20.4.2024 | Svátek má Marcela


Diskuse k článku

POLITIKA: Vítáme nové kahudy!

Za devatero horami a devatero řekami žil byl jeden král. A ten měl tři dcery na vdávání, a tak hledal prince… Zpět! Bylo to celé jinak. Nebylo to za devatero horami, ale tady u nás, nebyl to král, ale president Antonín Novotný a ten měl plno ministerstev na roz(v)dávání… čo to tárám, neobsazených.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Sinnreich 20.1.2014 3:16

Kahuda Keller

Prof Keller v jednom ze svych silenych clanku v cas. "Sedma generace" (vrele doporucuji k nahlednuti), obvinuje zle korporace v USA z dabelskeho napadu prosadit zakon o "redeni" nuklearniho odpadu primisenim do predmetu denni potreby (papir, tuzky, atd.). Myslim si, ze jde primo o genialni reseni. Zbavit se vysoce radioaktivniho odpadu a zaroven vystavit obyvatelstvo mirne radioaktivite, ktera je zdravi prospesna, viz lazne Jachymov.

J. Jurax 20.1.2014 3:02

No, jak tak zveřejňujete profil pana profesora Kellera,

tak je pro EU ideální kandidát a za socany tuplem. Pasovat tam bude jak Jandák na hrnec a s exmaoistou a expředsedou komunistické strany Portugalska Barrosem si jistě padnou do noty.

Ovšem nezdá se mi, že by hrozilo, že by pan profesor byl schopen a ochoten s touhle výbavou prosazovat zájmy České republiky a jejích občanů.

Ostatně to sociolog, filozof, enviromentalista a k levici se hlásící byvší člen normalizační KSČ - to je diagnóza :-)

P. Boublíková 20.1.2014 5:22

Re: No, jak tak zveřejňujete profil pana profesora Kellera,

Ještě nedávno se aktivně angažoval v hnutí ProAlt (to byli takoví ti, co tvrdili, že mají nějakou alternativu politiky, ale zaboha nechtěli prozradit, jakou). Jestli už ho to přešlo nebo se jen pan Vlk zapomněl zmínit, nevím.