29.3.2024 | Svátek má Taťána


Diskuse k článku

POLITIKA: Vánoce s Paroubkem

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
milan 25.12.2008 22:19

a v čím zájmu??

Zajímavé, jak se pošlapává právo a ve jménu čehosi se někdo dopouští agrese. A co vlastně chtějí Afgánci?? To by mě velice zajímalo. Co jestli nám zase stýček SAM něco nelže, jako třeba o iráckých biologických a jiných zbraních hromadného ničení?? Jaké suroviny se skrývají v afgánské zemi?

Petr 24.12.2008 16:40

Petr

Větší vlastenec: potřeboval by jsi za ty své lži přes d r  ž  k   u                h a j z l e  

Petr 24.12.2008 16:35

Vít Procházka

je typyckej představitel Bolševika z 50 let. plnou h u b u lží a blábolů.

Mistr Jan Hus 24.12.2008 16:22

Ty nedáš pokoj ani na vánoce, modrý komsomolče !

;-D;-D;-D

Nedivící se 24.12.2008 1:38

Copak Vít Procházka!

Nemá rád levici a uchyluje se k rádoby osvědčené taktice pravicových vrtichvostů - útočit na předsedu nejsilnější levicové strany. Ty útoky přetékájí žlučí, jsou plné nenávisti a ještě do toho Procházká splácá Vánoce, svátky nrjintimnější. Je to rpostě super hnus! A jeho výštěk "styď se český voliči" tomu nasazuje korunu. Naštěstí takovéto žlučovité výlevy jakýchsi Procházků jsou kontraproduktivní neboť český člověk má smysl pro pravdu a spravedlnost. A pak, vůbec se mu nelíbí, když mu takový zlostný a nenávistný člověk, tyká!

Mistr Jan Hus 24.12.2008 16:22

Re: Copak Vít Procházka!

R^

Historik 23.12.2008 8:18

Vše vyřeší čas

V posledním půlstoletí nakonec všichni okupanti odešli dobrovolně nebo byli z obsazených území vyhnáni - včetně těch, kteří měli bohulibé úmysly. Stejný osud čeká cizí vojáky v Iráku i v Afgánistánu. Většinou se vyplatilo odejít dobrovolně.

P.S.: Dovoluji si připomenout, že největší koncentrace teroristů je momentálně v Pákistánu a v Saudské Arábii. Je nejvyšší čas chystat naše vojáky do těchto končin ...

ferko 22.12.2008 22:18

Svým jednáním souhlasí s teroristy - spojí se s kýmkoliv

Pan nebo soudruh? nebo terorista schvaluje tímto svým jednáním polévání mladých muslimských děvčat kiselinou sírovou a to přímo do očí. Co nás čeká od takovéto zrůdy která se spojí s kýmkoli aby mohl opět vládnout? Nejraději bych mu nalil tu sírovku do konečníku aby věděl co to je. Je mi 56let a maximálně se stydím za to že jsem čech. Nemám rád nasilí ale tomuto člověku potažmo jeho straně vyhlašuji už teď občanskou neposlušnost. Možná že se brzo podívám do kriminálu. Jinak přeji hezké svátky hlavně zdraví a nějaký dáreček po stromeček.

Divící se 24.12.2008 1:48

Re: Svým jednáním souhlasí s teroristy - spojí se s kýmkoliv

Ferko, Ferko, co to plácáte za hlouposti o schvalování polévání muslimských děvčat kyselinou sírovou, jak jste na to schvalování přišel?  (Ano - kyselinou se píšen tvrdé y).

letowitz 22.12.2008 21:53

Lůza

Závistivá, nenávistná lůza cítí příležitost. Nic víc než závidět a nenávidět nedovedou. Dopřejme odborům podnikat. Dopřejme Rokovi s kočkama vládnout.Dopřejme RSDr. Zaorálkovi vytvářet zahraniční politiku. Odstěhujme se.

milan 22.12.2008 22:29

Re: Lůza

Plně s Vámi souhlasím,snad to nemůže být normální, demokraticky smýšlející občan by nikdy nevolil takové individua jako je s.Paroubek,Zaorálek a jími podobní,asi žijeme stále v nějakém JZD .Ale doufám,že přes Vánoční svátky lidé uvidí místo zlatého prasátka ty  správné co mají jít na zabijačku a tam je také pošlou!

