25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
sdf 2.10.2008 18:15

sdf

:-);-(:-/;-D(Y);-O;-€8-o8-o

sdf 2.10.2008 18:16

Re: sdf

emil 10.12.2007 8:05

Bobošíková

Bohužel, vy ani té osmnáctky nedosáhnete. Kyselá zlá slina, plivnutá na člověka, bez jakéhokoliv rozumného argumentu, to je ubohost stárnoucí  ženy, která se blíží přechodu (ne tomu na ulici). Nemám rád Čunka a nemám rád Toplánka, ale to neznamená, žu se budu chovat jako idiot, potažmo Bobošíková.

Berta 9.12.2007 20:23

Valašské křepčení

Vážená paní Bobošíková, není váš výsměch trapný a nedůstojný ?

Pavla 9.12.2007 18:48

Nenapravitelná

(Y)

Abdéřan 9.12.2007 17:10

Omyl, paní europoslankyně!

A pak se patrně někde v zákulisí tiše pochechtával, jak pěkně ty lidovce „vypekl“. Vládu podpořili, rozpočet také, tak k čertu s nimi!  Mylná teze, Topolánek bohužel bude "parlamentní"  lidovce (tedy i senátora Čunka)  potřebovat k protlačení Klause na Hrad v druhém prezidentském období.:-/

podnikatel 9.12.2007 14:01

má pravdu

Tak jsem se podíval na Čunka a nezbývá než konstatovat, že železná lady Bobo měla opět pravdu. Asi proto tolik vulgarity a křiku zde. Jsem jen zvědav, kdy ji Neviditelny pes přestane uveřejňovat... 

magor 9.12.2007 13:45

Velká kráva Bobošíková

AŤ ještě dlouho je živa a zdráva

Bobošíková ta velká kráva.

magor 9.12.2007 13:43

Velká kráva Bobošíková

Ať dlouho ještě je živa a zdáva,

Bobošíková ta velká kráva

Martin II 9.12.2007 17:15

Re: Velká kráva Bobošíková

Když se ty ubožáku nezmůžeš na aspoň jediný argument,ve kterém by neměla pravdu,tak raději drž tu svoji zavředovanou tlamu.

Hrad 9.12.2007 17:31

Re: Re: Velká kráva Bobošíková

Martine, tito lidé jsou také potřeba. K normálnímu světu patří také exkrementy. To co produkuje je tedy výkon, za který by se nemusel stydět žádný veršotepec. Třeba se v hrobě závistivě obracejí K. H. Borovský, V. Nezval, nebo nedej bože Fransois Villon.  Když jej něco takového napadlo, musí mít nějaký šestý smysl. Po těch pěti však zatím není ani památky.  Patří zřejmě mezi ty drobné lidi v modrých kazajkách, kteří při svých "výletech" do pro ně cizích krajů, sebou vozí vlastní cibuli. Bůh je spravedlivý a třeba se v příštím životě narodí jako Bobošíková, ale blondýna. 

emil 10.12.2007 8:07

Re: Re: Re: Velká kráva Bobošíková

Raději modrý kabát než tvůj rudý mozek a vulgaritu a sprostotu Bobošíkové.

Hrad 10.12.2007 23:46

Re: Re: Re: Re: Velká kráva Bobošíková

Nechtěl jsi původně napsat Modrého ptáka? Maurice Maeterlinck je autor Modrého ptáka. Modrá barva uchvátila evropské romantiky - Novalise(Modrý květ). Tak se neschovávej do nějakého modrého kanafasu. Když se stydíš za ptáka, tak se oblékni do rubáše, v rakvi to vypadá velmi důstojně.

Víš, "/Červený kabát vzali mu/ /krev s vínem to byl nach/ /v jakém ho našli s nebožkou/ /krev s vínem na rukách// našli ho s tou co miloval// a zabil v poduškách.....//... muž co chce aby dřív vychladla// z milosti vezme nůž!/ ..emile..., barvy mají různé konotace.

Laco 9.12.2007 10:22

škoda

že jste nebyla tak předvídavá tehdy, kdzž jste se dala dohromady s ex tunelářem Železným, za kterého naše republika zaplatila 10 miliard. A to platím i k vašim předchozím článkům.

MUDr Jiří Kilian 9.12.2007 9:07

" Žádný trest a žádné pokárání

nemají být spojeny s ponížením  a nemají mířit k užitku toho, kdo trestá nebo kárá, ale k prospěchu republiky ". Cicero.

Odkud Vy to jste, paní Bobošíková. že vybrala jste si Čunka a Topolánka, abyste na nich mohla vyposmívat se lidovým zvykům. Píšete o očích, plných slzami smíchu. Smích a posměch -  to různé jsou věci, výsměch je zase něco jiného,. Třeba  to, když národy, které se vymanily z pod nekonečná desítiletí trvajícího útlaku realisátorů zbloudilé ideologie, zastupuje v instituci svobodných evropských států funkcionářka  kdysi avantgardního SSM, které možná jen věk zabránil, aby se stala platnou členkou předvoje dělnické třídy a která si až natolik oblíbila častušku a chorovod, že ostatní lidové zvyky zůstalyly pro ni navždy projevem třídního oportunismu  a šíření protisocialistických nálad.

