24.4.2024 | Svátek má Jiří


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Volf 26.4.2010 21:12

Brnkačka.

Vyhrajou jedni, smetou je modří. Vyhrajou druzí, smetou je červení. Pak se začne střílet a armáda je dokope všechny.-(

M. Volf 26.4.2010 21:13

Re: Brnkačka.

Pardon to je vlastně o Thajsku že?-)

M. Volf 26.4.2010 21:16

Re: Brnkačka.

Samo že levice je amorální. Morální monstarce nácků v Plzni skončila na pozadí vesmíru. A to je moc bobře.-P

J. Láníček 26.4.2010 17:40

Soutěž ideí a programů dle pravičáků,

aneb když ty volby nevyhrajem, vyženem do ulic ty, kteří se nechají nejsnadněji manipulovat. Sprostota a drzost klipu s Issovou a Mádlem, ve kterém vyzývají mladé, aby podnikali "spanilé jízdy" na venkov a přemlouvali své prarodiče, aby nevolili levici, odpovídá logice s jakou vede svou kampaň ODS už od nástupu Íčka Langera do funkce vrchního šéfa modré propagandy. Současná panická agrese pravice a její emocionální cílení na prvovoliče je pochopitelné. Stratégové kampaně si uvědomili, že není jiná cílová skupina, kterou by bylo možné snadno ovlivnit a která nezískala v konfrontaci s realitou přímou zkušenost s realizací Modré šance. Modrá šance totiž představuje spíš Modrou hrozbu. Zejména pražská asociální pravice nám předvádí, jak by řídila tento stát, kdyby mohla.  Výstižně to vyjádřil jeden občan, který napsal, že je potřeba vzít do ruky bejkovec, než k tomu dostane možnost. Takže aby nenadešel spíš čas na modrou revoluci !

A. Reček 26.4.2010 17:28

Raději v 6 večer u Pinkasů

Paní Sladká má do značné míry pravdu. Ale k panu Halouskovi chcu říct, že za současný stav na politické a ekonomické scéně ČR mají hlavní zodpovědnost obě tzv. velké strany stejnou mírou. ODS byla určitým garantem liberálně pravicové politiky a ČSSD sociálního státu, ale obě až po kolena vlezly do korupčního bahna a dnes jen házejí špínu na sebe. A skutečně konzervativního pravicového voliče dnes ODS již neoslovuje. Těch průšvihů s jejich kmotry je již tolik, že se nedivím vzestupu TOPu či VV.  A dělat demonstraci proti výsledku voleb, to jste pane Halousku myslel s nějakou nadsázkou, že?  Sejděme se raději u pivka. Nebojte se, že by výhrou ČSSD padla svoboda a demokracie. Dnes nežijeme v revolučních dobách vzestupu komunistů.

R. Sladka 26.4.2010 21:44

Re: Raději v 6 večer u Pinkasů

Díky. S

M. Procházka 26.4.2010 15:50

V še st večer .......

Pane Halousek,vy jste ale naivka,pan Paroubek přidá každému 30 korun za recept a uvidíte jak budou všichni volit socdem.

J. Kombercová 26.4.2010 17:01

Re: V še st večer .......

Ta třicetikačka není za recept, ale za regulační poplatek. Navíc už je to takový profláknutý argument. Lid /to je takový pěkný název) si zvykl na dojnou krávu stát, viz Řecko. Jsou v dluzích až po uši a místo aby je spláceli, stávkují. Ta kráva ale musí žrát (dej krávě do držky, ona ti dá do dížky :) ). Kdopak tu kravičku nakrmí? Aby to nedopadlo jak v tom starém vtipu: už jsem toho koně málem odnaučil žrát, ale on mi chcípl.

J. Láníček 26.4.2010 18:38

Nebudete vy jeden z těch inteligentních voličů pravice ?

Vedete podobné řeči jako Nečas a ostatní pravičáci, co meldují o třecetikorunáčích a prožíračích budoucnosti a též třeba o tom, že komu se  chce dělat,  práci si vždy najde. Taky jsem četl v programu ODS, že buď všem zajistí práci, nebo z nich nadělají podnikatele. V Ostravě, Jeseníku, Karviné a na Bruntálsku už se na Nečase těší. Mají tam sice od 25 do 65 uchazečů na jedno volné místo, ale Nečas nadělá z jedné třetiny nezaměstnaných podnikatele, tito pak zaměstnají zbývající dvě třetiny. A až se toto stane skutečností, já čestně slibuji, že příště dám svůj hlas ODS. Pokud tedy bude v té době ještě existovat. V každém případě přeji mnoho úspěchů při nanejvýš záslužné práci v zájmu blaha lidu této země a zůstávám s pozdravem Obyčejný člověk v tísni je nám nade vše !

