18.4.2024 | Svátek má Valérie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jirka 14.4.2009 14:37

Paroubek

Paroubek je bez diskuse zemský škůdce - oranžový bolševik a ještě ke všemu nezodpovědný blb, který jen umí rozhazovat peníze jiných. Chraň nás před ním všichni bozi!

Liška 13.4.2009 22:59

Co Paroubek, ale ty zástupy za ním!

Do Paroubka může řezat kdo chce! I novináři mu mohou pokládat jakékoli otázky, i ty nepříjemné. On ví dobře, že za svou demagogií a prezentováním v podstatě formy podlé bolševické rétoriky má podporu nekonečných zástupů sympatizantů z vrstev společnosti, která ač není ochotna používat myslivnu, ví vždy zásadně vše první, nejdříve se jim rozsvítí v kebuli, a hlavně vždy vědí, kdo je za co vinný. A co kdo měl dělat, a kdo si nakrad a koho by bylo nejlepší pověsit. No, jsou to lidé, kterými zmítá rychle uvařená nenávist, závist a podobné neduhy, se kterými může vůdce počítat! I tady v diskuzi se to jasně definuje, co se týká podpory vůdci a jeho demagogii. Mně jeho zdejší příznivci připomínají někdejší volání lůzy po krvi, ale co já vím, jestli jakási lůza dnes existuje?

SW 14.4.2009 0:52

Re: Co Paroubek, ale ty zástupy za ním!

To je politika mnoha azimutů - v tom se jirka vyzná ;-D

Josef 13.4.2009 22:30

Autor je darebák

Rv

bh 13.4.2009 22:34

Re: Autor je darebák

Autor píše pravdu, darebák je Paroubek a vy jste obyčejný hlupák...

Josef 13.4.2009 22:38

Re: Autor je darebák

Rv Vy jste hlupák když nevíte, že autor je darebák.

jirka.s. 13.4.2009 23:53

Re: Autor je darebák

Ty máš taky pěkně zpřeházené dráthy!!! ;-D

Jitka 14.4.2009 9:21

Re: Autor je darebák

Už toho mám dost! Ty ho znáš osobně? Předlož nám důkazy, že je to darebák! Jen blbě kecáš, běž se léčit nebo se nauč slušnému chování.

Fandas 13.4.2009 21:54

Poznámka

Je nutno si uvědomit, že politika nemá morálku. Naše hvězdy ČSSD a ODS nám to předvádějí názorně a nemají si co vyčítat! Podívejte se na Ústecký kraj! Koalice politiků z ČSSD a ODS fungovala do minulých krajských voelb a funguje dál. Zasocany vyhrál krajské volby Foldyna a hejtmanem se nestal.Hejtmanka ani nepostoupila mezi elitu socanů a bývalý hejtman za ODS získal dobré koryto a přidali se mu penízky , aby zůstal na svém. Vekslácká koalice v klidu funguje dál!!

dhimmi 13.4.2009 21:51

Tak se dívám na příspěvky v této diskuzi

a připadám si jako na srazu milicionářů a estébáků,kteří se nemůžou smířit s tím,že jsou z nich dnes nuly a nenávist ke svobodě a demokracii halí do přiblblých frází o modrých tunelářích,okrádání lidu ,akorát už nějak vyšumělo dříve oblíbené téma těchto kreténů-JULÍNEK/CIKRT. 

Honza 13.4.2009 20:48

Jenže....

Paroubek měl pravdu,ve všech televizních pořadech a debatách u Šimůnka,je neskutečně napadán vždy politik levice,s pravičáky se jedná v rukavičkách.Je to nekorektní jednání zaměřené na ponižování levicových politiků.I otázky pro diváky na spodku obrazovky jsou formulovány tak,že posílat SMS si dovolí jen bohatší (podnikatelská)část populace.Proto odpovědi vždy vyzní v neprospěch levice.Proto debaty u Šimůnka nepovažuji za nestranné a korektní.

Moritor 13.4.2009 21:10

Re: Jenže....

No to je krávovina! Nic hloupějšího jsem už dlouho nečetl. Prosím tě, Šimůnek útočí proti pravičákům a levičákům stejně. To se zdá jen levičákům, protože se jich ptá ostře. Když tlačí na pravičáka, tak levičákům je to málo, ale kolem Paroubka bychom měli chodit po špičkách a ptát se jen na otázky, které nám předem povolí. Tak to tedy ne! Víc takových Šimůnků, kteří jdou po krku levici i pravici.

helena 13.4.2009 22:07

Re: Jenže....

je topochopitelné,když někdo veřějně lže a je demagog,tak to Šimůnka nemůže nechat klidným..

helena* 13.4.2009 23:26

Re: Jenže....

dobrý den heleno, já se tady se svým nickem pohybuju už dlouho. Nemohla byste, prosím, zkusit jiný? Děkuji

karel 13.4.2009 21:40

Re: Jenže....proti bakalovi ani necekne a mohl vysvětlit podvody okolo OKD

podvody s byty, prodejem 50% podílu státu, kolik bakala namazal, kolik přes Janstu+spol. musí posílat do sekretariátů, jak se asi podílí zločin na vedení státu ČR!!!  V pořadu by mohl kdyby směl položit dotěrnější otázky Šimůnek, ale nepoloží!!! Neboťzřejmě nechce chlebodárci bakal dělat nervy

Ladislav N 13.4.2009 15:50

Autor má pravdu. S Paroubkem je to jako s lidskou blbostí...

Vyhrát nelze, ale je neustále nutné blbosti čelit a odhalovat její projevy....

jan 13.4.2009 20:04

Re: Autor má pravdu. S Paroubkem je to jako s lidskou blbostí...

to je fakt pisálek je ukázkou lidký blbosti

Moritor 13.4.2009 21:03

Re: Autor má pravdu. S Paroubkem je to jako s lidskou blbostí...

