23.4.2024 | Svátek má Vojtěch


Diskuse k článku

POLITIKA: Vláda mnoha nadějí

Vláda Bohuslava Sobotky vznikla nakonec snáze, než se obecně po bouřlivém povolebním týdnu očekávalo. Bylo to relativně dlouhé, ale ne nějak výrazně "přes míru". Kde jsou dnes prohlášení představitelů ANO, že nevstoupí do vlády, politická vzpoura proti Bohuslavu Sobotkovi či obavy z toho, že prezident nejmenuje Zaorálka či Stropnického do ministerských funkcí… I rozpočet a zákon o státní službě se mezitím zvládly ve Sněmovně schválit.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
B. Rybák 4.2.2014 13:33

Politická patologie

V naší zemi je jednoznačně důsledkem nám vnuceného, pro nás neúnosně nákladného elitářské byrokratického, sociálního a byrokratického "parazitismu" a jakákoli představa, že nyní vládnoucí 5. kolona jeho "bruselského" centra se s tím něco pokusí udělat je mírně řečeno tragikomická.

Hlupákům bude možná stačit, že jim předhodí pár obětí svého výběrově politicky orientovaného lovu na "kmotříky", a z toho, že spokojení EU-protektoři dočasně pootevřou přítok korumpujících dotací.

Nepochopí, že opět prudce narůstající státní dluh budou platit ubohostí svých budoucích důchodů a životní úrovní svých dětí, které navíc vzhledem k naší teď už nezvratné přeměně na EU-protektorátní montovnu, budou mít před sebou kariéru pouhých "panských kočí" tak jako za nyní již dokonce oslavované C.K. monarchie (před tím než se začala rozkládat).