Křepčení s valaškou kolem vatry přijde Vám směšné. Asi znáte jen kousíček umění, jemuž chudoba, rodná sestra Valašska, dala vzniknout. Není tu garmoška, ale cimbál. Modrá a červená na  místních krojích jsou tu úplně jiného významu a původu, než na šátku a košilce, které jste zajisté hrdě nosila Vy, v ruce nikoli valašku, ale třepetalky, když halekačky z Vašeho hrdla provolávaly hesla o věčných časech a nikdy jinak.

Anacharsisovi se kdosi  vysmíval, že je Skyth a on mu na to řekl  toto : " Mně přináší má vlast hanbu a Ty zase přinášíš hanbu své vlasti " . Jeden člověk přišel za Aexandrem  předvést své umění : navlékání zrn cizrny na jehlu pouštěním z výšky. Alexandr se na to chvíli díval a pak mu daroval měřici té luštětiny. Lepší odměnu si podle něj nezasloužil. Vaše stai, paní Bobošíková, jsou na tom podobně 

wombat 9.12.2007 10:35

Re: " Žádný trest a žádné pokárání

pane doktore Kiliane neni co dodat, snad jen, ze mladi pani/ slecnu Bobosikovou omlouva. Ona totiz nikdy nestala ve fronte na vlozky, takze se "krepcit" nenaucila. Zato se naucila "v tom" chodit a pohrdat opravdovym lidovym umenim. No nic, ona jiz sama vi, ze udelala chybu - "rypla" do Valachu. A to Valasi neodpousti! Byt ji, tak se Valassku budu vyhybat velkou oklikou, treba i pres Moskvu. 

kenny 9.12.2007 10:42

Re: " Žádný trest a žádné pokárání

Pane doktore,já sám pocházím z Valašska,mám  rodokmen od r 1640. Ale používal bych argumenty,které mohu dokázat. A mohu Vám říct,že je mi hanba za chování p.Topolánka jako člověka.O p.Čunkovi se nevyjádřuji,protože nebylo dokázáno,že spáchal trestný čin.V diskusi má právo kdokoliv používat sobě vlastní názory,které také vypovídají o autorovi samotném.Ale určitě jako protiargument bych nepoužíval Vaše přirovnání jako rudé šátky,SSM,garmoška a pod.Víte to určitě,že to je pravda?Jinak to jsou podpásové rány.Lepší je diskutovat o podstatě článku,než o tom,kdo to píše.A to,že používá slovo " valašský" , nad tím bych se povznesl.V zahraničí také říkají o všech,že jsme Češi,pokud někdo něco spáchá,tak řekne " Čech kradl,vraždil.." apod.

MUDr Jiří Kilian 9.12.2007 10:51

Re: Re: " Žádný trest a žádné pokárání

Já z Valašska nepocházím.  Nejde o Topolánka nebo Čunka, ale o valašské křepčení.  jistě vím jen to, že vše je nejisté.  Čech kradl nebo v rařždil není totož, co Češi kradou a vraždí.

MUDr Jiří Kilian 9.12.2007 11:01

Re: Re: " Žádný trest a žádné pokárání

http://encyklopedie.seznam.cz/heslo/477336-jana-bobosikova

IS 9.12.2007 17:54

Re: takové koryto Kiliáne ! Co kybyste si to táké zkusil !

z uvedené stránky - Bobošíková -  Během postgraduálního studia si rok přivydělávala jako uklízečka v České komisi pro vědeckotechnický a investiční rozvoj.

bohuš 9.12.2007 18:40

Re: Re: takové koryto Kiliáne ! Co kybyste si to táké zkusil !

Co jiného taky mohla po absolvování minulorežimní VŠE dělat?

MUDr Jiří Kilian 9.12.2007 20:32

Re: Re: takové koryto Kiliáne ! Co kybyste si to táké zkusil !

Já jsem si při studiu přivydělával také,  dokonce i jako uklizečka,  také jako dětská sestra, listonoš,. frézař, závozník, dělník v lisovně a hladírně etc. Nepotřeboval jsem k tomu být voleným funkcionářem SSM

doktor 9.12.2007 22:31

Re: Re: Re: takové koryto Kiliáne ! Co kybyste si to táké zkusil !