Posuzuješ ho podle sebe? Pak asi ano. :-D:-D:-D:-D

Josef 13.4.2009 22:44

Re: Autor má pravdu. S Paroubkem je to jako s lidskou blbostí...

Rv Děkuji panu Paroubkovi, protože se zastává obyčejných prostých lidí proti darebákům.

Rad 13.4.2009 23:24

Re: Autor má pravdu. S Paroubkem je to jako s lidskou blbostí...

to máte pravdu. teď zrovna se zastal toho zastřelenýho obyčejnýho a prostýho kočky, že ten střelec ďuričko nebyl jeho kámoš. to mu pomohl... důchodcům za jeho šéfování propadly důchody oproti průměrné mzdě o pár procent a naši potomci budou splácet to, jak nás zadlužil. aby měl na dávky pro těch 10 procent nezaměstnanejch, kam to se svojí vládou dotáhl. a teď se nestydí se svojí squadrou vyřvávat, jak by měli menší nezaměstnanost než tato vláda a vyčítat jí zadlužování, které by nebylo, kdyby se nemuseli platit ty jejich dluhy.

Jitka 14.4.2009 9:13

Re: Autor má pravdu. S Paroubkem je to jako s lidskou blbostí...

Mohl bys laskavě sdělit národu, co Paroubek a jeho slavná ČSSD udělali tak světoborného? Čím pomohli lidem? Jen zadlužili stát, když se měli splácet dluhy, ale za to jim snad vděk nepatří.

lajmilhulilhulilajmi 13.4.2009 15:26

ble ble bléé

A navíc, jelikož zlodějny,všivárny a podrazy provádějí prakticky

veřejně, zřejmě někde existuje podivný úřad, který jim na tuto činnost přidělil

patentní certifikát a schválil copyright.............

jirka.s. 13.4.2009 15:36

Re: ble ble bléé

Ale to jsi, huliči, o 4O let v minulosti! Tehdy se tomu "úřadu" říkalo politbyro úv ksč!!! Ale to ty nejspíš sám moc dobře víš, jenom se ti tak trochu stýská, viď ?;-(

BTW: Už ti dochází invence? Teď jsi vyloženě promrhal dva odstavce!!! ;-D

lajmilhulilhulilajmi 13.4.2009 15:24

ble ble blééé

ODS jak  se mnohokrát ukázalo, není politická strana, ale skutečné

zločinné spolčení, které se rafinovanými podvody, podrazy,

neuvěřitelnými všivárnami, korupcí všeho druhu, podpůrnými penězi od

bývalých veksláků a podobné sebranky,lžemi, za podpory nestoudnými čachry justice dohrabalo ku vládní

moci. 

Xaver 13.4.2009 17:06

Re: ble ble blééé

Odvolaná vláda byla od roku 1989 nejlepší vláda, jakou jsem zatím měli. Nebyl v ní ani jediný bývalý člen KSČ, ty řeči o zločineckém spolčení, jsou jenom bláboly, které nikdy nikdo nemůže prokázat, Jsou to jen naučené fráze, které chrlí Paroubek, Ráth a další, kteří se už těší, že se k naší škodě zase ujmou vlády. Za předchozí, kdy vládli 8 let se jen podepsali na zadlužení republiky. Ani jednoho z nich si nedokážu představit v předsednictví EU. Kromě toho odvoláním vlády v době předsednictví dali jen republice ránu do vazu a doufám, že Inteligentní voliči jim to neodpustí.

Těrazky Topol 13.4.2009 17:27

Re: ble ble blééé

Byla to ta nejubožejší vláda v dějinách .Topolánek-agresivní hulvát,Parkanová-vynikající zpěvačka-častušek,Bursík-modrý ekolog a skvělý intrikán,Schwarcenberg-senilní+spící šlechtic,Vondra-USA analspeleolog,Julínek-likvidátor bezplatného zdravotnictví garantovaného ústavou,Langer-muž,který patří do cely, vedle- něj  je Kajínek světec,atd.Tohle je realita,ne ty žvásty pravicových novnářů.

beda 13.4.2009 17:43

Re: ble ble blééé

Souhlas. A co se dělo uvnitř ministerstev za poslední diktatury ODS, to začne lézt ven jen co vypadnou a ztratí možnost podřízené za vyslovenou pravdu vyhazovat. Do poslední chvíle tam nasazovali své slouhy.

Moritor 13.4.2009 18:39

Re: ble ble blééé

Heh, a jako socani dělali předtím 8 let něco jiného? Houby!!! Takže diktatura ČSSD byla stejná, takže raději mlčte a neagitujte pro Paroubka.

onetearofbluedeer 13.4.2009 20:11

Re: ble ble blééé

mily Topole, bezplatne zdravotnictvi bylo garantovano ustavou naposled v listopadu 1989. Od te doby se sitace ponekud zlepsila.  Ale zrejme porad nemuzete spolknout, ze hlavnim duvodem atentattu na vladu byla jeji stoupajici popularita u volicu i (a to je temer neuveritelne) stoupajici zahranicne-politicky kredit, ktery za predchozich vlad CSSD spadl nekam do zapornych hodnot. Proto zavelel Jiri Paroubek a zautocil na vladu, at to stoji co to stoji, jinak se neda vysvetlit nepripravenost socdem-strany prevzit zodpovednost za spravu statu. A to pisu sice jako volic pravicovy, nicmene se soucasnou(minulou) vladou VYRAZNE nespokojeny !!!

Josef 13.4.2009 22:26

Re: ble ble blééé

R^