19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Veselé momentky z předvolební kampaně

Zeman. Má smysl k tomuhle samolibému ješitnému, věčně opilému jedinci něco říkat? Překvapuje někoho, že nejdřív prohlásí, že nebude podporovat žádnou politickou stranu v kampani, že se pak objeví billboardy strany, která má jeho jméno v názvu, a na těch plakátech je nápis "Já budu volit Zemanovce", k čemuž z rohu kouká retušovaný Zeman na poštovní známce?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Martin 17.9.2013 9:53

Cenzura vesele funguje.

Pokud ve svém příspěvku použijete stejná sprostá slova která používá autor článku jste rdakcí obviněni z vulgarity a příspěvek vám odmítnou. Už to začíná.

P. Zeman 17.9.2013 12:12

Re: Cenzura vesele funguje.

To není cenzura, to je robot. A už dlouho, takže nic nezačíná. Podle pravidel diskuze vulgarizmy používat nesmíte. To si s tím neporadíte? ;-)

L. Novák 17.9.2013 14:45

Re: Cenzura vesele funguje.

Ten místní robot cenzuruje kde-co. Možná i zmínku o tom, že vůbec existuje. Rozhodně to tedy není výhradně vulgarita. Já jsem občas vulgární (vůči vybranému jedinci) a většinou to projde. Ale třeba ukázka textu z nějakého článku v novinách už mi několikrát neprošla... :-P

Vítejte v Absurdistánu!

R. Langer 17.9.2013 13:20

Re: Cenzura vesele funguje.

Ale no tak! N*e*s*e*r*t*e! ;-)

J. Boleslav 17.9.2013 9:22

Bohužel situace není tak legrační

jak ji článek líčí. Je daleko vážnější, jde o to, zda se za předpokládané vlády bolševiků všech barev pod vedením Ovara podaří uchránit alespoň nějaké zbytky občanských svobod a demokracie nebo zda opět pofrčíme via Moskva.

P. Lenc 17.9.2013 8:09

A tak nějak

autore nevím, co jste chtěl čtenáři vlastně říct.

L. Novák 17.9.2013 1:06

Jednání hradecké SPOZ skončilo potyčkou Drymla s krajským šéfem

Jednání hradecké SPOZ skončilo potyčkou Drymla s krajským šéfem

 Hradec Králové - Krajská konference Strany práv občanů - zemanovci (SPOZ) v Královéhradeckém kraji dnes skončila potyčkou a málem i fackami. Senátor Vladimír Dryml (SPOZ) při vzrušené debatě chytil dnes zvoleného krajského předsedu Miroslava Matějku za kravatu. Následně senátor v prohlášení pro média uvedl, že by Matějka "zasloužil pár facek, aby se konečně probral". Matějku Dryml také obvinil z takzvaného velrybářství při náboru straníků. Matějka Drymlova nařčení odmítl, k potyčce mezi nimi se blíže nevyjádřil.

"Na ''vybrané'' způsoby chování pana Drymla nebudu reagovat ani je komentovat. Nechci poškozovat SPOZ," řekl Matějka, který v politice působí také jako zastupitel v Jičíně.

V tiskové zprávě z konference se hradečtí zemanovci nicméně k vyhrocenému jednání stručně vyjádřili. "Konferenci narušilo nepříliš korektní vystupování senátora Vladimíra Drymla, který byl na konferenci hostem. Již v úvodu napadl jednu z organizátorek a snížil se k verbálnímu i fyzickému napadení jiných delegátů," stojí v komuniké.

.... (ČTK)

E. Vašátko 17.9.2013 6:06

Re: Jednání hradecké SPOZ skončilo potyčkou Drymla s krajským šéfem

Jaký pán, takový krám.

J. Boleslav 17.9.2013 9:23

Re: Jednání hradecké SPOZ skončilo potyčkou Drymla s krajským šéfem

Přesně. Strana Přátel Ožralce Zemana je přece jeho věrným obrazem.