Milý kolego, to o SSM snad nemyslíte vážně. Já jsem sice na gymnasiu, na rozdíl od většiny spolužáků, do (tehdy) ČSM nevstoupil (byli tam většinou pitomci), ale to bylo v dávných padesátých, a taky se mi soudruzi fešácky odvděčili: maturita sice s vyznamenáním, ale ne na vysokou, ale k lopatě, a později jako vojín ke kanonům. Umím velmi dobře házet lopatou a ručně nabíjet protiletecké kanony.  Změna přišla až s kultem osobnosti. Ale - vaše generace a generace paní Ing. Bobošíkové snad byla v Pionýru a Svazu mládeže jako jeden muž. Nebo se mýlím?

emil 10.12.2007 8:12

Re: Re: Re: Re: takové koryto Kiliáne ! Co kybyste si to táké zkusil !

Strašně se mi líbí, jak najednou nikdo nebyl v pionýru, v SSM, nikdo ve svazu sovětského přátelství, v odborech. Bohužel 99% všech nás tyto organizace navštěvovalo. Teď zpětně to vidí člověk jako hrůzu, ale byla to realita doby. Takže vy hrdinové, kterých je najednou přes 50% (tak jak po válce byl každý druhý partyzán), raději se neztrapňujte. Ještě si všichni tu dobu moc dobře pamatujeme.

Petr 9.12.2007 3:00

Re to BOBO

Asi nemám co dělat, když se chvilku zabývám Vaším přísp kěvkem. Mějte se tam hezky a hlavně MLČTE. Není to ani zajímavé, ani podnětné. Jako psycholog vím,, že nejhorší IQ není 80 a méně, ale 106+-. Takoví lidé už jakž takž dohlídnou na ty s 125 a výše, ale nemají na ně. Ale snaží se protože je to pro ně (byť nedostižná výzva. Leč nerealizovatelná. Jste jejich povedený exemplář. Prosím, už neotravujte. nikoho to nezajímá. Ztráta času,  never bye.

Hrad 9.12.2007 10:28

Re: Re to BOBO

Psychologie je něco o psech? Jako myšlení,..... logos. Pokud ne, velmi prosím, opravte mě. Jestli ano, tak co to má dělat s pí. Bobošíkovou? To je ta bývalá televizní hlasatelka? A co to IQ? Není to něco jako "repunsovat"? Včera když jsem cestoval z Prahy, ve vlaku se mladí lidé bavili a jeden hoch se ptal: "repunsoval jsi ráno"? Druhý odpověděl: "člověče dvakrát". Mezi nimi sedící děvče  v rámci debaty   zasněně poznamenalo: "já mám raději IQ". Její oči byly i přes uličku v Pendolínu velmi přesvědčivé. Tak nevím.

Roman 9.12.2007 0:21

Úroveň diskuze

Úroveň příspěvků tzv. diskutujících je naprosto šílená. Když Neff "psa" zakládal, nikdo neočekával co se z toho stane za kanál. Mělo to být relativně tolerantní diskuzní fórum, hlavně pro příznivce pravicových myšlenek a politiky. Z počátku to bylo ok a fungovaly určitá pravidla. Dnes už se tento server provozuje jenom pro kšeft. Pokud úroveň přispěvatelů je průřez elaborátu příznivců pravice a pravicové politiky, tak nad budoucností pravice v ČR vísí otazník. Většina přispěvatelů je bolševickou sprostotou prolezlá skrz na skrz (akorát znaménko mají momentálně opačné) a neschopní jakékoliv relevantní argumentace.

milkom 9.12.2007 11:12

Re: Úroveň diskuze

Jó, když Neff "psa" zakládal, sám taky psal taky výrazně jinak než píše dnes...

I-Worm 9.12.2007 16:24

Re: Re: Úroveň diskuze

Holt, vona už ani ta pravice není, co bejvala...

Goral 9.12.2007 21:30

Re: Úroveň diskuze

Vzhledem k tomu , že levice v tomto nespravedlivém uspořádání zpravidla žije z plodů práce pravice , tak nemusí být absolutně žádné obavy - levice historicky má menší zásoby  kapitálu , zpravidla i rozumové . Není ale zase tak hloupá , aby svou liknavou prací pravici nepodporovala  kapitalismus , nebotˇ podvědomě dle Freuda cítí , že kdyby levice zvítězila na politické scéně , tak chcípneme všichni hlady .(Kuba , Korea atd. - doporučuji návštěvu pro příznivce levice - okamžité vystřízlivění a odhození leninských odznaků ). Pravice se tedy nemá čeho obávati , jedná se o hrátky politicky dobře placených levičáků , kteří ukáží svou pravou zpravidla pravicovou orientaci po uzavření kohoutku příjmů z levice (Gross ,Dlouhý ,Krátký , Malý atp.) . K svému dobrému bydlu potřebují ovšem řadu pasivních hlupáků ( voličů ) , na jejichž záporné vlastnosti sází ( závist , pasivita , rovnostářství , destrukce společenských vztahů atp. ) . Vcelku tedy přežívají díky hlouposti lidí a vytváření falešných nadějí pro tykve . V normální společnosti přežívají díky dlouhodobému vymývání mozků z doby vlády komunistů .:-)