Nedivící se 24.12.2008 1:45

Re: Lůza

Lůza jste ve své nenávisti, hlouposti,  lžích a nenávisti vy. Co to plácáte o podnikání odborů? Odbory jsou přece odjakživa v celém světě od toho, aby byly v protiváze k zaměstnavatelům, aby hájily práva zaměstnanců. Nechápu jaký Roko. A pak, Lubomír Zaorálek nemá titul RSDr., ale PhDr., který udělují filosofické fakulty. A pokud mu jej závidíte, dobře vám tak.

Huml 22.12.2008 21:44

Každý se utne

Pane autore jste vů+l. Jednoduché, výstižné, není co dodat. (Y)

Snowy White 22.12.2008 23:12

Re: Každý se utne

Máte špatně první písmeno v nicku - místo H patří V ;-D;-D;-D

woka 22.12.2008 21:19

historie se opakuje

a je přehršel národů, které se nechaly totálně zblbnout naprostými magory a zločinci, proti kterým je Paroubek ještě beránek...na tyto typy zkrátka lidi slyší a obávám se, že protilátky dané zažitím totality po dvaceti letech spolehlivě vyprchaly. Nějaká svoboda - pche. Lidi se naštvou, teprve až nebude v obchodech zase toaletní papír nebo banány.    

Větší vlastenec 22.12.2008 21:49

Socialismus = jistoty a prosperita !

No dobrá, za socialismu v obchodech nebudou banány, mandarinky a jiné podobné zbytné produkty dalekých zemí. Proč ?

Z ekologických důvodů ! Doprava je jedním z největších světových znečišťovatelů. Jak říkal s.A.Zápotocký (parafrázuji), k čemu banány, když máme dost hrušek. (Mimochodem, před Vánoci vždycky pár vagónů kubánských pomerančů dovezeme, aby lidi neřvali.)

Toaletní papír, hygienické vložky, prací prášky atd. budou v dostatečném množství, ale je možné, že se občas projeví určité nedostatky v plynulosti zásobování některých území naší republiky. Každopádně, Právo bude k dostání v každé trafice, takže stačí vzít nůžky, a stříhat na čtverečky. A vaty bude dost téměř vždy.  R^

Prostě, náš lid raději zvolí jistotu a prosperity než nejistou svobodu, raději nízké příjmy, pokud je budou mít všichni.  >-

R^ VV >-  Pod vedením prvního leninovce, přítele Jiřího Paroubka, vpřed ke konečnému vítězství socialismu v naší vlasti !  >- VV R^

Hrad 22.12.2008 22:18

Re: Socialismus = jistoty a prosperita !

Dříve se filozofové, potažmo ideologové snažili sevět pouze vysvětlovat, eventuelně se jej snažili měnit. Nám(je nás pár) jde o to, aby nás nesral. Pokud nevíš, tak všechno je jedno vlastenče. A co není jedno, je také jedno. A nepřemýšlej nad tím. Klidně si povzdechni: "NO A"!! (Y)

Větší vlastenec 22.12.2008 22:33

Re: Socialismus = jistoty a prosperita !

Joj, pane Hrade, Vy nejste málo zmatený.  ;-P

No, hlavně když se dokážete udržet v čistotě.  :-/

Já Vám poradím : nechte Psa Psem, vykašlete se na politiku i na celý děsivě složitý svět. Sledujte televizi Nova.

Tam Vás (vás všechny, co jim jde o to, aby je svět nekálel) sice taky naštvou (záměrně), ale ihned pozvou ke sledování pořadů, jež Vás (vás) uklidní, rozveselí, povzbudí, abyste byl schopen (byli schopni) jít ráno pro podporu. 

