.)

gerontusinza 16.9.2008 15:22

Samozžejmě že se nejednalo o žádnou trapnost....Re: Re: Vy taky nevíte co je plná moc a co opravňuje......Re: Re: Lituji ale já od vás pořad nikoli....Re: Re: Paní Bobošíková, bohužel

Paní Bobošíková byla řádná kandidátka na prezidenta a věřím, že si to brzy zopakuje..... a byla navržena legální stranou, která díky těm vaším modrým podvraťákům bude nejen v parlamentu ale bude i koaličním partnerem ve vládě.(cca za 2 roky).....vy totiž nepřekročíte svůj stín..... to víte, když volíte pitomce a parazity, pak se nedivte, že vás lidé vykopou...... mimochodem, rád se zůčastním, protože nesnáším hochštaplery a hlavně diletanty...... i ten pitomý hasič ze středočeského kraje si myslí, že tím, že bude vystupovat s našimi emeričany, naláká prosťáčky přes Country radio.......  lidé nejsou tak pitomí jak si ve své omezenosti stále myslíte....;-D

antek 16.9.2008 15:12

Pěkné

Pěkný článek paní Bobo.Zdá se, že jste dozrála.

brabus 16.9.2008 15:07

Re: Modrý póvl se projevil v plné nahotě

já chápu Pájo, že vám imponuje to, že co se nepovedlo rusákům v 68,  tak se to povedlo paní Bobošíkové, ale já považuji za největší politickou aféru v období mladé české demokracie objednávání nájemné vraždy pod dohledem ČSSD (Srba) nebo tunel pod hlavičkou ČSSD (Svoboda a jeho Liberta), takže si mě prosím dopiště na svůj modrý seznam;-D;-D P.S. Gerone, zcela chápu Vaše rozhořčení, protože já si taky nepřeji, aby jsme byli ve stejné skupině;-D;-D

brabus 16.9.2008 15:00

Re: Vy taky nevíte co je plná moc a co opravňuje......Re: Re: Lituji ale já od vás pořad nikoli....Re: Re: Paní Bobošíková, bohužel

nevím o jakých nesmyslech mluvíte. Mě je US a všichni jejich členové u (Y), ale problém paní Bobo byl v tom, že si přes svojí funkci, začala vyřizovat staré účty, pod záminkou modernizace. P.S. oficiální funkce paní Bobo (po zhroucení Hodače) byla dočasná ředitelka české TV, takže požadavek a žodpovědnost byla pouze na straně Bobo. I Hodač sám řekl po pár letech, že to byla jediná věc, která jemu i jí zlomila vaz a že on by se k tomu kroku neodhodlal. Prostě stejná práce stylem válcování, kterou teď vyčítáte ODS.  A jestli považujete Bobo za důvěryhodnou po své trapnosti při presidenské volbě, tak to je Váš problém:-/ 

Ja 16.9.2008 14:49

Re: Re: Re: Modrý chlívek tady se dneska zblázní

:-D:-D:-D:-Dto je fór blbečku

xxx Kubeš 16.9.2008 14:48

Re: no, já

souhlas, bohužel ale ona tam nepůjde, ledaže by tam bylo větší koryto.