18.4.2024 | Svátek má Valérie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
BuBu 28.4.2006 7:45

Není potřeba takto dlouhý článek !

. . . celé osmi-leté působení "vlády" ČSSD, obzvláště pak její poslední rok, se dá naprosto přesně vyjádřit jednou větou : VLÁDA  TALENTOVANÝCH  PRASAT  !!! . . . a poté zajít do chlívku a omluvit se svému Pašíkovi za to, že jsem ho krutě urazil. . . .

(Jestli tato soc-demácká banda zlodějů a korupčníků "přeleze" ve volbách 10% hranici - bude to největší urážka a potupa českého národa jakou si lze představit !!! . . . pak si nezasloužíme nic lepšího než karabáč, a to od rána do večera každý den - až do nových voleb !!!!! )

Prokouk 28.4.2006 7:44

Máte pravdu pane Topolánku

Máte pravdu pane Topolánku,  nejlepší je za státní a krajské peníze zakládat akciovky,

třeba nemocnice. To je pro bratrstvo modrého ptáka zlatý důl, vedení si vyplácí platy dle libosti,

pro akciovku neplatí zákon o zadávání veřejných zakázek, zakázky na dodávky léků, vybavení,

přestavby,  dostanou kamarádi z ODS, cena nerozhoduje. A když dojdou peníze, tak co

kraji a státu zbyde, než tam peníze dosypat.

Veselý 28.4.2006 7:31

Re: pane Topolánku,

Já tedy s radostí začnu. Oceňuji ČSSD, především za její postup v těchto případech. Nezlobte se, ale za vlády ODS se nic takového nestalo. Bylo to však proto, že všemocná ODS to dokázala zamést pod koberec, ne proto že by byla lepší.

eTony 28.4.2006 7:13

Kyž jsem

psal předchozí řádky, netušil jsem, že lídr socbolševismu obviní Vás, pane Topolánku, a celou ODS z fyzického napadení bolševika Dolejše. Důvodem napadení je prý šíření nesnášenlivosti ve společnosti ODS- kou a šíření studené občanské války. Až takhle dokáže premiér vlády ČR klesnout. Níž už to nejde, už je na dně té pověstné slovní žumpy, argumenty došly ( pokud kdy nějaké vůbec byly ) tak se uchyluje ke slovní brutalitě politického burana. Paroubek se začal chovat otevřeně jako české bolševické prase. Naopak bolševismus, nebo myšlenky bolševického typu dokážou vnést do společnosti občanů rozkol, nenávist, lakotu, nepřátelství, které může vyvrcholit občanskou válkou. Socbolševikům pro dosažení svých cílů, ve prospěch jich samotných, není žádná cena dost velká - ani lidské životy.

challenger 28.4.2006 7:10

Re: Re: Re: I vy šibale...

Milý habite,

ono je to samozřejmě úplně jedno. I v kauze Kořistka bylo dost důkazů a svědeckých výpovědí, které potvrzovaly zjevné věci. Otázkou je, jak jsou tyto důkazy platné ve smyslu důkazního břemene v trestním řízení. Já tomu nerozumím, vy jste jistě právní expert zrovna tak jako expert na kteroukoli oblast lidské činnosti - ostatně jako všichni členové a sympatizanti ODS. Jedna věc je, jak se vám to zdá (média si pospíšila se zveřejněním, zatímco existují stovky korupčních kauz zasloužilých ODéSáků v krajích a velkých městech, po kterých neštěkne ani pes a i když do médií něco probleskne). Druhá věc je, co se pak dá prokázat před soudem - a jak asi dobře víte, soudní mašinérii má v rukou více ODS než ČSSD.

Kauza Kořistka, vrbík a Běleš (30 v českých na stole) byla svým objemem a svoji závažností a společenskou nebezpečností daleko závažnější, než všechny kauzy ČSSD dohromady. Ale my se zde nebavíme o kauzách za poslední 4 roky. bavíme se zde o stovkách protunelovaných miliard čelnými ODéSáky za doby Klausova klondiku. Mám dojem, že ochota vyšetřovat tyto kauzy se rovná nule.

Říman 28.4.2006 7:05

Re: Nenechme se oblbovat

Občanovi myslícímu (zřejmě p..elí): už se v dějinách stalo, že blbě sestavený jízdní řád opravdu "naprogramoval" srážku vlaků. A  jen skutečně hluboce myslící občan může přijít na to, že úředník,mající rozhodovat podle platných zákonů, je něco jako počítačový program, který žije někde mimo svět (a jeho pokušení) a kromě těch zákonů nezná nic jiného. Čertovo kopýtko tu ovšem je: asi by si myslící občan také rád líznul, třebas jako nevolený, protože mu, zdá se vadí, že o spoustě věcí rozhodují volení. Barvu nakonec ovšem poctivě přiznává: chce rudou totalitu.Na to je myšlení (pokud je ho občan myslící vůbec mocný) ovšem škoda. Stačí věřit, soudruhu.

eTony 28.4.2006 7:04

challengere,

ani se nedivím , že máte dojem, že se kauzy vyšetřují, protože ten dojem je podprahově pěstován, ale ve skutečnosti se nic neděje. Akorát velkohubá plácání Puchejře o postihování lidí, kolem kterých se korupce jen mihne. Znáte nějaké konkrétní výsledky šetření kauz ? Já ani jeden, ani Unipetrol, ani biolíh, ani kakao. Navíc je na informace policie uvaleno embargo - vládou šibalů.