L. Kubeš 26.4.2010 13:47

Naprostý souhlas s autorem článku

E. Kůrka 26.4.2010 13:53

Re: Naprostý souhlas s autorem článku

Připojuji se k souhlasu L.Kubeše

M. Matoušek 26.4.2010 13:24

autor se mýlí

Oni ti nejvyčůranější a nemorální rychle převlékli dres z rudého na modrý.Vždyť i Klaus se snažil vstoupit do KSČ.A co takový Kočárník,Ježek Dyba /mimochodem zašmelil majetek SSM / ??Čalfa se angažoval u Havla,Dlouhý také převlekem získal dobrý post.Autor použil osvědčený scénář:cokoliv je od levice,je škodlivé.A že pravice nechala rozkrást státní majetek /Ježek:my jsme při privatizaci zhasli /,to mu jaksi nic o charakteru těchto lidí neříká.

E. Kůrka 26.4.2010 13:52

Re: autor se mýlí

Rudá barva před očima brání Matouškovi myslet  a uvažovat reálně.

M. Procházka 26.4.2010 15:52

Re: autor se mýlí

Pane Matoušek,mám dojem,že jste se právě probudil a zjistil,že váš dres je stále rudý a dokonce máte i rudo v kalhotách.

R. Sladka 26.4.2010 10:53

Nějak tomu nerozumím

Jednak rozhodně není pravdou, že po listopadu byli všichni lidé pravicově naladěni. To si jen namlouváme.

Jednak nevím, proti čemu bude směřovat revoluce. Jestliže ve svobodných volbách zvítězí ti nebo oni, tak proti čemu kdo chce demonstrovat? Jestliže volby nedopadnou tak, jak chci já, ale patřím k té menší části obyvatel, která nevyhrála, tak půjdu demonstrovat?

Mohu demonstrovat proti rozhodnutí našich nejvyšších (viz ta zmíněná ČT), mohu demonstrovat proto, že se nemohu svobodně vyjádřit ve volbách. Ale tohle?

Samozřejmě teď  zřejmě namíchnu fůry přispěvatelů, kteří budou číkat, jaký že jsem to bolševik. Ale měli bychom si uvědomit, že Gottwald to udělal stejně: volby nevyhrál s tak velkou podporou jakou chtěl, resp. jakou podporu potřeboval v únoru 48, tak svolal lidi do ulic a bylo.

Přestože nejsem volič ČSSD, tím méně KSČM, ať už mi to  kdo chce věřit nebo ne, s vyzněním článku velice nesouhlasím. a proti výsledku voleb demonstrovat nepůjdu.

M. Vondráček 26.4.2010 11:09

Re: Nějak tomu nerozumím

Když Hitler vyhrál volby v Německu, tak taky nikdo nedemonstroval a jak to dopadlo :-)  Já být Vámi, tak bych šel :-)

R. John 26.4.2010 11:32

Re: Nějak tomu nerozumím

Já nepůjdu, ze dvou důvodů. V 89 jsem na Václaváku trávil doslova stovky hodin v diskuzích, měl jsem za rohem kotelnu a fůru času. Bohužel,moc pravičáků tam nediskutovalo, v tom má pí Sladká pravdu, dosvědčuji.Nakonec jsem to tu psal snad stokrát.  Za druhé, když jsem si přečetl , že třičtvrtě národa je proti americkému radaru, tak si nic jiného než Roka a Falmra nezaslouží. Přeji jim to z celého srdce, taková malá pomstička, doufám, že je Roko sedře z kůže a Falmr zažene do bídy.Budu s úšklebkem  sledovat, jak se budou zase spoluobčané udávat navzájem, jen aby měli nějakého buřtíčka nebo parcelku na chatičku. Akorát zapomínají , že jejich dědkové a fotři měli koho vyhnat a okrást a tím k nějakému majetečku přijít, dnes pojedou za své, a to není moc. Již se těším, na ty jejich pozdější vzdechy, jak se budou chovat, hyeny jsou proti nim přímo vzorem mírumilovnosti, bude to hezké divadlo, nakonec, viděli jsme to zde padesát let. Tak si dáme repete, opakování je "matka moudrosti".  

M. Matoušek 26.4.2010 13:32

Re: Nějak tomu nerozumím

To co lidé vidí za posledních dvacet let,proti tomu bylo těch 40 let jen slabým odvarem.Ti charakterní si možná pomohou k chatičce.Ti "správní " si pomohli rychle k milionům a miliardám z majetku republiky,kerá dnes nemá prakticky na nic.Jen rychlokvašky - zbohatlíci se liodem smějí do očí a stále melou dvě obehrané písničky :1. musíte si utáhnout opasky  2.zadlužujete naše potomky.Přitom právě oni ten stát vytunelovali.

M. Vondráček 26.4.2010 13:59

To co lidé vidí za posledních dvacet let,proti tomu bylo těch 40 let jen slabým odvarem.