R^ VV >-  Ze všech umění je pro nás nejdůležitější televise ! (V.I.Lenin)  >- VV R^

lerak 22.12.2008 19:19

lůza

nabývá vrchu-hloupějších je jednoduše vice. A takové estebák Roko potřebuje. Prase bradavičné.

drevo 22.12.2008 19:56

Re: lůza

 Není nic na světě hloupějšího ,než tzv. pravicový volič!

Gregory 22.12.2008 20:00

Re: lůza

Od  " dubové " palice to opravdu sedí .

Kenavp 22.12.2008 20:41

Re: lůza

Pouze levicové hovad/o může něco takového "vymyslet" a ještě s tím onanovat na NP. Tady nejsi na  "Novinky.cz". Idioti se scházejí právě tam, sem jsi zabloudil. 

Huml 22.12.2008 21:46

Re: lůza

Výblitky modré lůzy ukazují na jejich duševní titánismus - něco jako komunistický lampasák na židli premiera "kapitalistického " státu. (Y)

Landys 22.12.2008 18:59

S Paroubkem - to by bylo ještě to lepší ! Horší s Mirkem.

No, ať je to jak chce, Mirka a jeho vládní ekypu přestal lid milovat ( má k tomu přehršel důvodů),a v této situaci  nedůstojný způsob lpění na korytech, stává se už trapným. Dříve osvědčené evrgrýny  s rudým nebezpečím, ruským medvědem a podobné, již nezabírají ani na lid prostý, tak se začíná hrát na city hláškami o krvi na rukou za naše vojáky, naší něrnosti závazkům vůči transatlantickému bratru a podobně. Jestli s námi ten náš nový velký bratr dopředu konzultuje své trestné výpravy, když mu máme tak věrně sloužit. No,  zatím to bylo jen o tom, že naži přisluhovači trapně prezentují všechny ty důvodné výmysly a oblbují tím vlastní národ.

Gregory . 22.12.2008 19:02

Re: S Paroubkem - to by bylo ještě to lepší ! Horší s Mirkem.

No , Vás skutečně nikdo oblbovat nemusí . Víc už to opravdu nejde .

Kenavp 22.12.2008 20:46

Re: S Paroubkem - to by bylo ještě to lepší ! Horší s Mirkem.

Ty si moc rozumu nepobral, že. Tvoje "filosofování" dokládá, že nemáš informace a přehled, zřejmě z pohodlnosti ti názorově vyhovuje tvůj guru, estébák Roko, to prase nemorální a neetické.

Karel 22.12.2008 17:09

Samý modrý opeřenec

až na světlé vyjimky.

No tak opeřenci, začněte se houfovat a můžete vyrazit do Afganistánu. Žádný souhlas parlamentu k tomu nepotřebujete a tedy nic vám nebrání. (Snad jen , že zadarmo modré kuře nehrabe a když si nemůže nakrást, tak raději zůstane sedět na zadku.)

Že jste staří, blbí, neschopní - nevadí. Tam se nějak dostanete a zpátky do ČR se vracet nemusíte. Oni už se tak o vás Afgánci postarají. Američtí žoldáci vás naházejí do spalovacích jam a polijí leteckým benzínem. Poletíte jak ptáčci..

jirka.s. 22.12.2008 17:50

Re: Samý modrý opeřenec

Hezké, kájo! Takové lidově demokraticky socialistické! Netroufám si říci přímo komunistické, to abych tě náhodou neurazil ! Oni jsou většinou všichni ti, co zahrabali  rudou knížku do nejspodnějšího šuplete na takovéhle poznámky hodně alergičtí, viď, šmudlo? ;-)

Hrad 22.12.2008 17:59

Re: Samý modrý opeřenec

Och, Yrka tahá opět zkušenosti z rodinného a především osobního archivu. Yrko, že jich tam ale máš...... Bude to ta spoň na očistec?Nebuď smutný. I tam budeš mezi svými - polepšenými "Šavly".

jirka.s. 22.12.2008 18:02

Re: Samý modrý opeřenec

Á jéje! Vrchní sestra Ratchedová se zase flákala a zasmrádlá zřícenina se dostala k marjánce! ;-(