Říman 28.4.2006 6:52

Re: lokajští chytráci

Pochopil jsem "našince". Je to zřejmě něco jako "la miri", idiot každým coulem. V tom případě lépe být cizincem.

eTony 28.4.2006 6:50

pane Topolánku,

děkuji za zveřejnění Vašich pravdivých slov zde na Psu. Na těchto stránkách se najdou zajisté diskutéři, kteří Vaše slova budou převracet, budou lhát, budou Vás urážet nejhrubšími výrazy, převedou Vaše slova do úplně jiných problému za vzájemného se "poplácávání po zádech" jak jsou dobří. Všichni, kdož sem přispíváme svými poznámkami apod. je dobře známe. Jsou to profesionální "rozesírači" diskusí, provokatéři z řad socbolševické bolševické oranžovorudé úderky. Ti jsou jediní spravedliví a snad si někteří myslí, že by vše udělali lépe, počínaje privatizací a konče personálními otázkami ODS. Jsem zvědav, kdo z nich se jako první do Vás "obuje" a potom už to půjde ve smyslu - " jdeme vfšichni sborem za tím prvním volem ".

zalozak 28.4.2006 5:47

pro knedlika a ostatni

Bohuzel v tuto chvili jsou zde pouze dve volby. Volba jedna je pro stranu ktera jako jedina ma uceleny program byt ne zcela perfektni a ve vedeni nektere kteri by tam nemuseli byt.

Na strane druhe je zde strana ktera tuto zemi zene milovymi kroky hluboko pred listopad 1989 diky extremne vzrustajici mire zadluzenosti, postupnemu omezovani sanci na jakekoliv podnikani, nechutnostmi socialisticke regulace vseho a logicky vzrustajici mire korupce,.

Par zeleno ruzovo cerveno cernych stran ktere hledaji prilizitost jak se stat parazity  rozhodne nic na veci nezmeni.

Volba je tedy ... zpet k socialismu nebo sance pro ty kteri tvrdi ze dokazaou beh veci zmenit.

Dušan Neumann 28.4.2006 4:49

Re: Re: Nenechme se oblbovat

příměr nefunguje: kdyby byl jízdní řád psán jako zákony vydávaní českým parlamentem, vyjelo by jen několik vlaků a nedojel asi žádný

Valentina 28.4.2006 4:04

Re: Re: Re: I vy šibale...

A co se divíte - vždyť socani už tak strašně moc potřebovali někoho z ODS dostat do těch tepláků. Čisté ruce - taková nádherná akce, tak skvěle zorganizovaná a furt nic. Kolikrát vyšetřovali Macka s Knižním velkoobchodem - 3x, 4x? A ono furt nic. 

A místo toho kdo že v těch teplácích skončil první (a skoro i poslední) - šibal z ČSSD Svoboda.

Pak se divte, že lítaly vrtulníky, vždyť z toho se přece musí zkusit vytřískat co se dá. A vono nakonec zas nic. 

Valentina 28.4.2006 3:54

Re: TUPOLÁNEK OPAKOVANĚ DOKAZUJE

kwá kwá kwá

Ale alespoň už vím proč ČSSD nemůže nic zlepšovat - musí si uklidit před vlastním prahem. Nebo pro ni to neplatí?

?? 28.4.2006 3:53

Re: Re: Mrkněte na nový klip

Omlouvám se, mělo být .. agitka ..    Nevím, kde se tam ty různý znaky vzaly. nežli jsem t odentroval, bylo to v pořádku.:-(! 

?? 28.4.2006 3:50

Re: Mrkněte na nový klip

Ondřeji,

tohle je"zábava" na úrovni třetí třídy zvlaštní školy. Jestli to má být volební agïtka, tak nás chraň bůh před jejími autory.......

?? 28.4.2006 3:44

Re: psal jsem to

buď si z ná děláš srandu; nebo jsi opravdu "dutoleb". Tomu  by nasvědčoval tvůj výrok " psal jsem z vnitřního rozumu... ostatně jsem celý rok na tom neudělal nic,a bylo mi blbý říct mu, že to nápíšu o víkendu!"