Buď máte mizernou paměť, nebo jste z rodiny okresního tajemníka .

S. Vaněček Šauerová 26.4.2010 20:22

To Vám nevěřím, pane Johne.

Nevěřím, že byste se na to mohl s klidem a se zadostiučiněním koukat. I když, pravda, i já mám blízkého příbuzného, který se tomu, co popisujete, ďábelsky chechtá. Už několik let. Protože to je autor (historik, novinář), ptám se ho, proč (skoro nic) nepíše. Odpovídá : "A pro koho ?" To je smutné. Řekla bych ale, že se to dalo čekat.  Lidem to přece vyhovovalo, naprosté většině z nich.

V. Novák 26.4.2010 18:05

Hitler nikdy volby nevyhrál

a ti, kteří by mohli a byli ochotni nejen protestovat - tedy němečtí komunisté - už v době největšího Hitlerova úspěchu dělali klencáky v lágrech.

Ale i po tomhle největším úspěchu, pojištěném pozavíráním hlavních oponentů potřeboval Hitler k prosazení Zmocňovacího zákona proti sociálním demokratům spolupráci ostatních nelevicových stran.

Pak už pozavíral i socdem a vůbec všechny, kdo by případně protestoval. Ale NIKDY VE VOLBÁCH NEVYHRÁL!

M. Procházka 26.4.2010 15:56

Re: Nějak tomu nerozumím

Samozřejmě paní Sladká,zůstaňte v kuchyni ,tam máte perspektivu svobody a není tam nutno proti čemukoli demonstrovat.

R. Sladka 26.4.2010 21:41

Re: Nějak tomu nerozumím

Svará prostoto!

Hned jsem si myslela, že to nějaký ten správný "chlap" použije. Buďte tak chytrý až do smrti.

Jen jsem chtěla naznačit, že účel nesvětí prostředky. A že jsme si to mohli v naší historii ověřit opravdu mockrát.

Tak se mějte. S.

A. Novák 26.4.2010 8:56

jen to heslo se trochu změnilo...

dnes mohou říkat NEJSME JAKO MY...

K. Filek 26.4.2010 7:37

Václavak

Pokud nebude úplně zle tak žádný Václavák nebude.Spodina Paroubka miluje pro jeho sliby.Oni neví,že ten soudruh jimi pohrdá.Oni jsou obyčejní lidé a on dle svých slov je nadčlověk.Já se necitím ,být víc obyčejný než Paroubek.Proto toho lumpa nikdy volit nebudu i když jsem penzista a ty sliby směřují i na mne.

V. Kain 26.4.2010 8:50

Re: Václavak

Paroubek do této kampaně vložil všechno.Ať to stojí co to stojí.Pokud by nevyhrál,tak mu to zlomí vaz (bohužel jenom politicky) a zavírá si cestu na hrad.Umíte si představit Petru Paroubkovou jako první dámu?

Já ne, obzvlášť když si vzpomenu na její výroky,které pronášela o svém titánovi se sexymozkem.Díval jsem se v televizi na předvolební diskusi ve Velké Británii.Veliký sál plný lidí kteří sledovali konzervativce,svobodného demokrata a labouristu jak diskutují o různých tématech.V sále ticho.Diskutující se nepřekřikovali,neskákali si do řeči a nekroutili hlavami tak jak to u nás umí sedlák Škromach a lžidoktor Ráth.Přirovnal bych to k ČSSR a BDR v osmdesátých letech.

V. Liehne 26.4.2010 9:57

Re: Václavak

Máte trochu jednostranné vidění vidíte jen chyby oranžových. Problém spočívá ne v paroubkovi nebo jeho slibech. Ten je někde jinde, hlavně v modrých ti přeci hlásají zaplaťte ale nesmí se to dotknout nás ani našich spřízněných pijavic. Lidé už neslyší na komunistickou hrozbu, když nebudou mít co ztratit tak klidně zvolí komunisty. Na václaváku se posledně sešlo více jak 10 tis. při "děkujeme odejděte" kvůli Langrům a jiným mafiánům nepřijdou!

P. Zeman 26.4.2010 11:27

Re: Václavak

Problém je jinde? Myslíte? ;-)

Jako pravičák bych Paroubkovi nedal hlas, ani kdyby nikdo jiný na výběr nebyl :-P

M. Matoušek 26.4.2010 13:38

Re: Václavak

Ten svůj hlas si schovejte pro nazi výkřiky  hulváta Topolánka.Asi máte k sobě velice blízko.

M. Matoušek 26.4.2010 13:40

Re: Václavak

Správně jste to rozdělil.Podle Vás je spodina 90% národa.Ten hnusný škraloup,to jsou ti co si nakradli v privatizacích a v bankách.Proto Klaus založil ČKA.