Mám obavy že o víkendu zjistíš, že vnitřní rozum nemáš žádný !!!   (To jsi mohl zjistit už tady na NP z reakcí na tvé příspěvky.  Ale v každý vesniče (i nestřediskové) je alespoň jeden místní, patřící ke koloritu.   Ty jsi ve svých příspěvcích alespoň slušný; což se o jiných říci nedá...:-)R^ 

knedlik 28.4.2006 3:15

Je mi lito

Je mi lito pane Topolanek, nemam pochyb ze alespon neco (ne-li vetsina toho co zde pisete) je pravda, jako i mnohem a mnoem vice toho, co zde nepisete, ale Spasitele z tohoto naseho politickeho hnojiste ve Vas bohuzel nevidim. I kdyby jste to skutecne myslel uprimne,  tak zrovna Vy by jste na to nemel, zatocit nejen s tema socialistickyma lumpama ale i s tema ve Vasich radach. Ti Vas (pokud s nima nepojedete) prevalcuji. Doufam, ze Paroubek se vrati tam, odkud se loni vynoril, ale vitat toliko jinou partu "byvalych", na to se ale vubec netesim (zamerne nepisi byvalych "komunistu" nebot z te generace tomu Marxovu nabozenstvi jiz nikdo z nich stejne neveril, jiz tehdy to byla jenom koryta a jeste vetsi koryta).

Prétextat 28.4.2006 2:29

Re: Nenechme se oblbovat

Občane, vám to teda myslí, ale tak nějak uvědoměle. Vždyť i každému blbovi musí být zřejmé, že čím míň peněz půjde přes stát, tím méně korupce může být. Jen státní ouřada, který má na starosti cizí majetek je korumpovatelný. Ale škoda námahy, vy to určitě dobře víte...

Ondřej 28.4.2006 2:03

Mrkněte na nový klip

www.obrazovka.cz/volby/drposera.wmv

(2,4 MB)

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 28.4.2006 1:38

Ja bych to otocil

Při založení ODS byla hlavní myšlenka - každý člen musí být odpovědný za sebe, svou rodinu, obec a stát. Platí to dosud ?

No rekl bych, ze to dosud plati v tom smyslu, ze kazdy clen je odpovedny za sebe a svou rodinu.:-D

Ale ja bych ty pozadavky na cleny politickych stran, potencialni politiky, uplne otocil. Meli by byt odpovedni za stat, za obec, za svou rodinu i za sebe. Presne v tomto poradi.

Vilém 28.4.2006 1:09

psal jsem to

z vnitřního rozumu, takže jsem to nemusel konzultovat.

Ostatně celý rok jsem na tom neudělal nic, tak jsem neměl co konzultovat. A bylo mi blbý za ním jít před týdnem a říct mu, že to napíšu o víkendu.:-D:-D

mak 28.4.2006 1:08

to jsem zvedav jestli paroubek po prohranejch volbach vyhodi sam sebe

R^(Y)

John 28.4.2006 1:06

To je aktivity

Koukám že dnes mají socani v Lihovém domě pohotovost. A hned se snaží o sto šest. Je tak dál kluci. Za pár dní si půjdete hačnout do opozičních lavic a budete moci v klidu přemýšlet kde udělali soudruzi chybu.

conqueror 28.4.2006 0:58

Re: Re: TUPOLÁNEK OPAKOVANĚ DOKAZUJE

Je to tak, v Česku pravice není. Není se čeho bát soudruzi a soudružky. Všechno jsou jen předvolební plky. Rozdíl je jen v počtu zlodějů v té které partaji. A ty s tím háčkem v názvu jich mají daleko nejvíc.

conqueror 28.4.2006 0:50

Re: Už jí mam

Vytáhnout z postele a nechat podepsat! A jak je možné nevidět rok vedoucího nebo konzultanta dipl. práce?

Vilém 28.4.2006 0:45

Už jí mam

Ale ta byrokracie, řekli mi, že ji nemůžu odevzdat bez podpisu vedoucího, a to jsem rok neviděl, takže se mi to protáhne.:-D:-D

jasan 28.4.2006 0:37

Re: Nenechme se oblbovat

obcane nemyslici, i voleni funkcionari se musi ridit zakony, ktere schvaluje KSCSSD.....

conqueror 28.4.2006 0:34

Re: ŠIBAL Topolánek

Kecáš nesmysly, dopiš konečně tu diplomku, trvá ti to moc dlouho. Mě trvala 10 dní na právech.

conqueror 28.4.2006 0:32

Re: Tak co Rudá chátro

A snaží se tu i cenzorní robot...

Vilém 28.4.2006 0:31

ŠIBAL Topolánek

Pan Topolánek se dere do čela státu poté, co vyraboval svou soukromou firmu, ale stačil na tom vydělat osm melounů v českých.

Fakt je, že je troškař - Kořistkovi nedal dost, takže deset v českých nevyšlo.

Ale jak by si vedl je vidět podle VELKÉHO BRATRA SLOVENSKA - ministři, nikoli řadoví úředníci jako u nás, padají kvůli korupci jeden za druhým, poslanec stojí 25 mil., ano Topolánek je i na uplácení lakomý, prostě nemá formát nebo mu došly peníze od mrtvol z Budapešti a příznivců z Hong - kongu.

Co zbývá - NAKRMIT SE U KORYTA - TO BY UMĚLA I ODS.:-D:-D